37

Анонимен

преди 3 години

Докато има чобани с коли по 60000 лева, паркиращи в калта и по тротоарите, няма смисъл да строите нищо :)

36

xaxsas

преди 3 години

До 37. С книжка съм от 15 години, но съм се устроил по такъв начин, че всичко да ми е на една ръка разстояние и да съм независим от автомобилите, за да пазя природата чиста. Ти сигурно си го закъсал здравата щом имаш 2 автомобила? Автомобил има вуйчо ми на село и го ползваме само да караме зимнина към София. В този свят на излишък човек трябва да се саморегулира иначе не е с нищо по-различен от кучето дето си яде фашкиите. Успех и ти пожелавам догодина да се справяш и с половин автомобил.

35

Тристан

преди 3 години

Като знам как се строи в тая ***, колата трябва да е с каско задължително.

34

Анонимен

преди 3 години

Малииииии в софия малките главички откриха топлата вода, в някой квартали ще ги огрее.

33

xaxsas

преди 3 години

До 37 казах 3 лева на вечер, а за месец с намаление. Благодаря ти, че го използваш. Роден съм в Младост и шофъорите бедняци разрушиха междублоковите пространства. Могат да си купуват автомобили за по 30 хиляди лева, ама паркира като каруца. Да ти кажа честно виновни са общините защото като ги викнеш на проверка ти казват че междублоковите пространства били в кадастъра със статут на строителна площадка, а можело да се глобява само в зелени зони. Мерзавците се пазят едни други нормално.

32

Иво

преди 3 години

Работят в Бизнес парка, а си наели апартаменти в Надежда, Люлин и Овча Купел, че било с 50 лева по-евтино. Едно време разполагахме с еднооките войни на Самуил, а сега с еднклетъчните родители на българската демокрация. Хахаха.

31

Анонимен

преди 3 години

До 34 xaxsasКъде го видя този паркинг за 3 лв. на месец? Под 60-70 лв. паркинг в младост няма. И да, в момента си плащам на такъв за две коли.

30

АЛДИ

преди 3 години

До ТуристМоля не бъркайте Немските паркинги с бързите евтини метални скелета за паркиране на фанидъко заварявяни от Бай ГоШо

29

Турист

преди 3 години

По цяла Германия, че и в малките им градчета има по няколко 2-4 етажни паркинга и реално по улиците НЯМА нито един паркирал автомобил. Дали ще е поредната 4-6 етажна кооперация която ще мухляса след 2 години или паркинг естетиката на града няма да се промени :)

28

xaxsas

преди 3 години

Че защо ще им строят паркинги на клошарите в Младост? Паркинга и сега е празен, струва 3 лева, за месец е с намаление, а мамините златни паркират в градинката. И тук говорим за квартал с 6 спирки на метрото. Българи никога не забравяйте, че държавата няма вина, че сте бедни души. И аз съм роден тук и аз съм израснал по кварталите, ама огромна част от обществото сте безсрамни търтеи и маймуни.

27

RD

преди 3 години

Много инженери и много икономисти тука! Щели до паднат, защото са от стоманени профили! Те и небостъргачите отпреди сто и кусур години са от стоманени профили, па си стоят! А като напраскат глоби по 50 кинта за неправилно паркиране, много бързо ще се напълнят, че даже и опашки ще има :)

26

Анонимен

преди 3 години

Японската технология от 80-те пристигна и у нас! Урааааааа!

25

Анонимен

преди 3 години

Всичко направено по времето на разтривалият тодоровите ушаци кофпомпаджия сикаджийски кофпомпаджия, е опасно за ползване и експлоатация. Обичайно се саморазпада за около година.

24

Унуфрий истинския

преди 3 години

До 27 Тези блокове по 5 етажа са много опасни. Леят бетон при неподходящи температури а на живущите им завира чайника и е много опасно. Леля Пена още не може да си обясни как работи асансьора. Така и при етажните паркинги - как ставар тия заварки, не мог да си го обясня пък и не разбирам от натоварвания на металните конструкции.

23

Анонимен

преди 3 години

Собственикът на многоетажен паркинг на Цариградско шосе обвини пострадалите работници за инцидентаНикой не е следил за работния процес

22

Анонимен

преди 3 години

Тези многоетажни паркинги са много опасни. Изградени са само от Стоманени профили които се заваряват помежду си. Всички разчитат на заварките на Бай Гошо,Пешо и Ванката.един етаж 14 коли по един тон средно = 14 тона само товарасметнете сега останалите етажи ...

21

Дано не е

преди 3 години

както всичко досега по български - за печелене на пари от наш човек, а не за решаване на проблем. Примерът с буферните паркинги - стоят си празни, а идващите от провинцията се бутат по кварталите за да паркират. В европейските градове престоят в такива паркинги е безплатен (с малки изключения там, където и в тях трудно се намира място).

20

а защо

преди 3 години

досега не са направени....защото рязко ще падне далаверата на общината и съветниците в нея. Управляват ни престъпници...бог да ги накаже....щом ние сме слепи за това.

19

Анонимен

преди 3 години

Каро знаем общината как прави тротоари не знам колко хора ще имат доверие да им ползват скеле-паркингите.

18

Анонимен

преди 3 години

Собственикът на многоетажен паркинг на Цариградско шосе обвини пострадалите работници за инцидентаНикой не е следил за работния процес