46

Хахха

преди 3 години

До ТатулБързо тичай и се ваксинирай! Най-добре и с трите вида едновременно!

45

Татул

преди 3 години

Верно е ваксините са нови и са с неизвестни. Истната е, че лично доста познати от моето обкръжение си отидоха по един или друг начин с помощта на вируса. Без време. Та ако имаха да си сложат тази ваксина, сигурен съм, че много голяма част от тях биха се спасили. И сега щяха да си хивеят живота. Ваксината е въпрос на личен избор и искам да помоля антиваксърите да си задържат мнението за тях и да не се държат като олиг'офрени. Който иска да си слага, който иска да не си слага.

44

Анонимен

преди 3 години

Тези нагаждачи преобърнаха всичко в създадения с милиони години Природен механизъм,при който най-продължителен и устойчив имунитет организмът създава след прекарано сериозно боледуване,като се изключва въобще недопускане на организма вирусна атака.Сега,за броени месеци и даже дни,индустрията по нагаждане преобърна всичко нагоре с краката - НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ГОЛА ДЕКЛАРАТИВНОСТ,НО ЗАТОВА ПЪК,ОБХВАНАТА ОТ НЕПРЕКЪСНАТО ОБЛЪЧВАНЕ!!А сега,ПАК ДА ПОДЕСЕТЯ -КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ

43

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън....кога направихте точно вие наблюдение над контролни групи,за да стане кое трае повече и то с всичките ваксини. Това е като лаене на вятъра такова празнословене

42

А кажете де

преди 3 години

Колко дълготраен за всяка една колко дни лъжци долни

41

ъ

преди 3 години

Съгласен-дай да та боцна та да го потвърдиме ?

40

Анонимен

преди 3 години

тази имуноложка да застане на околовръстно ще има по-голям авторитет от сега!

39

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Само дето днес излезе статия за проучване на университета в Инсбрук, което показва, че почти всички заразени миналата година по това време в ски курорта Ишгъл си имат стабилен имунитет с висок титър на антителата. Вече цяла година и няма тенденция да отслабва. Изследва на Каролинския институт в Стокхолм излезе с аналогични резултати преди 2-3 седмици.Ако ще си мерим статиите с имуноложката, да заповяда!

38

Гошо

преди 3 години

Друг имунолог и молекулярен биолог Долорес Кахил казва "Ваксината иРНК{mRNA}променя генетично клетката така, че започва да произвежда спайкпротеина на вируса. По късно когато влезем в контакт с 'дивата' форма на ковид-19 вируса и имунната ни система се активира, регистрира самопроизведените спайкпротеини като опастност и стартира масивна атака срещу собствените ни клетки. Последствието е септичен шок с полиорганна недостатъчност, което води до смърт".

37

Анонимен

преди 3 години

aide aide, pokajete eu razreshitelnoto da go vidim...koia zapetaika go e putpisala...;-)))

36

До Joan

преди 3 години

Ваксините са в експериментален стадия. И също са опасни.Но тук тая съвсем друго прави - говори кой вече създаден имунитет бил по-добър. Като продавач на ябълки на селския пазар - тия, дето ги продава /за които й плащат/ са си най-добри, разбира се. Та бива ли да е друго?

35

34,

преди 3 години

Джоане, тук се говори за друго - тая женица нещастна взела да сравнява вече придобит естествен имунитет от преболедували /умрелите такъв нямат/ и изкуствения, който към момента нито е изследван напълно, нито нищо. Това са смешки за всеки завършил дори седми клас.

34

Joan

преди 3 години

Проблемът на естествения имунитет е, че идва с висока цена. Вирусът за някои е тежък, оставя трайни поражения - белодробна фиброза, сърдечни и ритъмни нарушения и т.н. Затова ваксината е за предпочитане пред това да се разболееш, освен ако не се смяташ здрав като бик. И тогава пак има рискове.

33

31,

преди 3 години

Ти пък - що за въпроси задаваш? Ми там е женицата, щот слушка. Заради нищо друго!

32

Анонимен

преди 3 години

На ваксинираните докторя защо не им спират парите за 1ва линия? Нали са защитени

31

Анонимен

преди 3 години

Добре де, тая ся като говори измишльотини, които показват, че не си разбира от работата, и че си е проспала лекциите и нищо не знае, що не я уволнят? Защо се търпи профани да са назначени на позиции, които очевидно не са за тях? И после се чудим що ни е зле държавата!

30

ДА

преди 3 години

А бре,що не се съберете,па да се уговорите какви да ги дрънкате!?Имунитет нямало от ваксината,само го изкарваш по-леко,сега па имало!Това е като с маски и без маски!Зайо,ти дазо си с маска!?

29

Анонимен

преди 3 години

Така ли й е показал бобът на таз женица? Аман от врачки бе! Няма изследвания, не е имало и време да се проследи, да се проучи, ама нищо, тя знае, че имунитетът от ваксините бил по-добър! Браво. Науката на врачките!

28

Анонимен

преди 3 години

Имунолог: Имунитетът от ваксината е по-ефективен и по-дълготраен Да го публикува като научен труд. Ще стане Нобелова лауреат като минимум, ако е вярно. Ама нещо не се е засилил?

27

Анонимен

преди 3 години

Няма по силен имунитет от естествения който го има. Тия измислените нови ваксини така жарко рекламирани от продажници водят до изменения на човешкия ген а от там и на човешкия вид