13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Руснаците трябва да са много щастливи че все още се намират хора като теб които да им вярват. Вие сте като белите лястовици, но за сметка на това сте много кресливи за да се чува надалече. Ако имаше малко мозък щеше да изчислиш че при капацитет 10 -20 милиона на месец за производството на 2,5 милиарда дози ще са необходими от 125 месеца до 250 месеца което в години е от 10 до 20 години. Кандидатите които стоят на опашка ще почакат бая години.

12

към 5

преди 3 години

Как да не знае? Написано е с черно по бяло, но чукча е писател."Огромният високотехнологичен комплекс е един от седемте нови производствени центъра в Русия. Всичко тук е внимателно проектирано и калибрирано. Всеки флакон има свой уникален QR код, така че може да бъде проследен до отделни пациенти, независимо къде по света се намират."

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Материалът" трябваше да ти каже, че CNN е влязла в завода за производство на ваксини, останалото си бяха празни дрънканици.Демек - сензация без покритие.

10

Анонимен

преди 3 години

Спутник-5 може и да е добра ваксина, но докато руснаците не се научат да си попълват документите правилно, има да чакат за разрешение (това го беше написал един руснак в руски форум - че реално не могат да проведат независими изпитания, които да минат пред ЕС и други по-нормални държави, като Израел например).За момента за тази ваксина се натискат само политическите партньори на Русия, а политически неутралните - изчакват.Ако си бяха наели някой с опит, това просто щеше да се избегне.

9

Анонимен

преди 3 години

Абе те руснаците си ги знаят що за стока са техните ваксини затва не искат.Евтина евтина-айде няма нужда да е евтина аз ако искам евтина ще се ваксинирам с дестилирана вода.Най-евтино излиза.

8

Анонимен

преди 3 години

Към 23.02. 2021 г. поне 30 държави, от Аржентина до Филипините, са подписали договори за близо 2,5 милиарда дози на стойност $25 млрд, според данни на Руския фонд за директни инвестиции (RDIF). Сумата $25 млрд наближава обема на печалбата на Русия от износ на стопанска и хранителна продукция за цялата 2020 г. RDIF непрекъснато сключва нови договори с нови контрагенти. Кандидатите стоят на опашка.

7

Анонимен

преди 3 години

"Или 1000 литра, или 1 тон"?"Флаконите със Спутник V СЕДЯТ в хладилника в ЩАЙГИ."Иначе в крайна сметка така и не разбрах какво трябваше да ни каже материалът.

6

Мда

преди 3 години

Абе който иска да се ваксинира сам да си избира марката на ваксината!А да попитам! Тази година защо няма грип!?

5

Анонимен

преди 3 години

До 5Какви чипове в препарат за генна химиотерапия? Ти инжектира ли се? Набий си спринцовката с препаратчето за онкоболни и тогава давай квалификации за другите хора.

4

Анонимен

преди 3 години

В Русия никой не отчита ръст на заболелите откак започна ваксинацията с векторната им ваксина.

3

Анонимен

преди 3 години

Лека полека и ще ви инжектират със спутник. Това е замислено още в началото на пландемията.

2

Вектор V

преди 3 години

Бойко кога ще открие с джипката Ваксинопровода ? Най-надеждното от изтока срещу най-дефицитното от запада?

1

Истукан

преди 3 години

И пари да дават няма да си сложа ваксина.