10

Анонимен

преди 3 години

Джипитата се оказаха най-мързеливата и безотговона част на лекарското съсловие. Осигурени са им по 2000-2500 "крепостни" пациенти и те си гледат кефа. Основната им "работа" е да не дават "пътеки" за обстойни прегледи и лечение. Превърнаха се във високоплатени регистратори и диспечери.

9

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Пуснете ваксините по аптеките! Който иска, отива там, купува си и после се боцка при своя лекар.Има обаче лек административен проблем. Европейската агенция за лекарствата не е одобрила нито една ваксина. Само им е дала временни разрешения за употреба, предвид епидемичната обстановка. Ваксините официално още се водят експериментални.

8

Анонимен

преди 3 години

До 14Споко ве и без това няма образование вече и няколко поколения вече са тотал щета и нищо не става от тях освен да се друсат и да се правят на тарикати.

7

Хаха

преди 3 години

10 апликации на час, добре. А отчитането им в системата? Или него не го смятате? Сутрин бодат, а следобед се отчитат в бъгавата ви система, което отнема време, колкото и работата с пациента, тъй че часовете за ваксинация ги бройте наполовина.

6

Анонимен

преди 3 години

1.Продадоха проблем.2. Негативни внушения и напластяване на негативан енергия3. Реакция и решения - ваксина.4.Пълно подчинение.5.Криза и безработица.6.Постоянни мерки и ограничавания.7.Създаване на нов световен ред.Най големият вирус на хората е невежеството им и това че са спрели да се развиват.

5

:)

преди 3 години

Много наивно е твърдението, че лизните лекари ще правят по 10 апликации на час. А другите пациенти които ежедневно се извиват на опашки за да попълните здравните им книжки какво да правят, ще ги отложите за след 3 месеца ли? Ваксинацията трябва да бъде с масово изместен фокус от личните лекари.

4

Анонимен

преди 3 години

само да не стане така да провалят цялата ваксинация когато трябва да ваксинират с втората игла да няма от същите ваксини.некадърници.но идват избори нали така.

3

Анонимен

преди 3 години

HahahahahahahahahahahahaaahahahhahahhahahahahahahahaПо-голяма лъжа не бях чел. Никой не иска да става опитна мишка и няма никакви записвания за ваксиниране

2

Анонимен

преди 3 години

д-р Миндов, то хубаво да искате... ама от къде ще намерите хладилници за минус 70 градуса (за кабинетите на личните лекари), че искате да Ви се предостави "Пфайзер"?

1

Анонимен

преди 3 години

koeto e bez pari, ne struva...ako e hubavo, ste go ima v supermarketa ledel i kuflant.