173

Бум на заразите

преди 3 години

С тази масова ваксинация хората се заразяват с вируса, който почва да действа още преди боцнатата ваксина да се активира и да не говорим дочакване за втора доза. Всичкото това дето се е луднало да се ваксинира вече е заразено и болно. Ще скочат пак бройките и ПАК ЩЕ ОБВИНЯТ заведенията и клубовете където ходят млади и здрави хора, за разлика от опашките стари и болни пенсионери искащи ваксини, за да умрат щастливи с мисълта че са получили безплатна ваксина от ББ.

172

Анонимен

преди 3 години

До 170"До 163" - ей трудномислещ ко'ч, ти знаеш ли, че на Запад здравеопазването е безплатно ако имаш здравноосигурителна карта, знаеш ли, че те лекуват и безплатно ако си приет от Бърза помощ дори и да не си осигурен здравно, знаеш ли, че плащаш само в частните клиники и то с 30 % намаление ако имаш здравна карта ? В България сте останали само тъ'по мислещи и Тквата ви е'б'ава както си иска защото знае, че ***'отите като теб сте болшинство, а той е истински комунист това знаеш ли го ид'иоте ?

171

Анонимен

преди 3 години

Е нали ако заразените към тестваните са повече от 12%, трябваше да се въведат нови мерки а не да се разхлабват. Днес заразените се повече от 14%. Дотук бяхме с професионалната експертиза. Щом вожда е казал - ако трябва и бузките на д*пето ще отваряме. Всичко в името на предизборната кампания. Както се казва целта оправдава средствата.

170

Греко Капиталисто

преди 3 години

Спокойно маляки, насия министър председател кириос Мицотакис взе ресение за масово ваксиниране на всицкото вулгари. Насата Елада сте изисква, който вулгарос иска да дойде да топне мъдуракес на насето моренце да се набоцка предварително с вакцинес, така це до юни сте имате стаден имунитет. Кириос Мицотакис мислесе освен това да изисква и клизма на границата, обаце се отказа, застото на Кулата сте се размирисе много лосо.

169

хах

преди 3 години

Ама после яко ще се мре Ангелов!

168

Анонимен

преди 3 години

Ботокс вън!

167

До 163

преди 3 години

Какво ти е откраднал,*** ОВЦА?Колко осигуровки внасяш и колко в Германия внасят или във Белгия?Червените олигарси днешни да не бяха фалирали два пъти държавата и да не бяха унищожили икономиката за лична изгода ,е тогава можеше и да е по безплатно!

166

Анонимен

преди 3 години

До 167Стига се излага " манипулции" ," лъжи" ,*** смотан!"Лъжели "света,толкова ли си неграмотен и първосигнален ,ай сиктир!

165

Анонимен

преди 3 години

И как ще се спазва 50% заетост,маските пак ли ще са под носа или под брадата на сервитьорите?.И пак ли с един мръсен гнусен т.н." парц.л" ще бършат всички маси ?Обърнете внимание на хигиената най после,само еднократни кърпи за всяка маса или със салфетки или друго,да е еднократно.Масите да са отдалечени поне 2 метра и колко на маса,уточнете ги тези подробности,защото лятото само първите дни и после през просото.И без рожденни дни в кръчма,софри като за последно!Новото нормално,не е старото

164

Анонимен

преди 3 години

А защо трябваше да затварят.Който има амбиции да управлява света и да манипулира населението, създаде ковид измамата и гледа как невежите и немислещи могат лесно да бъдат лъгани и подчинени.На човека му е дадена ЛЮБОВ и свобода.Човека не живее в любов.Затова е болен духовно и физически.

163

Анонимен

преди 3 години

заведенията отварят от 1 март по настоящата ми заповед.А тебе кога ще затворим?

162

A

преди 3 години

Много ясно, че ще отворят заведенията. Идат избори все пак. Дай на народа ядене, пиене и веселие и можеш да правиш каквото искаш.

161

Анонимен

преди 3 години

*** как да съм спокоен катпбвсяка нощ сънувам кошмари???Сънувам камиони нятоварени с трупове!!!

160

СИК-ТИР

преди 3 години

Преди капитализма здравеопазването бе безплатно.На зъболекар да отидеш-не ти искат ПАРИ.Сега ако те заболи...не знам.Мислиш си за Бойко БЪЙГАРО-УБИЕЦ ЧЕКМЕДЖИЙСКИ.ДОЛУ КРАДЕЦЪТ БОКО ГЕРБЕРАСТА ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ!!!!

159

Анонимен

преди 3 години

Ич не сме се притеснили,те отварят в половин ЕС,явно е съгласувано,я кажи докре,ако поканя дама на танц,ши са заразя ли ,щот ми писна ергенлъка

158

Фифо

преди 3 години

Радвай се,че нямам шанс да те срещна.

157

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ГИ УНИЖИ,ПО ГРОЗНО ОТ ГЕРБ НЯМА.НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА ПО ВАКСИНИ ,А ГОВОРЯТ ЗА ДА УГОДЯТ НА ВОЖДА ВСЕ ЕДНО СМЕ ПЪРВИ.КОЙ СЕ ДОПРЕ ДО БОЙКО И ТОЙ ПОЧВА СИЛНО ДА СМЪРДИ

156

Знаете ли че..

преди 3 години

..преди да ни напъпли КАПИТАЛИЗМЪТЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ БЕЗПЛАТНО И ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ?Учителите не ровеха ФъФ кофите за отпадъци!Гласувайте за дъртия боко,ако искате майките и бащите Ви да *** от глад и бедност!!!

155

БРЦК

преди 3 години

Смърт на предателите

154

БРЦК

преди 3 години

Може ли *** да е министър