33

Наука

преди 3 години

и след 8месеца, пак. Ваксината толкова държала според тях.

32

Умник

преди 3 години

Лятото е Юни - това означава първа доза средата на април - по 10 хил на ден това са 500-600хил - и то ако допуснем, че желаещите за втора доза не намалят броя на имунизиращите се за първа. С 10% имунизирани какъв колективен имунитет? Пита се - лъже или толкова си може?

31

Вечна слава

преди 3 години

Поклон пред премиера даде мъжка дума и пари на хората!Най после ще можем да отдъхнем в баровете след работа по важните обекти който градим всеки ден.

30

баба мара

преди 3 години

при 2000 заразени как ще отварят заведенията даже искат да им намалят данъкаа за мен супа от 1 лев няма ли да има

29

Анонимен

преди 3 години

Как да съм спокоен като още сънувам камиони с тpyпове бе, другарю Ангелов!Кажи ми, как да съм спокоен?

28

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинирам в някой бар с няколко чашки уиски като отворят.

27

Батко

преди 3 години

Именно вие сте псевдо-експертите, които манипулират и всеки ден облъчват обществото за ваксинация с ваксина разрешена под условие, която се намира в трета фаза на клинично проучване, именно вие сте псевдо - експертите, защото в този щаб от инфекции разбират разни хирурзи, микробиолози, и разни други , но няма нито един епидемиолог и инфекционист. Ангелов, ти и компанията ти трябва да бъдете в затвора и то за много дълги години! Нагло и арогантно ботоксово човече, спри да се показваш в медиите!

26

Koko

преди 3 години

Ми не съм спокоен. И как да е иначе. Едно време имаше страхотни ваксаджии. Мухата се разчекваше на чепика. Откакто се появиха тези антиваксъри и изгониха ваксаджийчетата все с мръсни чепици ходя. А казват, че джентълмените по мустака, часовника и чепика си личат. Съсипаха я тая държава.

25

Бако

преди 3 години

Пародия на държава!

24

Безработен

преди 3 години

А кога ще си оправим сметките за 1 година назад в която мен и още 550 хиляди българи оставихте без работа ? Кой ще ми компенсира всичките изгубени ползи и липсата на каквито и да е доходи за 12 месеца

23

да знаете

преди 3 години

Този т.нар. НАПЛИВ ще трае най-много и другата седмица, понеже..........днес ти бият ваксината, утре ти бият камбаната.

22

Батко

преди 3 години

Така ли Ангелов? Ти си мислиш, че хората вярват на науката, за каква наука говориш ти? Когато пое Александровска болница с печалба от 500 000 лева и я докара до - 70 милиона? Малко срама се иска да имаш, но ти хем си нагъл, хем си арогантен, хем си герберски представител във властта? Кажи Ангелов, кога ще бъдеш съден за всяване на страх и паника по член 326 от НК за чувалите с трупове и другите неща? Или за вас закони няма?

21

Анонимен

преди 3 години

Като му видиш сурата и ти идва да го ритнеш в лицето.

20

Беден и гладен

преди 3 години

Не ме интересуват заведенията. Интересува ме кога ще приключи този сценарий. Също така ме интересува кога ще се скъса пружината на търпението.

19

Анонимен

преди 3 години

А кога ще отворите училищата или те не са важни?

18

Анонимен

преди 3 години

След тази ПЛАдемия доверието в медиите е 0

17

Коментар

преди 3 години

Защо няма статистика колко алкохолици измряха щото им затвориха пивниците!?То от една страна добро,ама от друга лошо!Вместо да умрат от вируса те от липса на пиене!50 на 50!

16

Kolino Mongo

преди 3 години

Гледай ги как ще морят народа за 2000 гласа отгоре. Много долна работа, голямо дъно. Бързичко е забравил клетвата дето е дал продажника.

15

Анонимен

преди 3 години

И като отворят какво след две седмици пак ще затворят тия редко *** и ни мислят и нас за същите

14

Анонимен

преди 3 години

Тези не знаят какво означава думата ИСТИНА