59

Анонимен

преди 3 години

Тези, които ще се ваксинират - нали разбират, че това упражение от тук нататък ще трябва да го правят всяка година? А пък, ако се появи мутация която заобикаля ваксината - в което не се съмнявам, тогава ще излезе, че са се минали яко, защото пак ще се разболеят от вируса. Изобщо, всичко е мижи да те лажим, и естествено основната цел беше едни милиарди да потекат към американските финансови конгломерати и една шепа хора да станатдвойно по-богати. Знаете кои са.

58

Анонимен

преди 3 години

*** незадоволен ..А дали самата Еврокомисия не крие данните и не обърква нещата ... Само с цел да прикрие чудовищната корупция при избора на ваксини ... Защо например ЕЦБ - Европейската централна банка - *** скапан - не иска да разкрие одитните си следи пред Европейската сметна палата ... И да посочи кои са нейните агенти ..

57

Атанас Велмазов

преди 3 години

Бих се ваксинирал САМО и единствено с руската ваксина СПутник,която е доказано най-добрата и безвредна в света ! Руснаците са светила в имунологията !

56

Анонимен

преди 3 години

А не се притеснявайте най-вероятно ваксини при личните лекари няма да има аз съм личен лекар и вчера получих един флакон от ваксината на астра -зенека -не знам за какво ги правих тези списъци това е подигравка не ги слушайте няма и половин истина в това което говорят

55

До неразбралите

преди 3 години

Да, по предварителни данни руската ваксина Вектор V е много добра. Но руснаците не са подали документи за одобрение в Европейската агенция по лекарства!!! Не разбрахте ли това най- сетне!? Това е законният начин за всички ваксини, било то и китайски... Те само политически си ланкат, но нямат такива производствени възможности. Та те са ваксинирали само 2 млн. руснаци. Така, че не ги чакайте скоро тях. А и ми е много смешно как някои казват, Ковид е лек грип, а искат руска ваксина!? Шизофрения!

54

Анонимен

преди 3 години

Вие решавате дали да повярвате ...В журналистиката има един принцип ...Нека слушателят/зрителят да реши ...:)

53

Анонимен

преди 3 години

Защо при цена от около 10 евро на ваксина Е С бяга от сделката ... Защо се пренебрегва руската ваксина, при условие, че се използва стара, традиционна векторна технология ...Защо ЕС очаква чудеса от Оксфорд, при положение че Спутник елиминира мутациите ... Дали защото ЕС иска нов световен ред, както беше заявено в Давос ...Дали защото капитализмът се е издънил тотално и не знае как да продължи ... Дали капиталиьмът иска рестарт, защото има само 1 планета и само ограничени ресурси ...

52

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно тая ваксина нали при -70 градуса се съхранява, къде ще я складират личните лекари? И какво стана с камиончетата на Леки дет развозваха ... или веч си забравихме лъжите.

51

Анонимен

преди 3 години

Тия не са у ред

50

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да задължи човек дали ще се ваксинира или не, това е личен избор. Лично аз ще се ваксинирам (имам познати починали от него и имам представа за какво става на въпрос) , но всеки решава сам за себе си.

49

Ваксина Да или Не

преди 3 години

И в двата случая играеш руска рулетка.Всеки сам да си прецени кой от двата риска да поеме.Факт е че ваксините не са минали всички необходими изследвания, не е минал задължителния период за странични ефекти, който се ваксинира го прави на свой собствен риск.Пандемията също е факт.Не знам кое е правилното решение. Засега няма да се ваксинираме, нито ние, нито деца.

48

От Тел Авив...

преди 3 години

Виждам какви идват в клиниката, тегаво е положението...

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото Крим е руски.

46

Анонимен

преди 3 години

Принц Албер II поиска Спутник V за Монако.

45

Анонимен

преди 3 години

А руската ваксина Спутник V ще може ли да се избира. Защото сега рекламират и натискат населението да се ваксинира с ваксина която е забранена в определени европейски страни, докато руската ваксина се оказа най-ефикасна и най-надежнда, но режимът в Брюксел кой знае защо не я одобрява?

44

Анонимен

преди 3 години

Защо до ден днешен Путин още не се е ваксинирал с тяхната "СПУТНИК"?? Ваксини имат за всички, даже изнасят за Бразилия, Аржентина, Сърбия...

43

По-добре

преди 3 години

Добре, че на територията има толкова промити мозъци и конспирациите са силно разпространени. Така по-грамотните хора ще се ваксинираме по-лесно и бързо, а по-нисшите ще стоят да дискутират кой иска да ги убие, докато не ги хване вируса. Може пък такъв да е замисъла. Ротшилд и Бил Гейтс сън не спят да мислят как да убият Драган, който мете улиците или Иван, който мие коли на автомивките.

42

Анонимен

преди 3 години

До От Тел Авив...Глупости говориш.

41

От Тел Авив...

преди 3 години

В Израел се ваксинират полуевреите и нискообразован обслужващ персонал! Това е положението което ви спестяват в медиите като тази...

40

Анонимен

преди 3 години

Не ми трябва никава инжекция. Руска, китайска, американска или европейска - все е ***