33

почнаха да се ядат

преди 3 години

Джо Байдън миналата седмица обяви, че 38 милиона американци гладували. А някакъв в Chickasha, Oklahoma сготвил сърето на съседа си за да нахрани семейството си.

32

Анонимен

преди 3 години

Западът не се справи с фашизма, справи се Русия. Западът не се справи с корона вируса, Русия се справи. Русия обаче се провали с въвеждането на 45ти пол.

31

Анонимен

преди 3 години

В Русия и в Москва властите са се погрижили за комфорта на изявилите желание да се ваксинират. За любителите на класическата музика има дори мобилен кабинет в "Хеликон" - престижен московски оперен театър, където слушат велики тенори, докато хората чакат за имунизация.А как властта в Тикволандия се грижи за мат'ряла? Нагледахме се на опашки от мръзнещи пред вагончетата и палатките желаещи ваксинация.

30

Бахахахха

преди 3 години

Епаааа да -, четете внимателно! '' Всеки флакон има свой уникален QR код, така че може да бъде проследен до отделни пациенти, независимо къде по света се намират.'

29

Анонимен

преди 3 години

В Блатная всичко добро е в бъдеще време,щели да правят по 20млн.дози месечно!Е,хайде де пролетта дойде ,а само 2млн.ваксинирани! А я си представете ,че повечко страни се бяха захласнали по ,,Спутник" ,кога щяха да получат ваксини?Най-вероятно след години когато пандемията отшуми!

28

Анонимен

преди 3 години

В Русия имат здравеопазване в истинския смисъл на думата наследство от СССР. На запад имат медицина за богатите и лекуват успешно само болести за които могат да платят богатите и наистина добре ги лекуват ако си богат и плащаш, но за обикновените хора няма здравеопазване. Русия се справи без проблем с този вирус, дори и без васкина а на запад още са в батака, или лъжат че има пандемия да прикрият провала на западната система и да оправдаят спада на жизненото равнище с вируса.

27

Анонимен

преди 3 години

В Русия отмениха мерките от пролетта на миналата година, много преди да отркият ваксината, и в Русия не разчитат на ваксината, хората и там не искат да се ваксинират. Иначе са забравили за ковид мерките, всичко си работи - магазини, ресторанти, театри, молове, нощни клубове, а в ЕС правят полицейски хайки за тайни увеселителни партите, хората затворени в къщи а на улицата само с намордник и се следят един друг и доносничат кой ходи без намордник.

26

Сата НАТО

преди 3 години

За грип, който 80% от заразените изобщо не го усещат, всеки може да направи ваксина. Това е толкова елементарно, че само мало умник, който доброволно иска да се вкарва във филми, не може да вдене. Масово познанията на хората по анатомия са като на този по-долу, с рецепторите за обоняние в мозъка. Такова кълве и на ***.

25

ноятс

преди 3 години

До АнонименАмигос! Ти си вече не само ваксиниран, но със сигурност и чипиран! "Мислиш" с мозъка на някой друг! :)

24

SHEFA

преди 3 години

ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1990 ГОДИНА БИВШИЯТ АМЕРИКАНСКИ ДУЕТ-РАП ГРУПАТА СНАП ПЯ ТАЗИ ПЕСЕН.-ПРЬСТУПИЛА ПРАИЗВОДСТВА ТЕХНАЛАЧИК-ПЕРСАНАЛНЙ СПУТНИК.-ВЕЛИКИ СА.-МИСЛЯ ЧЕ ПЕСЕНТА СЕ КАЗВАШЕ-Д ПАУЪР.

23

Ямболски цървул

преди 3 години

Никой не е повече от Природата! От Вселената!

22

Добронамерен русофил

преди 3 години

ВСВ - най-добрите лаборатории за биооръжие са Японските и Руските.След ВСВ - напредък на Китай и Америка.Някои от руските учени след Перестройката заминават за Израел(за сега там успехите с ваксинирането са заради кубуцния принцип).Защо Спутник не е приет от русите:- При ваксинирането не трябва да се пие, усърдно работи(а сега се цепят дърва за огрев);- Ако се мери кръвно и др. може да не се ваксинирате;- Алергии са противопоказни;- Такова животно няма!Иначе славянския геном ще пребъде!

21

Анонимен

преди 3 години

Масова ваксинация в Расия е лесно достижима ,стига заедно с ваксината руснака да получава и една бутилка водка.Със сигурност повечето руснаци ще искат да се ваксинират всеки ден.

20

към 14

преди 3 години

Огромният високотехнологичен комплекс, стремящ се към производството на 20 милиона дози всеки месец, е един от седемте нови производствени центъра в Русия. Малко мозък и с помощта на аритметиката получаваме 7х20=140 милиона дози всеки месец и това се произвежда само в новите, току-що изградени или реновирани производствени центрове в Русия.Отдавна стана известно, че Руският фонд за директни инвестиции сключва договори за производството на руски ваксини на територията на трети страни.

19

Христо Христов

преди 3 години

До ВекторКогато му нареди генерал-губернаторката от Пасольството!П. С. Тогава и През-ден-та ще се ваксинира!

18

Анонимен

преди 3 години

Глупостта с изгубването на обонянието е специално измислена за мало умните хипохондрици. На практике всеки *** може да си внуши, че не усеща миризма, а след това да се хвали с това и даже да скача на бой ако се усъмниш. Пет човека съм питал досега - как разбра, че си изгубил обоняние? Ами не усещал миризма. Ами ти пробва ли със силна миризма - оцет, парфюм, потта от под мишницата в краен случай? Ами не - просто решил, че няма обоняние и така...

17

Анонимен

преди 3 години

до 15Губиш обоняние защото ковид атакува директно рецепторите в мозъка отговорни за обонянието! -------Даваш ли си сметка, че това, което си написал, е мало умно?

16

аа1830

преди 3 години

Браво на руснаците. За пореден път доказват че с минимално средства и с огромни предразсъдъци от страна на западните си конкуренти могат да си съперничат с най=добрите.В момента преговарят с Австрия да бъде произвеждана и изнасяна в трети страни по целия свят. Когато излезе миналата есен, лично мислех че е някаква кремалска пропаганда.

15

Анонимен

преди 3 години

За болест, която 80% не я усещат, а 19,9% я карат като грип, и аз мога да измисла ваксина.

14

Анонимен

преди 3 години

До МдаНяма грип защото всички носят маски конспираторе. А намеците ти че ковид е грипче, само показват че си един ГЛУПAK и нищо повече!Симптомите на грипа са доста различни от тези на ковид, като една много ключова разлика е че при грипа губиш обоняние само за няколко дни заради обилна хрема, но при ковид хрема няма! Губиш обоняние защото ковид атакува директно рецепторите в мозъка отговорни за обонянието! И това трае поне няколко месеца...