32

Резултат

преди 3 години

Определено има промяна ! Почнахме да мразим още по-силно комунистите ! Все по-силно отвратени сме от президентската двойка !

31

Диана

преди 3 години

До Касиер Аз мисля, че Божков не е от техния тип, макар че интересите му съвпаднаха с БСП на протестите...Той е казвал, че БСП е негов враг и не вярвам да се е отметнал...Според мен, той ще постъпи като бял човек - ще се разплати каквото дължи на държавата и ще се върне...Не забравяйте, че и той е жертва като всички нас /а може би и по-голяма!/...

30

Касиер

преди 3 години

И двамата , и Фигуранта и тая кобила си взеха билети за Дубай вчера ! Явно знаят какво ще стане на 4-ти април и се подсигуряват , за да не свършат! Доста комунисти също са ангажирали места в самолета на Божков.

29

пасарела

преди 3 години

Йотова, много добре помня какво каза на зеленият чорап , ако не спазва тезисите на БКП , спукана му е работата ! Е , той ги спазва повече от прилежен ученик ! Само , че той и ти нищо не сътворихте , че да заслужите поне заплатите ! Като държавници си намалете заплатите в пандемията , или какво ви пука за народа !!

28

1960

преди 3 години

Не виждам никаква промяна. Само юмрук и замеряне по сградите с яйца и др. хр. продукти. Разединяване на нацията вместо обединение.Това са тези двамата.

27

1

преди 3 години

"Президентът Радев направи възможна промяната на България, каза Йотова."Определено.След Фигуранта никой никога опвече няма да гласува фуражка от БСП да ни е президент. В това отношение има промяна и тя е окончателна.

26

Зозо

преди 3 години

Тая юница да каже защо убиха с нож баща й във влака за Перник? В какви далавери го беше забъркала тогава?

25

Мутри вън

преди 3 години

Мутрофатмакът и вице-мутрофатМачката да си ходят навън при сонсора на фигуранти в Дубай.

24

Анонимен

преди 3 години

"След дълги разговори и точен детайлен анализ какво направихме през тези 4 години решихме с президента да се кандидатираме за втори мандат"....ахахахахахахахахаха....Признавам, първо ми стана много смешно но после ми се доплаща за Майка България и нейните рожби!

23

Анонимен

преди 3 години

И тая гледа изключително злобно като ***.

22

Фигурант

преди 3 години

фатмашкинищоправецът

21

Нищоправецът

преди 3 години

обича да се вози на задната седалка на черен Мерцедес - S класа и да ходи да пазарува по бутиците разни рокли, фусти, чорапогащи от бутиците за деса. После се наглася удобно в креслото и започва да хули по доктори и министри. По рано излизаше да насъсква с вдигнато юмруче разни *** протестъри под прозорците. Но и тези избегаха от неговите глупости. Най-голям мерак беше да ходи като единствен представител на ЕС на парада пред Кремъл и Путин да го потупа по рамото.Но уви.

20

Тонката

преди 3 години

А от Дубай Васил Божков отсече.......Фигурант:):):):)

19

Коко

преди 3 години

АИДЕ И ТАЯ ИЗГЪРМЯ.... КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА 4 ГОДИНИ... ТА АЗ НЕ РАЗБРАХ

18

Анонимен

преди 3 години

И какво направи по-точно?Освен, че направи така, че да се намразим, както никога до сега.Тоя човек само като погледне излъчва омраза.Да си ходи при мутрите от БСП с които си е дупе и ***.

17

Мила

преди 3 години

Забележително присъствие в българската политика, колкото и да ограничават правомощията му. Ще гласувам за него.

16

ще повърна

преди 3 години

Това влечуго на снимката ли е промяната?

15

Анонимен

преди 3 години

Промяната му е, че вече няма пу тьо, който да замита ус раното от активиста на ДКМС.

14

анономен

преди 3 години

Ха ха ха ха най-новия виц - Нищоправещия направил нещо)))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

БЕН

преди 3 години

Българите да се вразумят и в никакъв случай да не гласуват за умните живковисти