132

Йосарян

преди 3 години

До българинМисля, че глупавите хора са глупави и в "белите" държави, и в жълтите, и в България, и в Никарагуа. Те не мислят критично, не се информират, приемат буквално манипулраните и рекламните послания. Дори не могат да обработят факта, че рекламираните в момента препарати не са "ваксини" и не изпълняват функция на такива, нито има смисъл от масовото им поставяне. И този факт е казван многократно и ясно.

131

Анонимен

преди 3 години

До гражданинДоста си неграмотен а се пенявиш. Не се пише тепегьоз а тъпигьоз. Не се издавайте така, че сте от село.

130

Анонимен

преди 3 години

Изпълнителните директори на компаниите разработили ваксините за ковид са отказали коментар пред cnbc.Да не говорим, че всяка държава в света е освободзила от правна отговронст фирмите производители на ваксините.Има нещо фише в тези ваксини.В това което пиша няма конспирация, а просто логическо мислене.

129

Анонимен

преди 3 години

До гражданинТой има впредвид държавата от филма на Марвел :)) Ти не си по различен от всеки повярвал си ***, недей толкова да се пениш, избърши си устата :))

128

Анонимен

преди 3 години

Аз пък на теб ли да вярвам,а Херо-ина

127

Анонимен

преди 3 години

здраво тяло и здрав дух,не му трябва вакса,голяма глава,голяма болка

126

гражданин

преди 3 години

До 125. Първо се научи да пишеш граматически правилно, защото ти май си от Лесото. Ами че и на Уаканда (Уганда ли имаш предвид) да съм, важното е, че съм нормален, а не балкански тепегьоз като теб.

125

Припомням на Херо

преди 3 години

Ама как няма да верваме ,верваме на америк.посолство!Тези които хвърлиха атомната бомба и избиха 100 хил за секунда ,тези ,които разрушиха полвин София ,тези които заграбиха ТЕЦовете ,които направиха плана РАН-ЪТ за затриване на България ,тези които прокламират джендъризма,тези които имат стотици бази по света ,тези които унищожиха арабския свят и заляха милиони бежанци Европа ,които бомбандираха Белград и т.н. до утре мога но няма място !Разбира се ,че ще ви вярваме!

124

Анонимен

преди 3 години

До 124Е как да пукна от ковид, като не съществува? Мечтай за по реални неща, злобар.

123

изнервен

преди 3 години

До трологон. Ама мълчиш за десетките милиони вече, които са ваксинирани и им няма нишо, нали галошш? Каквс си ми се хванал за някакви си едиични случаи, при това без ИЗОБЩО ДА Е ДОКАЗАНО, че случилото се с тях е вследствие на ваксината. Говведо балканско.

122

Йосарян

преди 3 години

Плоскоглавия проваксър получава информация за медицинските процедури и последствията за здравето си от ДИРБЕГЕ, и е сигурен, че всичко е абсолютно изключително ефективно, и тотално напълно безопасно, и изпитва болезнено раздразнение, когато някой посмее да му оспори това.

121

Анонимен

преди 3 години

До гражданинНа коя държава си граждани? Уаканда?

120

Анонимен

преди 3 години

Ако всички антиваксъри пукясате от ковид въздуха ще се изчисти от толкова много пpостотия...

119

Гроби Таласома

преди 3 години

Херо Мустафията у Кърчаали? *** баш си е паднала на "Херото";))) Още ли не е почетен гражданин? ;)))

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Ако ти се изходя на главата и всички последват примера ми, нормално ли ще ти се стори :)) Хората са стадно животно, един видял от другия и го повторил, дори и да не знае защо го е направил :))

117

гражданин

преди 3 години

Ами така разсъждават нормалните и разумни хора. За разлика от тъппия ***, който се вързва на фейк новини и разни гадни писанки по сайтовете.

116

Анонимен

преди 3 години

До 117Ох, направо ме разби с мисъл. Забравих, че си станал супергерой от инжекциите и можеш да си правиш каквото искаш. Сигурно си изстрелваш запека с ужасна скорост и поразяваш наземни и въздушни цели с лекота. Ти ще си ArtilleryMan във следващите епизоди на марвел.

115

Анонимен

преди 3 години

простотията на българина е безгранична - Херо няма какво да се хаби - това стадо е толкова зле че не разбира от логика - само от бой и стригане разбира...

114

ПР

преди 3 години

Съмнително голяма глобална кандърма.

113

До 115

преди 3 години

Преди запека ще се изходя в устата ти пък да става квот ще после !,)