53

Леле

преди 3 години

"Македонци"!Докъде я докарахте - да сте СРАМ за дедите си,дали живота си за да Ви има днес!Де ги ония горди и честни люде да станат от гроба,па да ви подкарат с една гьостерица,че се не трае тази истерия дето е край Вас!...И не се надявайте на изборите у нас в България - Те няма нищо да решат,защото ако се намери "политик" да клекне на смешните Ви претенции,то той просто вече няма да бъде политик НИКОГА!

52

Анонимен

преди 3 години

повордарието да слезе в ЕС само като част от Целукупна България

51

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, много си пасивен и не защитаваш българите в РСМФашисткото правителство в Скопие вилнее и малтретира българите там а ти само мрънкаш като ученик.Как ти носиш името си на български политик.Защо не поставиш въпроса за връщането на Струмица на България несправедливо отнета след ПСВ.Само общи приказки говориш.

50

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

49

Анонимен

преди 3 години

До МакедонцитеТи пък откъде знаеш, да не си излкопал някой древен грък да сравниш ДНК - то. То бива бива тъпизми които съм чела ама това минава всякакви граници. Днешните хора нямат абсолютно нищо общо с древните. Въобще. Дори самите гърци днес изобщо не са древни да не говорим пък за т. нар. северномакедонци. Те са си чисто и просто посърболячени не знам си какви. Това е. Просто като фасул.

48

Анонимен

преди 3 години

До Голяма частА ти защо пишеш ? Защото твоето мнение е от голямо значение така ли? Виждаш ли се колко си умен - колкото една тиква. хората винаги ще имат мнение, поне мислещите такива. Историческият прочит е едно а понякога истината съвсем друго. и в случая истината няма нищо общо с тази така наречена на псвдомакедонците. Тяхното е опит за кражба и абсолютни измишльотини факт.

47

Анонимен

преди 3 години

Никакви отстъпки за т. нар македонци по никакъв повод. Никога при никое правителство. Не знам защо още някой се мъчи да си оправя отношенията с тях. От какъв зор им се дават български паспорти след като на всеослушание крещят че не са българи и дори си позволяват да ги горят. Иначе нямат против да се възползват. Абсолютен игнор, аз с тая шепа кр...ни не искам изобщо да си имам работа. И ще приветствам всеки който държи на себе си и на българската история и наследство.

46

Анонимен

преди 3 години

До Ganjo 47 Изписа една камара думи ама не по същество.Нещо да вметна за отношенията ни с РСМ...НЕ...по ти е кеф да плюеш по Каракачанов.Гледай идеята която защитава,а не чул махленски клюки и глупости.Ако не беше Каракачанов а Нинова например пак ли щеше да събираш пяната по устата ти...На моменти да ме е яд че имам такива сънародници...

45

Ganjo

преди 3 години

Разбира ти прасе от кладенчова вода.Жалки са тези които му се връзват и гласуват за ВМРО. Сегашното ВМРО няма нищо общо с историческото ВМРО.Друг е въпроса,че няма и македонци,македонци бежанци в българското сегашно ВМРО.Сбирщина от крадци,ченгета,доносници,псевдо патриори,лъжци ,манипулатори е ВМРО в България.Изкрадоха всичко което е собственост на Македонските дружества в България.

44

Анонимен

преди 3 години

28 Античките са открай време интересчии, само че, са все на топа на устата, окаяни сметкаджии.

43

Анонимен

преди 3 години

44 Невероятно отвратителни кандидати да управляват. БСП себе си не може да управлява, камо ли, държавата. ДБ извади кметица, която краде с хиляди от парите за патронаж, за болни и възрастни, по време на криза?! Борисов е ефективен политик, за световните лидери.

42

Анонимен

преди 3 години

Невероятно отвратителен политик.

41

Анонимен

преди 3 години

Надпис в книжарницата на Северна Македония: Поради изчерпване на "Историята на Северна Македония ",желаещите могат да я поръчат по телефона. Ще им бъде изпратена с кратък СМС !

40

Каракачанов

преди 3 години

Каракачанов да се скара на Бойко за антибългарската политика със Сърбия. Днес той каза,че е важно да имаме добросъседска политика със Сърбия. Защо всички мълчат,когато Заев го каза, Каракачанов беше полудял,Джамбазов и другия кре.тен от Брюксел бяха писали във фейсбук всякакви дивото,Захариева беше се напишкала от омраза по БТВ. И сега никой да не каже нищо,много съм разочарован.

39

Анонимен

преди 3 години

Македонец бие сина си и му говори : "- 2-ка по математика, че е голема наука - разбирам , ама 2-ка по история на македония дето нема и една страница не разбирам."

38

Бунгар

преди 3 години

Истината е една. Няма Македонски въпрос-няма ВМРО. Подклаждането на вражда между двете държави е хранителната среда на тази сбирщина от ченгета ,псевдо историци и квази патриоти.Засега са само доказани крадци на всичко изградено и закупено от Македонските дружества в България.Прокурататурата да не спи...

37

Гоце Делчев

преди 3 години

Такива са те макетата - двуличници.Псуват ни,а през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки да се женят за тях.Изобщо не трябва да ги взимаме на сериозно каквото и да кажат. Пълен игнор.

36

Диана

преди 3 години

Аз не разбирам тази наша политика към Македония да се издават български паспорти на македонци само ако имат доказана роднинска връзка с България! Правилното би било да се отказват български паспорти на македонци с роднинска връзка със Сърбия! А сега дават паспорти на сърби без никаква роднинска връзка с България, но за македонците се изисква такава връзка. Дори ако в семейството единия има такава връзка, а другия - не, не може двамата да получат паспорт!Всички макета са българи без сърбите там..

35

Анонимен

преди 3 години

Намерен е мъртъв ( убит !?) македонец , свещенник от Благоевград , бил е и Игумен в Лешочкият манастир в Македония.

34

Анонимен

преди 3 години

Шкембеланов е пълен срам, ама как му се услади властта и иска и още и още. Нищо не свърши, само ни заради.