22

Анонимен

преди 3 години

До asdПоредното копи-пейст НПО мнение.Личите си отдалеч, както цивилните полицаи по улицата.

21

Анонимен

преди 3 години

Ще го пишем и по 100 пъти ако трябва - докато ни се натрапват по 1000 статии всеки ден, агитиращи към ваксинация.

20

Анонимен

преди 3 години

Вие които няма да се ваксинирате ще сте потенциални носители на вируса и развъдници на нови щамове. Като такива докато го изкарате може би трябва да сте отделени от хората които не мислят само за себе си в нещо като концентрационни лагери от които се излиза с негативен тест или да се самокарантинирате.

19

Анонимен

преди 3 години

Защо продължавате да казвате на тези неща ваксини?

18

asd

преди 3 години

Ваксини има от 250 години. Хората кучетата си ваксинират, та камо ли за собственото здраве. Технологиите непрекъснато се подобряват от тогава. Какво срашно има? Тук целта е да се дезинформира и някои общества да понесат повече загуби от пандемията, а други чрез ваксинация да вземат предимство. Има паникьори, които не искат да се ваксинират, но така няма да се отблокира икономиката и социалния живот скоро.

17

до АНОНИМНИТЕ

преди 3 години

ДОБРЕ ДЕ РАЗБРАХМЕ, че не искате и няма да се ваксинирате, ЗАЩО го пишете всеки ден по 30 пъти, това ли ви е дневната норма за тролене

16

Анонимен

преди 3 години

Как е, има ли опашки от желаещи да се набодат психопати?

15

Гарабед

преди 3 години

До Анонимен (11)Другия път ги питай дали миналата година си поставиха ваксина против обикновенния грип и ги остави да мучат срещу теб.Ваксините не са задължителни. Здрава имунна система и здрав организъм ще изкара КОВИД и ще си изгради имунитет за в бъдеще.

14

Анонимен

преди 3 години

До 12И кое е по- голямото зло? Несъщестрвуващия безсимптомен "вирус" който се "открива" с фалшив тест?

13

Анонимен

преди 3 години

Кой ви напада бе другари, никой не ви кара да се ваксинирате, май не сте разбрали още ама нормално за вас бавно загряващите

12

нищо лично

преди 3 години

Такава лекота в обясненията само засилва мнението ми да не се ваксинирам. Автоимунните заболяванияса с неясна характеристика и за тях няма успешно лечение поради строго индивидуалните поцеси в организма на всеки болен. Кой е този човечец, който на едро препоръчва на хората с ватоимунни заболявания да си поставят тези ваксини? Той неследи ли специализираната литература по тези въпроси? Оказва се, че ние, редовите, имаме повече информация от калинките в здравеопазването.

11

Анонимен

преди 3 години

Добитъци, никой не ви насилва да се ваксинирате, недейте.

10

Анонимен

преди 3 години

по-малкото зло в случая е ваксината

9

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм антиваксър, просто няма да си вкарам това нещо в организма. А те ме нападат все едно съм НПО и антиваксър - правят го дори мои познати, които вече са ваксинирани. Ние, които няма да се ваксинираме сме обърквали разумните хора, представяте ли си колко са задръстени ?

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има срок до който ваксините да са безплатни, след това платени в аптеките и отваряне на всичко и повече никакво затваряне, всеки трябва сам да вземе решение за здравето и живота си.

7

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането става с одобрени за целта ваксини, а не с инжектирането на препарати и желанието на набодените да участват в клинични изпитания. Така че банкянския бидон да си набоде десет дози, да е пет пъти по здрав та да краде пет пъти повече.

6

Анонимен

преди 3 години

До 3Не забравяй - ще има много минуси от НПО *** и много агресивни коментари срещу "антиваксърите" и "конспираторите"Трябва да чустваш вина, че имаш мнение по въпроса и не се редиш доброволно на опашки за хенна терапия.

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е развенчал.Ако в Чипровци имало чипове.

4

11 Не е мит

преди 3 години

Потърсете и прочетете какво е Antibody-dependent enhancement (ADE) и vaccine associated disease enhancement (VADE). При предишните опити за ваксина срещу коронавирус, тези усложнения предизвикани от ваксинирането, доведоха директно до смъртта на тестовите животни. Този път не са направени подобни тестове, и този риск е напълно непреценен и непредскказуем. Естествено, като не го коментираме, рискът изчезва, и евентуално смъртните случаи ще припишем на НОВА МУТАЦИЯ. Ок.

3

Анонимен

преди 3 години

Хайде почва се, и днес ще има 100 новини да се ваксинираме. Няма пък !