19

Анонимен

преди 3 години

Аз ще отида за гъби.

18

25299

преди 3 години

Който желае, нека се ваксинира. който изпитва опасения, е по-добре да не го прави. Важното е да се оползотворят всички дози и да се полуи положителен резултат. Така ще можем да продължим да живеем нормално. Най-голяма вреда нанася истеризирането и медийното преекспениране. Намалете публикациите за пандемията, защото те само досаждат. Публикувайте краткии ясно съобщения по конкретни поводи. Оставете хората на мира.

17

Анонимен

преди 3 години

Около себе си наистина не познавам човек, който да не иска да се ваксинира. Тук-таме изказват някои опасения, но са рядкост. Разбира се, не общувам с хора от обслужващата класа- няма къде да ги срещна просто, освен на касата в супермаркета или в автомивката. Това е и целта на занятието- бедняците да са разкъсани от конспирации и да не се ваксинират. Вижте Израел, бе. Кога евреите ще се прецакат? Никога. Идеята е, че светът се пренасити от ниска класа и трябва малко разчистване.

16

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

преди 3 години

МИЛИОНИ ДОЗИ Зенека са ПЛАТЕНИ. Комисионните са взети. Вие какво искате сега. Да ги върнат обратно....

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право да избира, но от каквото има. А има каквото ни пратят.Нали възрастните трябваше да бъдат ваксинирани с Файзер. Денонощно някакви тyфлeци ни обясняват как нямало разлика. Има, но за контрол на тълпата плямпате глупост в стил свети Б. Б.

14

Анонимен

преди 3 години

Неспособен съм да повярвам, че при изобилието от информация, има дори един нормален, интелигентен и успял човек, който да се ваксинира по желание. Просто не се връзват нещата. Може би някакви хипстъри, такива не познавам, и не мога да преценя мисленето им.

13

Анонимен

преди 3 години

При нашето GP, казаха, че нямало да има Модерна и Пфайзер ще има след 6 месеца- не знам къде отиват тези дози, но това, което казва РЗИ не е вярно!

12

до пияницата

преди 3 години

Спри пиенето, че вече ти се е полуразложил мозъка

11

Анонимен

преди 3 години

А в Пловдив при личните лекари няма ваксини. Едно говорят по ТВ, а реалността-друга. Сефте!

10

ПЪРВО ВОЖДА

преди 3 години

да го видя как МУ влиза ваксината. И тогава , ако може от същото флаконче

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално е общаците и сервитьорите да не се ваксинират. От тях полза за икономика и обществто- кръгла нула. Хубаво де, ама има една група от 250 000 души със заплати в пъти над прага, които издържаме цялата държава и от нея ще се ваксинираме всички. Аз бих избрал Модерна (вече заявихме от офиса да дойдат да ни ваксинират- трета група сме), защото не вярвам Бай *** да може да съхранява качествено Пфайзер.

8

Батко

преди 3 години

Всекидневна пропаганда за бодене на овцете! Овцете се редят на опашка, а нормалните хора не искат и да чуят за ваксини :)

7

МАЙКАТА НА МАЙДЕЛ

преди 3 години

колко комисионна ще лапне от сделката с АСТРА ЗЕНЕКА и колко пачки ще има за ЧЕКМЕДЖАН. Това ме вълнува много за да направя ИНФОРМИРАН ИЗБОР

6

Анонимен

преди 3 години

Какво е Комирнат пък сега бе? Тия за първи път ги чувам??

5

пияница мистик

преди 3 години

До ТИКВАТАНа празната си тиква :)))

4

Анонимен

преди 3 години

Единственият избор може да бъде между:- Спутник V -> палец нагоре- Няма да се ваксинирам -> палец надолу

3

Ямболски цървул

преди 3 години

Да,чудя се.Между сливова,гроздова,или кайсиева....А може и от трите!

2

ТИКВАТА

преди 3 години

вчера каза друго. Аз на кого да вярвам сега

1

Анонимен

преди 3 години

Лесно - избрах с никоя.