113

Анонимен

преди 3 години

Президента пак нахока Екскурзианта.

112

загоряла

преди 3 години

До Анонименами да тя захариева точно това иска да привика македонския посланик и да му връчи протестна нота....ох да протестна нота колко секси...искам още протестни ноти о да!

111

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен скандал и обида към българите! Как може това просто и неуко , не на последно място и супер нагло нещо наречено радеф , стои на премиерският стол! Един крадец , който цяло лято пребиваше хора , правеше опит да ги ослепи , блудстваха гавазите му с момиче , прокуратура няма , итн....ХОРА! Защо го търпите бе роби? Народе????

110

Анонимен

преди 3 години

До ДианаКои са с ВАША кръв? Да не си ходил да даваш кръв в Македония бе мръсен лъжец. Едни ваксини им обеща Бойко и ги излъга.

109

ДДРОнег

преди 3 години

Дискриминацията на Българите в Македония е от векове !!!Първо от тучулята, после от шиптърите, после от сърбите и гърците, а в краяя на 40-те години на 20 век и от Българските кому-няги !!!И досега май официално Бъгларски държавник не се е обявявал против македонизма и репресиите срещу Българите в Македония !!!

108

Анонимен

преди 3 години

Троловете на бойко реват разобличени от Генерал.

107

Диана

преди 3 години

До умен българинЗначи за теб няма никакво значение, че ТЕЗИ са наша родна кръв, това сме НИЕ, значи, БСП! Ми сложи цайсите, щот без тях и до носа си не виждаш!...Да не си ги счупил, значи? Хубава работа!...

106

Анонимен

преди 3 години

108 на борисов му вика т...ва ,но на вас комунистите други са виновни.

105

Анонимен

преди 3 години

До Диана 98Те са суверенна държава, какво да протестираме за тях, че ни мразят ли !? :)) Откакто първи в света сме ги признали сме искали само една приятелска държава с наши сънародници, не сме искали насила да се присъидинят към нас, достатъчно главуни имаме на територията :)) Най-лошото е че крадът от нашата богата история и я променят според техните нужди, което е недопустимо :)

104

Анонимен

преди 3 години

Писна ми! Много *** има тук. Отивам във Факти и Биволъ

103

Анонимен

преди 3 години

Нищо, абсолютно нищо не може да промени факта, че Бойко Борисов е премиер само на ГЕРБ.

102

Анонимен

преди 3 години

Президента отново постави на колене Екскурзианта в МС.

101

отровна гад

преди 3 години

Нищо, абсолютно нищо, не може да промени факта, че Румен Радев е президент само на БСП!Нещо, което самият той не крие!

100

Анонимен

преди 3 години

Другарю Борисов вие и правителството не сте ли институция? Пардон вие сте Фигурант!

99

Анонимен

преди 3 години

фигуранте, малко ти остана! Президентските избори- силен шут и да идва Геша да ти щрака белезниците!

98

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТЕЗИ МАКЕДОНЦИ СА ПЛАТЕНИ ОТ ТУКА

97

Анонимен

преди 3 години

Другарю Радев вие и президентството не сте ли институция? Пардон вие сте фигурант.

96

Диана

преди 3 години

До Анонимен97Ние се борим за хората, не за земята! Макар че си прав, че е справедливо да си искаме и земята след като ни я откраднаха с незаконна окупация - я ги гледай те как не спират да мрънкат за Кипър...Хем турците са окупирали земи с турско население! Абе имаме си работа, ама да видим...

95

умен българин

преди 3 години

Приближаваме към 4 национална катастрофа и то пак заради тази .... Македония. Кога ще се научим, че точно гонитбата за тези.... ни отне беломорието,трън ,границата с турция-до чаталджа и границата с Гърция дож Солун. Дор и в момента сме в отчайваща межгдуняародна изолация. Кога?

94

СВОДБОДА НА СЛОВОТО

преди 3 години

АБЕ ХОРА НА ВАС ЯСНО ЛИ ВИЕЧЕ ДЕПОТАТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА СА ПЪЛНИ НЕГРАМОТНИЦИВЗЕМЕТЕ ЗА ПРИМЕР ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПСАМИ 90% ОТ ТЯХ НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИСПОРЕД ВАС БИЛИ ЛИ СА НА УЧИЛИЩЕ???АМИ БСП ВСИЧКИ СА ДЕЦА НА БИВШИ КОМУНИСТИИЛИ ТЕЗИ СОЦИТА ДЕТО ОБИРАХА МАНДРИТЕАМИ НАЛИ ВСИЧКИ ДИПЛОМИ СА ПОДАРЕНИЗАЩОТО СА ЧЕДА НА КОМУНИСТИ