112

Анонимен

преди 3 години

Щом ПО ЦЯЛ СВЯТ правителствата правят едно и също, което е напълно противопоказно и неадекватно, и напират с неимоверна сила да инжектират с експериметални препарати ВСИЧКИ, въпреки че тези препарати са напълно безполезни - това е доказателство, че всичко е наред, и няма конспирация. Щом ВСИЧКИ го правят

111

Анонимен

преди 3 години

До ТРОЛОГОНТе няма да предложат ваксина от която се мре, просто ще залъжат стадото :)) Когато човек повярва в нещо и сам може да се излекува, така наречения плацебо ефект :)) Правят пари от това нещо наречено "чума" по незнайни причини, но докато има овце ще има и вълци, стара житейска истина :)

110

Анонимен

преди 3 години

До 112Полека, ще получиш запек от нерви. Вредно е и може да се обезчестиш ако е голям кочана.

109

толерантен

преди 3 години

При демоНОкрацията е така, като при комунизма - всичко е в името на човека и за благото на човека.

108

Дедо Пенс

преди 3 години

Никой,повтарям никой няма да ме накара да се ваксинирам !!! Убийци!!!

107

До 100

преди 3 години

Льльо,правителството прави това,което прави целия свят !! Гледай себе си и здравето си,какво си се взрял пак другаде?! Какво е това ваше чудо бе ?! Все в на другия канчето да гледате.Ама какво щяло да спечели правителството като се ваксинираме? Ще спечели един здрав народ ненатоварващ държавата с болнични и обещитения.Боли го у,я Борисов за теб,но в негов интерес е да си здрав ,а той изведе България с прилични резултати.Или ти искаш да сметнем сега комисионни и фирми ?Това ли ти е по-важно ?

106

Тато из Правец

преди 3 години

От позицията на каква тази дама се меси в живота на хората в България???

105

Анонимен

преди 3 години

Защо има 22 ослепели в Англия от инжекциите? Защо инжектират насилствено хора в старческите домове в Германия? Хубаво е на запад, направо е рай ...

104

ТРОЛОГОН

преди 3 години

Какви са установените странични ефекти, и с каква честота?Какви тестове са направени, за да се провери, че няма риск от проблеми след година или повече?След ваксиниране, ще бъда ли извинен от карантини, носене на маски и "социално дистанциране"?Ще имам ли имунитет срещу заразяване с вируса, и ако не, ще съм способен ли да го предавам?Какви други корона-вирусни инфекции са били успешно предотвратени с ваксини?Ако имам здравословни проблеми, причинени от ваксината, ще бъда ли компенсиран?

103

ТРОЛОГОН

преди 3 години

Къде е мед. сестра Тифани Довър, която припадна пред камерите десет минути след ваксина? От какво умря Ханк Арън? Защо една трета от възрастните хора в старчески дом в САЩ умират в срок две седмици след ваксинирането? Защо Сара Понс, бременна в 14 седмица лекарка, загуби бебето си три дена след ваксината? Защо фейсбук трие мненията на сестрата на 28 годишната Сара Стикълс, починала пет дена след ваксинирането? Има десетки такива въпроси, без отговор естествено, понеже се цензурират и игнорират!

102

ТРОЛОГОН

преди 3 години

С тези въпроси се гонят плоскоглави проваксъри - понеже фактите им действат като тамян на дявол:Вече от повече от половин година остава неадресиран огромният проблем с Antibody-dependent enhancement (ADE) и vaccine associated disease enhancement (VADE), които при предишните опити за ваксина срещу коронавирус, доведоха директно до смъртта на тестовите животни? Този път не са направени подобни тестове, и този риск е напълно непреценен и непредскказуем. Естествено, това е конспирация, извинявам се

101

Анонимен

преди 3 години

САЩ - 61 млн. ваксинирани - пиещите белина включени ли са в тази бройка ??

100

Анонимен

преди 3 години

До 98И как ти пречим? Дори ти подарявам моята инжекция. Ще си силен като айрън мен.

99

Пена общата

преди 3 години

Колко деца разболяха с нелечима нарколепсия с недъгавата ваксина против свински грип и ги осакатиха за цял живот! Но това се разбра след година, разбира се. А да, и не се вдигна много шум, разбира се. Така че, по-полека с историите за "конспирации".

98

До 98

преди 3 години

Пуснах сълза

97

Анонимен

преди 3 години

Двата най- кратки вица:Евреин и арменец копаят канал.Правителството мисли за вас.

96

до 98

преди 3 години

Ами защо с най малко ли в Русия? Защото е Доброволна и защото са по умни от голямато стадо...

95

Анонимен

преди 3 години

Виждам ви как вечно мрънкате и се оплаквате.Как вечно все някой ви е виновен.Как все вие сте неоправданите !А в същото време плеада от философии с претенции за лична гениалност.Драги антиваксъри и конспиратори,направете си труда да потърсите щастието и успеха в предлаганите от парадигмата обстоятелства.Вечното търсене на комплот ще ви остави в примитивното съществуване и в никакъв случай няма да сте героите на деня.Ваша работа е дали ще се ваксинирате,не пречете на останалите да го направят.

94

Латентен

преди 3 години

Има ли *** пакет в някоя от инжекциите? Направо да се разхлабвам и да се мятам

93

Анонимен

преди 3 години

Винаги ,когато настоятелно ви увещават, че нещо е за ваше добро си имайте едно наум.Най вероятно този ,който ви съветва прави това в свой ,а не ваш интерес.Ще изчакаме ,ще видим.