66

шмatka

преди 3 години

Ха ха ! Колкото това направи мъжа ти със заплата си от европарламента ! След като замина и ни се чу ,ни се видя ,а уж отиде да громи неправдите дето идат оттам?Дърта чанта!

65

Анонимен

преди 3 години

По-добе да не влизаш. Няма да има кой да ти разхожда кучето на баира в Бояна.

64

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата парцалани с мъжът и за какви се мислят? Тотално деградирали индивиди без каквото и да е гражданско съзнание,имат предтенции да бъдат политици.Мижът и орева орталъка докато не стана ЕС депутат.И двамата са мързеливи.Имат се за аристократи защото кръстниците им и кумовете им били все генерали от свитата на Бай Тошо.Тези хора историята ги е изплюла и нямат повече място в политиката на България.

63

сминдух енд чесън

преди 3 години

Президентша ,но само на филм.

62

Павлов

преди 3 години

Мъжа и пуши като парен локомотив, за 5 пари работа не върши в европарламента.Тя иска да смени Нона Йотова в парламента , която за нищо не става и за 4 години смени стотици тоалети и нищо друго.

61

Анонимен

преди 3 години

Някой се кани да се пенсионира като "дупедат"ами той и оня брадясалият си осигури старините сега и тая!

60

Христов

преди 3 години

Я си стой в "Откраднат живот"! Моля, дайте на жената роля в киното за депутат, да не ходи да се излага по медиите!

59

Тя

преди 3 години

НС се превръща в театър. Артисти, музиканти...., кой с диплома кой без, няма значение. Имам чувството, че локдауна се отрази много зле на някои хора. Жената каза в интервюто, че красотата отминава и затова е решила да става политик. Толкова забавно отдавна не ми е било. Толкова се смях.

58

Случаен минувач

преди 3 години

Тази е четвърт еврейка, ако не знаете.

57

Някой

преди 3 години

Спомням си как съпругът г-н Слабаков, обикаляше по тв студия пушейки демонстративно цигари и говореше срещу управляващите и срещу селяните, които цапат София. Но сега доста се е цивилизовал в Европа, сдържан и според него вече управляващите добре си вършат работата. Но сега и съпругата от сцената в политиката, вече е прекалено хаха.Според мен, няма нужда някой да си дарява заплатата, просто да заживеем като европейци най-накрая!!!!

56

Ива

преди 3 години

И тази и съпругът й за нищо не стават. Нито тя актриса нито той режисьор. Той е "поет" на клозетни стихове. Та и двамата са решили да се пренасочат в политиката, като онова актьорче Веселин Плачков. Хем ще се занимават с нещо, хем пари ще вадят!

55

Анонимен

преди 3 години

;-))))...kakva velika cel i programa... ;-)))) ....za bg matriala ;-))))

54

мак

преди 3 години

Да играе в комиците, ама и за там не става, та реши да става д.татка. Хем нищо не правят, хем заплатите им космически. Така и тя драпа за пари и власт.

53

шопендар

преди 3 години

евтин пиар,народа ги избира за да вършат някаква работа,те свеждат нещата до селската кръчма,фани единия-удари другия.защо не каза каква работа ще свърши,за да заслужи изобщо заплата,пък след това да дарява

52

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже, от братовчедката на Каракачанов вони първо на физическа нечистоплътност , второ на морална нечистоплътност. Как така мъжлето и толкова плюеше ГЕРБ и като лапна кокало от 35 000 евро на месец от ЕП обърна напълно *** си бездарна душичка.

51

Пролет 2021

преди 3 години

Не само тя, но всичките кандидат за и бъдещи депутати трябва да си даряват заплатите. Не заради друго, а за да изплащат заемите на правителствата на Мутрата от Банкя. А те са за над 30 милиарда лева. Пресметнати в евра са дори за повече и от 15 милиарда. Честито на управляващите финансисти и политици. Между впрочем, както стана с порфейлите на Борисов Горанов и Ананиев. Намери ли си ги вече ?

50

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за още един, който щеше да си поръча Лада Нива, а сега раздава пари от джипката!

49

Анонимен

преди 3 години

Депутат трябва да се става не за да си даряваш заплатата , а да вършиш смислена работа за благото на народа .Ако само ще си даряваме заплатите и ще гласуваме под диктовка..sorry такива депутати без мисъл и достойнство не са ни нужни!

48

1

преди 3 години

ернестина,мене ако ме изберат,ще ти даря заплатата на теб и на "големия"евродупетат слабаков,белким се наядете,аз съм бай хасан,включен в листата на мвро -Смолян

47

Анонимен

преди 3 години

А децата им, общински съветници трябва да станат, ако следваме геометричната прогресия.