13

Днес

преди 3 години

Каракачанов защо не се скара за добросъседската политика на Бойко със Сърбия. Когато Заев благодари за ваксините на Сърбия,Каракачанов и Захариева скочиха ,срещу Заев,че тяхната добросъседска политика със Сърбия била про-Руска и антибългарска. А днес нищо не казва. Ние даваме Руски Газ на Сърбия ,почти за безплатно и Бойко казва,че е най-важното нещо е да имат добросъседски отношения със Сърбия. Нещо не схващам,на Македоците не даваме ,а ние можем. Каарадебе.лак.

12

...

преди 3 години

ВМРО не е България!След изборите "я камилата,я камиларя..."

11

Анонимен

преди 3 години

Трета статия днес с Каракачанов, защо ни занимавате с провалени политици ?

10

И

преди 3 години

И каква е антибългарската политика ? Нека да уточни ,иначе това звучи един казал някъде.Аз в момента не виждам по-анти Българска политика от тази на ГЕРБ,БСП и ВМРО. Трите партии изгониха над 2 милиона Българи от България.Аз знам,че В Македония се води антимакедонска политика. Те там си изгониха около 500 000 Македонци,които никога няма да се върнат. Докато има хора като Каракачанов и Мицкоски в политиката ,за тези две държави няма да има нищо хубаво. По големи лъжци няма.

9

ха ха

преди 3 години

До Анонимен 4А кой се прегръща с Вучич,днес прие негов министър барабар с Тиминушка и му прати поздрави?Мислете по-разширено.

8

Бобан

преди 3 години

Братя, що се срамите да се наречете българи? Елате при нас, ние ще ви приемем с отворени обятия. Признайте историята и ще сме първи приятели. Ще градим заедно едно светло бъдеще.

7

Анонимен

преди 3 години

Продажни патриоти ,още малко и чао)

6

Анонимен

преди 3 години

Чакаме в 19 ч.какво ще ни съобщи Слафчо от Има такива балъци.Целите сме в слух...

5

Анонимен

преди 3 години

Последното, което умее агент Иван да се занимава с външната политика на България.Добре ще е малко да се кротне, щото се е взел на сериозно.

4

Каракачнов

преди 3 години

Каракачанов шеф на ГЕРБ и БСП.

3

Анонимен

преди 3 години

След изборите БЦП ще са на власт и ще подарят пиринския край на сърбите по заповед на масква.

2

Под 4 %.

преди 3 години

Дали ще мина бариерата?

1

Анонимен

преди 3 години

Emm ... щом кааш!