52

К. К.

преди 3 години

РАЗЕДИНИТЕЛИТЕ на съвременна България! Тези двамата са ПРЕСТЪПНИЦИ! Тези родоотстъпници нарушиха завета на хан Кубрат с пръчките за ЕДИНЕНИЕТО на българите! Вън от България, да ходят в любимата им Русия тия слуги на ***!

51

Тим

преди 3 години

До ИванИване, Иване, то у нас комунисти няма, затова не знаеш...То и демократи няма...

50

Иван

преди 3 години

Комунист честен няма.

49

Бай Курти

преди 3 години

Честен комунист няма ,другарко.Освен ,че разединихте народа,нищо друго не сте направили.

48

пияница мистик

преди 3 години

Кандидатирали се за нов мандат, за да бъдат честни с хората и да лапат още 5 години заплати за нищоправене. Всъщност не, правят нещо. Плюят по ГЕРБ и всичко що не е БСП и ДПС :))))

47

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Скандали вихрят се вьв Парламента и всеки си развява документа. Обичаме си диктатура-такива сме си по натура . Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

46

Asd

преди 3 години

Да прави партия и да променя тоя фигурант. Ама не му стиска, защото първа Йотова ще му скърши вратлето, че е тръгнал срещу бсп-то. Така всеки знае. Да плюе каквото му напишат кукловодите.

45

Анонимен

преди 3 години

Защо ги рекламирате!Закривай!Замърсяват ефира!

44

ФАКТ

преди 3 години

радев и за пазач на паркинг не става!

43

Анонимен

преди 3 години

Напротив ! Фигуранта превърна Президенството в погребална агенция, туристическо бюро за екскурзии на жена си, на щаб-квартира за организиране на метеж срещу държавното управление, на цетър за интриги, раздори и откровени лъжи с цел разцепление на българското общество, на генератор на черногледство, омраза и жажда за мъст към управляващото мнозинство, на бастион на лицемерие, потайност и мъглявост, какъвто е примера с така наречената Конституция-Фантом !

42

Отговор

преди 3 години

До ЗозоДоколкото съм информиран, тази случка се е случила заради имотен спор. И във влака от Сливница за София (не Перник)... Убиецът е далечен роднина... Имот в регулация... делбата не станала както трябва, спор, караница, нож... г-жа Йотова е само пострадвша в тази трагична история. Каквато и да е тя, какъвто и да е бил баща й... Малко уважение пред семейната трагедия. Такива неща са се случвали и ще се случват пак... за жалост...

41

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахха . Едни и същи вече 30г ви правят на маймуни. Остаряха добре...с блага...вие продължавайте да гласувате за тях. Няма проблеми:)

40

Активист на БСП

преди 3 години

Генерал Радев -кошмарът на Психичноболния !!!

39

Анонимен

преди 3 години

БСП е продукт на системата. Йотова също е продукт на системата както и Румен Радев, МаяМа, Пинокио, Импексова, както и всички политици. Тези хора не могат да са алтернатива на системата. Те няма как да сменят системата защото са обременени от системата, която ги е създала. Така на практика Борисов е несменяем за момента или до момента-когато ще се появи чисто нова фигура в политиката с кардинално различна идеология или идеи.Или накратко Радев и Нинова са порочен пример за продукт на системата.

38

Край

преди 3 години

Президент не ни трябва а пък Вицепрезидент пък съвсем.Лелчето ще вземе тавана на пенсията.

37

Българин

преди 3 години

Не прилича ли на булдог?

36

Щерю

преди 3 години

БСП хипопотамката пак манипулира с червените си лъжи...

35

Анонимен

преди 3 години

Не може една мафия като БСП да е промяна.

34

Гумичка за триене

преди 3 години

Вие освен че разделихте хората друго май не направихте и заплата взехте за това на всичко отгоре

33

Свободна тв

преди 3 години

нинова газ .. че не е на мястото на тази (този) индивид ще се изядадете ей!!! А и йотова точно КАКВО НАПРАВИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 години????? 70%не знаят кой ни е вицепрезидент,,!!!!