30

Анонимен

преди 3 години

До Basiнали се сещаш че ако го осъдят на 30г затвор майка му ще даде една голяма торба пари и ще излезе на втората година

29

Анонимен

преди 3 години

Милен Цветков е в гроба. Да живее правосъдието!

28

4epa

преди 3 години

ДО КАТО РАЗПИТАТ ЦЯЛА СОФИЯ- ТО СИ ТРЯБВА ПОНЕ 10- 20 ГОДИНИ !!!!!!!!!!!!!! МНОГО РАБОТА МНОГО НЕЩО- И НА КРАЯ НИЩОООООООООООООО !!!!!!!!!

27

4epa

преди 3 години

КОГАТО ИГРАЕ 4И4КО ПАРИ4КО- ВЪРТЯТ СУКАТ, СВИДЕТЕЛИ, ИЗВЪН ЗЕМНИ, КРЕМОВЕ, ВАЗЕЛИН,ШОТОВЕ- АЗ НЕ ЗНАМ ДА ИМА ПО ЯСЕН СЛУ4АЙ !!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова разпитват ! На камерата ясно се видя как джипа с огромна скорост удари колата на Милен Цветков и я отхвърли на десетки метри. Щом толкова влачат умишлено това дело значи Милен е бил поръчан и тоя наркоман е извършителя

25

СТАВИСКИ

преди 3 години

Всеки трябва да вземе правосъдието в собствените си ръце. Правосъдието в България е гола вода..Хи-пхи-хи....

24

.!.

преди 3 години

Значи, така като гледам как се развиват нещата, пък и от мнооооого други подобни случай, случвали се през демократичните години, тоя на първа инстанция ще му дадът 7 г условно на втора ще ги намалят на 2! Ко да ви кажа, ако нещо такова ви се случи по-добре сами да си раздадете правосъдие! Ако искате де! При каквито и да било други изходи правосъдие няма да получите!

23

русенец

преди 3 години

Какви са тези свидетели, какви са тези разпити и защо са, освен за протакане на делото и изместване на фокуса му. Има кадри от станалото, има анализ на кръвта - осъдете го, а не харчете парите на данъкоплатците! Имам чувството, че и да отрежа публично нечия глава могат да ме съдят и доказват вината ми с години! Такова правосъдие е ненужно, че и вредно!

22

инфо!!

преди 3 години

измина една година неграмотници , а наркоманчето на "Мама" още сучи... Корумпирани прокурори

21

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

преди 3 години

БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!Да се качиш дрогиран с 10-тина наркотика в 2тона джип и да убиеш човек (за малко още 10-тина да прегази) е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

20

Милен

преди 3 години

Ще ме видиш в нечия сълзза, паднала от горчива тишина! Ще ме чуеш в нечии тъжен гласс!!!!!!!! Ще ми липсваш, и и сълзите ми, обичам те, желаех те, Обичам Ви!!!!Милен!

19

Анонимен

преди 3 години

ДОКОГА още ще протакате делото??? Какво още не е ясно по това брутално убийство на един човек и опит за убийство на още 10 човека???

18

К

преди 3 години

Милен е жив и ще остане стандарт за качество на българската журналистиката, която много негови колеги никога няма да достигнат. Не защото не могат, а защото в тях живее страхът, който трябва да внушават срещу голям хонорар и придобивки. Податливи, защото са алчни! Недъгави по достойнство духове, пълзящи като червеи, в краката на престъпници с власт. Продажници.Почивай в Мир! И живей завинаги, обичан от всички, които те разбраха и оцениха. Няма да те забравим...Цитат от Н.Марков

17

К

преди 3 години

Беше истински човек, любящ баща, верен приятел и професионален майстор на журналистическата рапира. Беше светъл дух между нас.Убиха го, както убиват всички нас - в домовете ни, на улицата, на работните ни места, в мечтите ни. Те нямат милост и не виждат човешкото, извън собствената им извратена и болна представа за човека! Загниващи отвътре твари, които крещят към Бога с пълен глас и не се поколебават да замесят дори и Неговото име, в своите престъпни деяния. Подлеци и лицемери.Милен е жив и ще остане стандарт за качество на българската журналистиката, която много негови колеги ник

16

К

преди 3 години

Убиха Милен! Убиха човек от Съпротивата. Погубиха един от малкото останали докрай верни на обществения си дълг журналисти. Той не получи покана за воаяжи с правителствения самолет. Отказа и много други подкупи, които му бяха приготвили като капан. Милен, беше войник на България! Добър войник. Разумен.Убиха го, като много други преди него - без никакви морални задръжки. Само защото беше различен. Толкова различен, че не се вписваше дори в представата на имитатори на гражданска съпротива. Беше истински човек, любящ баща, верен приятел и професионален майстор на журналистическата

15

Анонимен

преди 3 години

Свидетел и изгората му) която лъже нагло ,не е ли 5 г затвор за лъжесвидетелстване ,говори че не употребялвал наркотици !

14

до 18

преди 3 години

Прав си. Точно този ход пречи на делото и то много и е основен жокер на защитата. Ама какво да правим, че хората не знаят как се оказва първа помощ и вършат глупости. Да бяха действали по учебник (както ги учат децата още в детската градина, че НЕ СЕ ПИПА, ако не можеш да сложиш тялото на шина), щеше да е много по-лесно за обвинението.

13

до 18

преди 3 години

Така е, нещата са деликатни и се заформя интересно дело, защото има свидетели (остави камерите, те не са сила в съда) за това как е изваден от колата и, че е бил жив.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега ще стане интересно. Както казах още април- сеирджиите, които го извадиха по престъпно небрежен начин от колата като чувал с картофи, че даже и вода му дадоха и го сложиха да седне, ще бъдат подведени под отговорност.

11

Анонимен

преди 3 години

И не ги ли е срам тия? Полицаи, прокурори, адвокати? Като свински черва са навързани. Два пъти скорост над превишената и 3 вида наркотици. И какво има да се доказва тука? Имаше един виц навремето - "заподозреният дълго и упорито блъскаше главата си в кубинките на сержанта". А ако не беше Милен? Ако беше някой нормален неизвестен човечец с децата си? Нямаше и да разберем. Дайте им парички за цигарки и кафенца. Ако нещо стане такова с мой близък? Няма да има полиция. Ще има лопата и торба вар.