39

Анонимен

преди 3 години

А руската ваксина, какво стана с нея ... Докаказана ефективност над 95 % ....най обикновена векторна технология, от която няма да ти прорастнат хриле след време ...Освен това 2рият вектор е модифиран и предпазва от мутациии ... Какаво стана с тая ваксина, герберчетаа ... Искам да се ваксинирам с нея ... Или ЕС не иска да признае, че се е провалил тотално ...

38

Анонимен

преди 3 години

До мераклия за чипиранеЖив и здрав да си ти и всички които работите за 30 сребърника към НПО-та. Все пак трябва да има и гадна и долнопробна гмeж за да има баланс

37

ПИСНА МИ...

преди 3 години

1. Всеки ще има избор на ваксини.2. Има само една - ибирай.3. Някой (6) страни в европа използват тази ваксина - избирай4. Никъде никой не избира ваксините т.е. каквато му сложат.5. 1,2,3,...5...10 фаза, обща ваксинация - избирай6. За нас една, за вас каквато ние не искаме - избирай7. Всеки ще може да избира - в светлото бъдеще ( ако го доживее)ПИСНА МИ ОНАЯ РАБОТА.

36

богатите държави

преди 3 години

Богатите държави имат излишни над 1 милярд и там е проблемът. Чудят се на кого да ги ***.

35

мераклия за чипиране

преди 3 години

До Анонименжив и здрав да си и ти и всички други останали в средните векове :D Така ще можем като бели хора да се ваксинираме, без да се блъскаме с хиляди парапитеци на опашката. Иначе и ваксините щаха да изчезнат и можеше нормалните хора да не могат да се доредят.

34

Горянин

преди 3 години

Данчо,ГОЛЕМО ГУШЕНЕ БЕ ЧОВЕКУ,ТО БИВА ,БИВА АМА ЦЯЛ БИВОЛ ЗА МЕЗЕ,ЕЕЕЕ НЕБИВА.

33

Анонимен

преди 3 години

Това не са ваксини. Това са препарати за химиотерапия

32

Анонимен

преди 3 години

А кога е обявена датата за връщане към нормалния живот след като вече има ваксина.Според мен мерките трябва да отпаднат.

31

те такааа

преди 3 години

Днес ти бият ваксината, утре ти бият камбаната.

30

Анонимен

преди 3 години

Ами аз избирам да се ваксинирам с никоя ваксина.

29

Анонимен

преди 3 години

25,'Аз имам частен бизнес и работници. И те ме уважават заради отношението ми към тях.'Робите работят повече ако се чувстват свободни.Добра тактика, колека робовладец!

28

тъй де

преди 3 години

До тук добре, но............МАРТ е след 5/пет/ дни!

27

Анонимен

преди 3 години

4,А ако натисна 'удивителен' какво значи?

26

Анонимен

преди 3 години

Izbiram rakiikata s neq postignax dotuk 15 meseca bez covid a vaksinite mesec dva imunitet mersi.Kak pyk edin ne kaza kolko dni dyrjat vaksinite Kolko dni ne meseci?????????

25

до Анонимен 17

преди 3 години

Ти си ***. "Обслужваща класа". Ти за кой се имаш. Благородник ли. М***лоумник. Аз имам частен бизнес и работници. И те ме уважават заради отношението ми към тях. А ти не заслужаваш уважение заради такова изказване.

24

Анонимен

преди 3 години

Хайде първо да се разберете.След това давайте интервюта изказвания, указания или платени реклами

23

Йосарян

преди 3 години

Аз работя във висше учебно заведение, комуникирам с професори и доценти, и дори самата идея да се "ваксинират" често предизвиква смях, толкова абсурдна им се струва. А хобито ми ме среща с лекари, и там положението е същото. Не знам с какви богати и успели мъдреци срещате вие, явно са по-друг вид.

22

не разбрал

преди 3 години

''РЗИ-София: Всеки ще избира с коя ваксина да се ваксинира през март.'' ----''Борисов: Никъде в света не избират ваксини, това са най-добрите.''

21

Еьин тулуп

преди 3 години

А пък д-р Боко каза друго.Еййй,на маймуни ни направихте.

20

Лудко

преди 3 години

аз искам с китайската.как точно ще ми я осигурите???