10

ДДРОнег

преди 3 години

Мда...И к'во се получава ?!На оживен столичен булевард става жестока катастрофа пред очите на десетки свидетели и заснето от камери, та всеки е видял за що иде реч ...И след една година делото почти не е започнало, акога ще свърши никой не знае ?!А какво да кажем за престъпленията, които стават на не толково оживени места ??!!Аз ли не съм наред или ми се струва нередно раязследванията и делата да се точат с години ???!!!Ми не е чудно, че много предпочитат саморазправата ...

9

Анонимен

преди 3 години

Остава да изкарат свидетелите които са се опитали да му помогнали, че с неумелите си действия са съучастници в смъртта му.

8

Анонимен

преди 3 години

Липсва ми Милен Цветков! Виновния да си получи наказанието!

7

Анонимен

преди 3 години

като гледам как се размотават, то ми се създава предчувствие, че тоя ще го оправдаят като едното нищо. Пак ще се окаже, че няма достатъчно доказателства, а смекчаващо обстоятелство ще бъде, че момчето е младо и перспективно и има още много да допринесе за родината. Защо да гние в затвора такова съкровище?

6

Ицо

преди 3 години

Ей бог да го прости Милен Цветков, но представяте ли ако тоя *** беше блъснал някой нормален(неизвестен) човек досега да беше излязъл, единственото което все още го задържа е че удари известна личност и се вдигна мн шум, ама като гледам нещата вървят пак към измъкване, д... ба и държават д.. ба и съда, няма да има оправия тука май

5

Траян

преди 3 години

Адвокат на подсъдимия е най скъпо платеният в България. Адвокат Симеонов е защитник и на Цв. Василев фалирал КТБ.....

4

Сержант

преди 3 години

Съдебната система е мъртва. Какво има да разследват. Има записи, свидетели, наличие на дрога в кръвта, висока скорост. Какво искат- да си признае ли? Луда работа.

3

Basi

преди 3 години

Има камери, какво ще ги разпитвате. Блъснал ки го е? Да. Той ли е карал? Да. Дрогиран ли е бил? Да. 30г затвор? Да.

2

Видиот

преди 3 години

Още ли не са намерили свидетел който да се закълне, че М.Ц. е карал на заден с превишена скорост и е блъснал нищо не подозиращия годеник.

1

Анонимен

преди 3 години

еее поздравления почти 1 година мина за да стигнете до тоя етап. не можехте ли повече да се проточите повече?