193

Ер

преди 3 години

С Българите в Македония се отнасят както и с Българите в България. И в двете държави се отнасят зле. В Македония се отнасят зле и с Македонците. Тук в България се държат по-добре с Македонците.

192

Ббб

преди 3 години

Тук е пълно, със скапани бойкови *** и ***.

191

това нещо

преди 3 години

Не спира да мрънка. Кога ще предприема действия, аман от лигавщини.

190

Анонимен

преди 3 години

Българите са дискриминирани и в България не само в СМакедония. Радев е много прав.

189

Мунчи

преди 3 години

Не се коси бе, мама. Баце ше оправи положението. Нанкай спокойно.

188

Този

преди 3 години

Що не се намеси, вместо да се вее по площадите.

187

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЮ ГЛЕДАЙ ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ>ХРОНИКА НА ЕДНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО>И ТОГАВА МИ СЕ ПРАВИ НА ПАТРИОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТЕ!

186

Анонимен

преди 3 години

Минчо се сети да защитава българските македонци. А преди месеци критикуваше правителството, че е отрязали Македония за членство в ЕС. Отрязаха ги, защото имат антибългарска политика, ама някой дреме в Президентството.

185

апо

преди 3 години

както се ппее в песента :с погледа сърдит си голям злодейвместо да плюеш държаватавземи кажи едно ЗДРАВЕЙ !Мочсквича му счупенфейса му нацупенкажи ми не е товат ъ п а р абсолютен...

184

555

преди 3 години

Тази торба екстременти да вземе да свърши нещо! Нали твоята институция дава българско гражданство?! Дай на всички репресирани българско гражданство. И Корнела ще е доволна . Идват избиратели за БСП.

183

Анонимен

преди 3 години

А това, че има все повече българи, горящи македонски знамена, че и двете страни в момента са в процес на някаква върла етно-историческа пропаганда и всяка изкарва другата супер гадна, не е проблем, нали?ВОЙНА ВИ ГОТВЯТ! ВОЙНА!

182

Абе

преди 3 години

Фигуранте ,Вдигни телефона и се обади на техния Стево, да не горят Българските знамена и да не разрушават Български паметни плочи на загинали Български бойци. Вземи свърши най-сетне нещо за България.

181

СССР

преди 3 години

А ти какво даде за фронта?

180

Доктор

преди 3 години

Външната държавна политика е работа за мъже-държавници , а не за близачи-фигуранти !!! "Всяка жаба да си знае гьола и там да кряка !"

179

Бунгар

преди 3 години

Президентството не е ли институция? Да действа.Какво чака? Незнам защо чака други да му играят по свирката.Ако е убеден в това което казва,какво му пречи да действа?Ама неможе да пускаш кйор фишеци и да чакаш други да ти берат срамът.

178

Съвет

преди 3 години

Трай ,бе, нищовец ! Кой те пита , че се обаждаш от коневръза ? Хайде ,стягай багажа и на село ! Там може да храниш прасета или кокошки - поне нещо да си направил в живота си ! Иначе ще те запомним с оргийките и близането на млади девойки ! За разлика от "шкафчето" , твоите снимки са истински !

177

когато сърбите клаха

преди 3 години

българското население в Македония и Западните покрайнини БКП мълчеше и не само това - лакеят на Сталин - Георги Димитров принудително накара милион българи да се записват като македонци. До преди няколко години всичко с Македония вървеше по мед и масло, но когато решиха да влизат в ЕС Путин се уплаи и разпореди на слугите си в България да започнат да се обиждат на това което преди беше съвсем нормално - та затова БСП, ГЕРБ и останалите патриотични пруститутки като ВМРО, Атака ривът ка изнасилени

176

Вие

преди 3 години

Радев да каже каква е дискриминацията. Защото всеки може да каже каквото си иска. Иначе и в Македония и в България има масово нарушения на правилата.Ако нямаш пари и в двете държави те дискриминират. Ако не си от управляващите.пак ще.те.дискриминират. И в Македония и в България корупцията е движеща сила.Като цяло там не само Българите е зле,а всички без значение от какъв произход са.Горе долу както при нас е.Там ако имаш пари какъв то и да си ще си добре и ще.правиш.каквото си искаш.

175

Електра

преди 3 години

Кауна Радев, да не се бърка във висшата политика, тя е работа за мъже...

174

АНОНИМЕН

преди 3 години

Г-н Президента не зачита празниците иправата на хората да празнуват. Г-н Президент уважавайте своите избранници, за да Ви уважават и те.