23

Винету

преди 3 години

Лепа Мата Хари...и да не ме снимаш в леглото като си спинкам...че ША ти врътна кранчето/пардон/един зад вратъ...

22

Анонимен

преди 3 години

Към цената за Руский паток да се включва и стойността на двете компресорни станции, американски, които струват СТОТИЦИ милиони...

21

Анонимен

преди 3 години

Балканският ***-от се загрижил за сърбите...

20

Чебурашка

преди 3 години

До Васил........ Мутрата от Банкя - в затвора !... Баце взе 3 милиарда заем и построи 490 километра газопровод, който обслужва единствено сръбски и руски икономически интереси. Така, че дори Костя Копейкин или Николай Малинов да вземат властта Баце ще се радва на спокоен живот. А цели 12 години не му стигнаха да построи 170 километра газопровод до Гърция за реална диверсификация!

19

Хахаха

преди 3 години

Сега Сърбите приятели ли са наши или врагове,които са на руснаците едиси кво. Това са думите на Захариева и Каракачанов. Добросъседските отношения на Македония и Сърбия са проблем защото ги сближавали с Русия, а нашите добросъседски отношения със Сърбия не са. Даже ние им даваме Руски газ на Сърбия. Някой да ми обясни ,кое какво е. И ние подкрепяме наистина ли Сърбия или не.Понеже по отношение темата Македония,тя е проблем,а сега не е.

18

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... в момента руснаците продават най-ефтино,никой не може да им бие цената.... Ключовата дума е в "момента" бе приятелю. Колкото са повече алтернативните, толкова е по-ниска цената. Ако ЕС не беше натисна руснаците да я свалят още щяхме да плащаме най-високата цена!

17

Анонимен

преди 3 години

и защо трябва да диверсифицираме при положение че в момента руснаците продават най-ефтино,никой не може да им бие цената засега пък и в обозримото бъдеще,за да купуваш американски газ на 50% по-скъп от руския или трябва да си *** или да са ти напълнили гушата и да не ти дреме какво ще става с народа.....

16

Анонимен

преди 3 години

За иначе правилната сделка за самолетите Ф-16 платихме ТРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКА ЦЕНА от тази, която плащат други страни....Към Панделата др. Еднокнижник....

15

Анонимен

преди 3 години

Имахме железен договор с пРосия до 2028 г. за ГАРАНТИРАНИ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ НА СТОЙНОСТ 1 МИЛИАРД ЕВРО И ДОБРОВОЛНО СЕ ОТКАЗАХМЕ ОТ ТЯХ В ПОЛЗА НА РУСИЯ. ДАДОХМЕ 4 МИЛИАРДА ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА РУСКИЙ ПОТОК ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ДА ОСИГУРЯВАМЕ ЕВТИН ГАЗ ЗА СЪРБИЯ..Тиквата задължително ще посети Бай Ставри...

14

Анонимен

преди 3 години

За да не изпадам в неразбираеми подробности само ще кажа , че се направи много по тези въпроси и се положиха много усилия да се отговори на високите изисквания, но и има още какво да се желае.Всеки иска да живее в добре уредена страна и с добри съседи.Чудесни сте!

13

Анонимен

преди 3 години

Докато Бойку ближе американски 3aдници - ние сме единствените в ЕС които пътуват с виза до сащ.

12

1

преди 3 години

До Анонимен-6, а дали знае българския превод и значение на думата" диверсифицира",или прави свободно съченинение,без да разбира думата,защото тя липсваше в учебниците на пожарникарския факултет,на милиционерското училище "Симеоново"

11

Анонимен

преди 3 години

Сърбия от 06:00 ч. на 01.01.2021 г. получава евтин руски газ по Турски поток и не й пука за кьорфишеци. Сърбия ще може да диверсифицира, стига да й изпие кукувица ума и да поиска да купува скъп газ. Да не са луди да изпуснат питомното и да гонят дивото както ние направихме с Южен поток? Преди четири дни Газпром прекрати договора си с Румъния за транзит на газ през територията на Румъния и остави укропската газова система на ню-ню.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма ли нова картина в ноемутренски стил на Боко как седи до някой багер и гледа като теле.

9

Анонимен

преди 3 години

Дерзификацията е уж за по-ниски цени и допълнитени източници, ама нещо не ги виждам тези ниски цени понеже не се прави на пазарен принцип. Ако беше на пазарен принцип щяхме да купуваме по-евтината газ, а не по-скъпата и да викаме колко сме доволни.

8

Анонимен

преди 3 години

Шоуто на Борисов на гастрол у Сърбия. Нека и те да се посмеят

7

Анонимен

преди 3 години

Да бе те сърбите се чудят как да купуват по-скъп газ само и само да си дерзифицират доставките.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак е нарамил голямата торба с лъжите. И между другото да питам защо не сте ваксинирани и всичките сте без маски, а?

5

Анонимен

преди 3 години

До 1Знаш ли ти колко много време се е упражнявал да изрече "диверсификация" и е нетърпелив се похвали пред сърбите?Не му разваляй кефа!

4

1

преди 3 години

До Анонимен-2 ,значи татарите,са прескочили баба ти,и ти не си ,с такива скули,*** не мога да те нарека,но внук на татарин мога.