26

Анонимен

преди 3 години

Ами не е проблемът само в заплатата, а именно в това, че известно семейство актьори се набутват и двамата във властта и някак си е нахално и лицемерно, защото ние всички знаем, че тези сладки службички носят много облаги, връзки и платени проекти извън заплатката, а се върши малко работа.

25

Анонимен

преди 3 години

Само Мариус Куркински и Азис не са се припознали като патриоти. ВМРО не са и смешни вече.

24

Пян Гъ до Троловете

преди 3 години

Ся, Боян Чуков го знаете, нали? Напусна БСП (др. въпрос е какво изобщо е търсил там) и отиде във ВМРО. Защо? Работил е дълги години в разузнаването зад граница и знае нещата. Щом отива във ВМРО, смятате ли, уважаеми ***, че ББ4 - друго п-во не може да има (!) - ще мине без патриотите? Доверете се на експертите. Няма да стане ли? Я пак...

23

Анонимен

преди 3 години

ѝбе стани направо министърка на здравеопазването. Какво ни скромничиш тука

22

неграмотни_заедно

преди 3 години

До неграмотни_заедноАМА ТО СТРАНИЦАТА ВИ ТАКА Е НАПИСАНА, ДА НЕ ВИЗУАЛИЗИРА КАТО ХОРАТА..

21

АНОНИМЕН

преди 3 години

До АнонименНЕ И ТРЯБВА ЗАПЛАТА , ДОСТАТЪЧНО *** ОТ МЪЖА СИ.

20

неграмотни_заедно

преди 3 години

"Не й ли стига, че мъжът й е евродепутат..." - Ето ви "ѝ", да си го копирате във всяка новина, щот вашето явно е свършило...

19

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

А комисионните от услугите си като депутат като лобизъм за този или онзи ще ги дарява ли и тях?

18

Анонимен

преди 3 години

Шинов си къта парите от европарламента , тя ще дарява ? От къдя ня къдя !

17

Анонимен

преди 3 години

Една,дето в измисления филм"Откраднат живот" се мъчеше в ролята на лекарка.

16

от простия народ

преди 3 години

Ернестина, не те ли е срам? ВМРО са с Герб. Много си алчна за пари! Ще дариш една ,две заплати и после ще ***. Аман от такива като вас..........

15

Анонимен

преди 3 години

"Ако вляза в парламентa.." ..спокойно, нема да влезеш, то не са знае вмро дали изобщо ще има дупетат.. ако не си купи гласове

14

Mарвин

преди 3 години

Тази коя беше?

13

Какви достойни хора

преди 3 години

Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си, подкупите ми са достатъчни.

12

Анонимен

преди 3 години

Ама да, за кво й е заплата? Тя ще влачи от субсидийките и обществените поръчки. И аз не искам заплата, дайте ми по една обществена поръчка за 2-3 милиона на година. Заплатата си я дръжте там, не се интересувам от некви 2-3000 лв.То тъй и аз съм навит - изберете ме и ще дарявам заплатата си. А обществените поръчки кой ми ги дава - вас не ви интересува. Вас ви интересува да ви дарявам заплатата си. Добре, съгласен съм. Изберете ме. Дайте ми власт, аз парите сам ще си ги направя.

11

Анонимен

преди 3 години

Айде и тази се размечтала да стане депутатка. Представям си какви артистични изпълнения ще гледаме в парламента, ако и се отвори парашута. За съжаление е слаба артистка.

10

Анонимен

преди 3 години

Управляват ни актьори като тази и мъж ѝ, музиканти като Калин Вельов, шутове на мафията като Славчо, дърти комунисти като Татяна, която по времето, когато беше адвокат на Св. Синод беше и на ВИС, Росица Кирова от Видин, която премина от Славчо към Тикво, а брат ѝ държи разпространението на наркотик в Северозапада, Лора Кендова, дето беше гримьорка, а после стана секретар на МО... и ще се оправим?! Га ми цъфнат налъмите!

9

Анонимен

преди 3 години

Защо мъжът не дарява неговата, а да живеете с твоята депутатска. Тя и без това не е малка депутатската заплата.

8

Боряна

преди 3 години

Всички станахте големи политици. Защо не се занимавате с това, което можете най-добре?Малко ми е несериозно това, което се случва и смешно!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Ееми ще я даряваш,бълха те ухапала,нали оня твоя пушештия комин за престоя си в европарламента ще стане милионер,отделен е въпроса,че и там никаква няма да я свърши.