26

Анонимен

преди 3 години

Ха, Добро ви Утро !

25

Бахахахха

преди 3 години

Поредната платена пааача. Да плюеш на собствената си природа и имунитет. Да възхваляваш неизвестна химия пред биологичния имунитет, това е абаурдно. Платени калинки малинки, псевдо специалисти, продали се за пари....

24

оо

преди 3 години

Глупости ...ти си слуга на тиквата не имунолог

23

СРАМ И ПОЗОР

преди 3 години

Много ясно, че купешкото е по-добро от домашното! Всеки производител може да ви го каже! Дори може да си наеме "специалист" да го потвърди!

22

Анонимен

преди 3 години

абе като те карат да подписваш че производителя не носи отговорно- какво има да се коментирада ви съберем парите па каквото и да стане не носим отговорносттака се правят милиарди от ба.лъци

21

Анонимен

преди 3 години

доктор постелковазащо европа бяга от атра зенека и е забранета в швейцариятова да обяснетеа не да тровите хората с неверна информация та началника ви да си заработи комисионните- кюлчетата де

20

Анонимен

преди 3 години

Намаля ли опашката, та поредният вирусолог се изказва за ваксините.

19

Анонимен

преди 3 години

Да, да, той и пластмасовият домат от парника през януари е по-вкусен и полезен от летния градински през август....Тъй ще ви разправят търгашите. Само дето трябва да си с мозък като на пиле, че да им се вържеш.Сега се чудят какво да съчинят, за да накарат и преболедувалите да се химизират. Малко соа лудите, с глупави реклами няма да им увеличите бройката. Бягайте сега за комисионните, че малко остана.

18

Батко

преди 3 години

Колежке, не се излагай, няма по-хубаво нещо от естествено придобитият имунитет. От днес има статия за проучване, където учени в Европейски и извън Европа страни са открили, че имунитета след преболедуване е по-добър и по-дълготраен от този получен по изкуствен път чрез ваксина. Започва да ми идва в повече от всякакви знайни и незнайни експерти , които се изказват по темите, но изказванията им показват, че не са наясно с много неща!

17

Олеле, безопасност

преди 3 години

Сигурен съм, че досегашните стотици смъртни случаи по света след ваксиниране срещу Ковид-19, особено сред най-възрастните, ще бъдат приписани на всичко друго, ако трябва и на демони и зли духове, но не и на самите ваксини. А и да не бъдат, все едно - навсякъде освободиха производителите от всякаква отговорност. По-изгодна далавера от тази няма.

16

Милен

преди 3 години

"Трите регистрирани ваксини са изключително близки и са с много висок профил на безопасност"..... егати експерта щом смята , че mRNK ваксина и аденовирусна ваксина изключително близки.

15

ДДРОнег

преди 3 години

Мутафчийски пак лъже !!!

14

Анонимен

преди 3 години

до 7 наши осъзнаваш че е безумно да сравняваш един вирус и съответната ваксина (ковид) с друг вирус и ваксина (шарка) това е все едно ябълки и круши. за мен лично естествения имунитет сигурно е по добър защото имунната система прави антитела за много части от вируса, не само спайк протеина. по този начин може би има по добро покритие срещу мутации но това не е научно твърдение просто така си мисля...

13

Анонимен

преди 3 години

При положение, че няма достатъчно данни за действието на вируса, откъде решихте кое е по-ефективно? Излезе, че човечеството е оцеляло единсствено на фармацията.Още в началото го каза кой ли не, че трябва време за да се разбере пълния ефект на ваксините.Навремето "успешно" са лекували и сифилис с живачни препарати, докато не разбрали, че пациентите влизали в ремисия. През 60-те, амфетамините са използвани за отслабване и то доста ефективно.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво може да прави една няма и 30 годишна имуноложка в правителствена болница. Поне като си отвори устата, да направи кеф на някого. Сега файда няма.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе, как така само в България не се коментира, че ваксините са безполезни срещу новите мутации. Все повече западни учени го потвърждават, само тук с в Бг се работи и борави със стара информация. Колкото са усешни грипните ваксини, толкова са успешни и противоковидните ваксини, т.е. след всяка мутация на вируса, няма смисъл от тях. Това и децата го знаят.

10

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Пародия на имунолог! И после трябва да вярвам "учените"? Това е нивото на коректната наука!

9

Анонимен

преди 3 години

поредните продажници ! Животните милиони години и хората стотици хиляди години са оцелели само на база еволюция и естествен подбор и имунитет.По твойта логика отдавна всички да се измрели от болести ,щото тогава не е имало политколектни ваксини 100 пъти по-хубави от естетвения имунитет!А плоскоглавите нека си вярват на тези продажници!Нека!

8

3214

преди 3 години

"Трите регистрирани ваксини са изключително близки ..." Значи това че едните са RNK базирани а другите векторни ги прави изключително близки ?И това го казва имунолог .

7

АнонимеН

преди 3 години

ОЩЕ ЕДИН НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ДРАПАЩ ЗА ПОВИШЕНИЕ!!----------------------ТОВА КОЕТО КАЗВА Е АБСОЛЮТНА ГЕРБЕРСКА ЛЪЖА!!!ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ Е ДОКАЗАНО МНОГО ПО ТРАЕН И ДОБЪР ОТ ВАКСИНА!!!ВСИЧКИ КОИТО ПРЕКАРАТ ДРЕБНА ШАРКА СА С ИМУНИТЕТ ДО ЖИВОТ! ДОКАТО ВАКСИНАТА НЕ ВИНАГИ РАБОТИ!