48

Анонимен

преди 3 години

Стига сте дрънкали!За това,какво представляват ваксините,ОТГОВОРЪТ ВИ ДАВАТ САМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ,С ОТКАЗА СИ ДА ВИ ГАРАНТИРАТ КАКВАТО И ДА Е СИГУРНОСТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРОДУКТА СИ И СА НАСТОЯЛИ((И СА ПОЛУЧИЛИ)) ПРАВИТЕЛСТВЕНО ГАРАНТИРАН ОТКАЗ ОТ ПОДОПЕЧНОТО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА СТАДО ,ОТ ВСЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ТЯХ!! Разбрахте ли бре,ОФФЦИИ?!Всичко друго си е за ваша сметка,ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ ВИ КАРАТ ДА СЕ ПОДПИСВАТЕ ПРЕДИ ВАКСИНАЦИЯ ЗА НЕЩО,ОТ КОЕТО СИ НяМАТЕ ХАБЕР И ПОНЯТИЕ!Никой не ви е винове

47

Анонимен

преди 3 години

"Ефективността на тази ваксина е между 60 и 80 на сто. Но това не е най-важното, защото подлежи на промяна с оглед изменчивостта на вирусите. "Как да се разбира това,НА ФОНА НА НЕПРЕКЪСНАТАТА ИЗМЕНЧИВОСТ НА ВЪПРОСНИЯ ВИРУС(ДНЕС ПРОЧЕТОХ,ЧЕ В САЩ СЕ ПОЯВИЛ ВАРИАНТ 11 ПЪТИ(!) ПО-ЗАРАЗЕН ОТ СЕГАШНИТЕ!!!)Да разбираме ли,че няма да има край дупченето на стадата,на фона на посочените по-горе твърдения???Не означава ли,че при тези непрекъснати мутации,няма да има ефект от всякаква ваксинация?

46

Случаен минувач

преди 3 години

Приемам, че Богдан Петрунов е прав. Но: Това означава на всеки 8 месеца да се боцкам отново и отново. НЕ, МЕРСИ.

45

Анонимен

преди 3 години

От Конституцията:"Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие"

44

анонимен

преди 3 години

До анонимен 436 минуса заради академик-алерголог! Да беше поне пулмолог като Симидчийски или поне коремен хирург като Мутафчийски, а то!

43

Анонимен

преди 3 години

Уханчетата имат имунитет, изследанията на клетъчвия имунитет го доказаха, ама за ваксините са си само предположения

42

Анонимен

преди 3 години

До една година звучи точно като рекламата за пърхут до 100%. От 0 до 100 все е едно и производителят не носи отговорност за ефективността с процента. От 3 месеца до 9,12 е все до година. 2019 както и годините преди това ни проглушаваха ушите за грипните ваксини, тази и оттук нататък ще са за ковид. Живот в страх е бъдещето

41

анонимен

преди 3 години

Богдан Петрунов е роден на 1 септември 1936 г. в София, България. В периода 1993 2010 г. е директор на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ).[1]Завършва медицина в София през 1960 г. като първенец на випуска.[2] Специализира в Чехия, Англия, Франция, Нидерландия, САЩ, Канада.НА 85 ГОДИНИ И ОЩЕ РАЗВЯВА ЗНАМЕТО! ЗАРАДИ ТАКИВА НАФТАЛИНИ БЯГАТ МЛАДИТЕ НАВЪН!

40

анонимен

преди 3 години

До анонимен 41 Продължение:Зa пo-нaтaтък щe видим! Факт е и, че коронавирусите са много на брой!* На два поста защото пинтиите от ДНЕС дават до 500 знака!

39

анонимен

преди 3 години

Каквото и да казват за ваксините - и "коронните" ваксини са за пари, тъй както са противогрипните! С противогрипните не ни зарибиха да се ваксинираме всяка есен-зима масово! Сега ще има сегрегация на база "ваксиниран-неваксиниран" за коронавирус, ама май и коронавируса бил мутирал като грипните вируcи - няма проблем : всяка година ваксина! И ни намериха цаката : след като народонаселението не щe дa дава пари за грипни ваксини - ще плащат държавите от данъците на народонаселението зa "кoрoнни"!

38

Анонимен

преди 3 години

Същият доклад може да ти го изрецитира и леля Гиче от магазина на площада... жалки са българските псевдо учени, преведата една две статии и си ги пишат като научен труд, още си мислят, че живеем в оня строй дето само доносниците и ченгенцата имаха достъп до чуждестранни медии и материали и с един превод и лека адаптация ги правиха консомолци ударници...

37

Анонимен

преди 3 години

Петрунов, има нещо, което можеш да ни кажеш, предполагам. РНК ваксините водят до производство на целия шипов протеин или на част от него? Ако се възпроизвежда част от протеина, коя е тази част, защо е точно тази част? И още, кои са тези епитопи в протеина, които водят до изграждане на действително неутрализиращи антитела? Тези общи приказки ги зная отдавна от видео лекции. Няма защо да ми губиш времето.

36

темата на нова

преди 3 години

До Анонимен 35Ми хора които още,помнят истината че от *** само излиза не влиза нищо.А вие?

35

Колето

преди 3 години

До Анонимен 37На топла вода съм

34

Анонимен

преди 3 години

Абе, образи... Ако след една година още има "ваксини", то е ясно каква е ползата от тях... Ако до половин година не сме приключили с Ковида, ами ще се качим на въртележката с вексини по няколко пъти годишно, то смисълът от тях е нулев

33

Анонимен

преди 3 години

До КолетоТи и тия , дето са ти сложили + на каква китайска дрога сте ?

32

Анонимен

преди 3 години

Петрунов, този титла академик още ли съществува? По новите академични правила има бакалавър, магистър, доктор и професор. При това титлата професор се дава от отделен университет само за него. Там в БАН да не сте върнали старата съветска система от соца на научни титли. Или може би въобще не сте ги махали.

31

до Доктор Сър Пичук

преди 3 години

тук изявяващият се под никнейм Доктор Сър Пичук го видях да се ваксинира още през началото на миналата седмица, ама човекът нали има план за деня и публикува, публикува антиваксърски ТрЪмПизЪми

30

Анонимен

преди 3 години

Гледам, коментирате че трябвало да се изчака поне година да се видело. И кое ще видите след година? Сега ваксините за ЕС са 3, а след година ще са 30 и все на различен принцип. Т.е. за коя ваксина ще чакате? След година може да се случите на някоя чисто нова, тествана на 500 човека.Какво винаги - българина е най-силен на маса и скрит зад клавиатурата.

29

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ваксина ще си сложа, когато Европейската лекарствена агенция (ЕМА) одобри някоя.Засега ни слагат експериментални ваксини с временно разрешение за употреба, тъй като тестовете им за безопасност още не са приключили.Проверете на сайта на ЕМА какво е разрешението за употреба на ваксините срещу К-19.Човек трябва да е много отчаян, за да си сложи експериментално лекарство или ваксина, например раково болни, които нямат друг шанс. Е, аз не съм чак толкова отчаян