122

марсоход

преди 3 години

До ЧебурашкаОт време на време чета руския форум Новости Космонавтики и там не секват подигравките с Рогозин и батута му, "Ангара", която излезе твърде скъпа, за да е от полза, великият космодрум "Восточни", който никой не ползва... Хората основно се интересуват от SpaceX, мисиите на НАСА, Китай и други. Путин и придворният му шут, журналистът Рогозин, съсипаха космическата индустрия на Русия.Никой не отрича миналите успехи, но годината е 2021. Те и римляните бяха голяма работа през 130-та...

121

Анонимен

преди 3 години

Русия шпионира американската лунна програма Артемис с цел да разбере къде ще е американската лунна база. Информацията е критично важна за Роскосмос за да може руската лунна база да бъде построена в съседство. Това ще осигури руските космонавти с храна, вода, въздух и тоалетна когато се поломят руските системи за животообезпечение както се случи вече на МКС.

120

Анонимен

преди 3 години

Русия отвръща на удара. Спешно ще построи канализация в 10 руски града. Хак да им е на американците.

119

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и се кефя как русофилите се пържат в собствен сос.

118

Анонимен

преди 3 години

Ето как 2.5 милиарда долара дадени за тази мисия на Марс зачеркнаха 25 милиарда долара похарчени от Русия за последните 10 години за пропагнда, агитация и демагогия за превъзходството на така наречения руски свят.

117

марсоход

преди 3 години

До До 118 и 115Абе глупинатор, приземяването е автоматично и в контролната зала отчитат стъпките. Да не мислиш че Джони с бързия и златен пръст стои и чака милисекундата, в която да запали двигателите за да не се разбие в повърхността? Цялото видео от контролната зала беше излъчено на живо и го има в Интернет и сигурно 100 пъти казаха, че всичко, което наблюдават вече се е случило. А руските сонди са ги приземявали с хиперсветлинна руска технология за комуникация в реално време, нали?

116

Анонимен

преди 3 години

До Реномето ... може да се е сринало, но хората го направиха до Марс и това е само началото на програмата. Реномето се срина само за мишлетата от мазето.Неразумно и необосновано е да се подготвяш за екстремни условия които може да настъпят един път на сто години, а може и да не настъпят.

115

Анонимен

преди 3 години

След като в началото на годината в Япония цената на СПГ достигна рекордните $1200 за 1000м3, а преди десетина дни газовите цени в Оклахома подскочиха до $17,7 хиляди за 1000м3 и се установиха на $13,3 хиляди за 1000м3 /съгласно твърдението на водещия кореспондент на Bloomberg по енергетика Жавие Блас/, оскъпяването в енергетическия сектор е все по-близо.А умните *** вчера за пореден път поискаха да накажат Русия със санкции.

114

Анонимен

преди 3 години

Приземяването на апарат на Марс 50 години след като руснаците го направиха през 70те години на миналия век е голям успех на САЩ, но русофилите са прости и вместо да се преклонят пред успехите на САЩ, те завиждат и злобеят.

113

Анонимен

преди 3 години

Пореден фалстарт на SpaceX, "Starship" се взиви при кацанеKорабът успя да прекара 6 минути и 26 секунди във въздуха

112

Анонимен

преди 3 години

Русофилите изживяват много тежко всички американски успехи. Злоба и съскане заради пълната несъстоятелност и безпомощност на руските им ментори да се мерят със САЩ за каквото и да е. Установено е че такива американски успехи съкращават живота на русофилите повече от коронавируса.

111

Анонимен

преди 3 години

Обемът на изнесените през 2020 г. от Русия стоки, несвързани с полезните изкопаеми и енергоносителите, отбеляза трети пореден рекорд за трета поредна година. Миналата година Русия произведе и изнесе стоки на обща стойност $161.3 млрд. Основни съставляващи на този износ са металопродукция /20.8%/, продукция на машиностроенето /17.7%/, хранителни продукти /17.3%/, стоки на химическата промишленост /16%/. Производството на риба и морепродукти за 4 години се увеличи с 600%.

110

До 118 и 115

преди 3 години

От "Прочети внимателно"Разликата била 11, а не 30 мин. Е и? Простете ми, ако фактологията е толкова важна за вас в този случай. Но това не променя факта, че има закъснение на сигнала, което определено пречи на контролирането на такъв "космически апарат".Това не ти е дрон да го управляваш с наземен контрол. Това всичкото трябва да е станало въз основа на някакви невъзможни изчисления. И как при невъзможност запряко пилотиране не е изгорял в атмоферата?Вярвайте в Холивуд и носете маски!

109

До 109

преди 3 години

В Москва не беше екстремна ситуация. Ако ежегодно температурите падат до -10 , едни -16 не са голяма разлика защото там животът и веригите са организирани според условията. Докато това в Тексас се случва можеби един път на сто години или повече.Елементарно Ватсон! Сега понял?

108

Реномето се срина

преди 3 години

"Нещо ... не разбрах"=================Говорим за велика държава, световен полицай. Показва кацане на марсоход, но допуска допотопни страдания на собствения си народ, поради студ от -8Ц, -12Ц. Това е все едно олимпийски шампион по скок на височина да отвори вратата на мазата, да види малко мишле и да избяга с писъци от стах. Реномето се срина.

107

Анонимен

преди 3 години

До до 110отивай да се пенсионираш в Русия ве като е толкоз хубааво, кво правиш в България още? Аре маршА между другото какво става с визите за САЩ, мога ли да ида в САЩ вместо в Русия да мия американски тоалетни да изкарвам долари. След 32 г. навеждане и целуване на американски *** българите могат ли пътуват без виза за САЩ както гражданите на ЕС в западна Европа, или българите са някаква втора категория членове на ЕС, някакви полyчовеци които служат като депо за евтини черноработници?

106

Анонимен

преди 3 години

До ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНОВие, конспираторите, винаги се мислите за по-умни като виждате очевидни неща, които ние овцете не може да видим. Никога не ви минава през ума, че истината може да е по-сложната, отколокото е "очевидно".Видеото е монтаж - синхронизирали са кадрите от апарата с кадрите от контролната зала за повече яснота и ефект.Ако го гледаш още 100 пъти, сигурно ще забележи и други "очевидни пропуски" - достатъчно, за да напишеш книга за конспирациятна "Пърсивиърънс".

105

до 110

преди 3 години

отивай да се пенсионираш в Русия ве като е толкоз хубааво, кво правиш в България още? Аре марш

104

Българин

преди 3 години

Ох, горд съм че България и САЩ са партньори, плача, плача от умиление пред тези кадри!

103

Анонимен

преди 3 години

До ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО1во - вземи наистина прочети, та да не се излагаш. 2ро - закъснението при тази конкретна мисия (кацането) е около 11 мин, а не 30. 3то - как да знаят хората на земята дали кацането е успешно преди сигнала да е достигнал до тях?!? Радват се, когато гледат кацането, защото тогава РАЗБИРАТ, че 11 мин по-рано то е било успешно...До 104Баш за първи клас си си... роувърът носи апарат, който да произвежда кислород в малки затоворени пространства, а не да тераформира атмосфера