14

Анонимен

преди 1 година

има ли някой още който не е разбрал че ваксините евентуално пазят само ваксинираният и не предотвратяват пренасянето на вируси.всякакви изисквания за паспорти и ваксини имат други цели.

13

Коко

преди 1 година

До до 12 от славянинНищо няма да ти направи шефа. Само ще почне да ти плаща договореното възнаграждение. И ти сам ще си напуснеш, защото умници като тебе са в сивата икономика.

12

до 12 от славянин

преди 1 година

Нито в трудовият ми договор, нито в длъжностната ми характеристика имам задължение да се ваксинирам, пък нека работодателят ми се пробва да ме задължи да го направя - ще му изгори фирмата до основи!

11

Девня

преди 1 година

В крайна сметка ще отварят ли? Другия понеделник е 1ви.. Само се говори за това, има ли издадена заповед?

10

Хмм

преди 1 година

Вече има страни /Израел, ЮК.../ където се обсъжда правото на работодателя да изисква работниците да са с ваксина задължително , като едно от изискванията за работното място. И това да си е в работната характеристика условие.Няма не искам , няма не мога

9

Анонимен

преди 1 година

Туризъм с поставяне на условия не се прави! И за персонала важи-добрият готвач е добър, независимо дали е ваксиниран. А без добър готвач, ресторанта е нищо. Същото важи и за добрия сервитьор и т. н. А на клиента условия не можеш да поставяш, защото той решава дали да ти е клиент на заведението или хотела или да те подмине.

8

Анонимен

преди 1 година

А самите ресторантьори ще се ваксинират ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирам сгодни сервитьорки.

6

Анонимен

преди 1 година

Това е реалността...Ваксинирането ще е приоритет за всеки бизнес, ако иска да работи нормално...

5

Хоремаг

преди 1 година

Внесете си кадри от чужбина, ваксинирайте ги чипирайте ги и ще си имате персонал. Туристи обаче скоро няма да има.

4

Бисер Костадинов

преди 1 година

Тая няма да стане, може да се ваксинират собствениците на хотели и ресторанти и да си работят те.

3

Бивш готвач

преди 1 година

Ще ме осигурявате,ли на реалната заплата,ще се работи,ли като в нормален европейски ресторант по 8,9 часови смени.Ще има,ли платена отпуска не да ми смятате на надник когато и както ви изнася.Достатъчно лапахте от мен баста.Сега работя за себе си.

2

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно, ако никой от персонала не се ваксинира, оня мазнокосия ли ще разнася таблите. Тиквата крадлива ги е изнудил добре, или ваксинки за да може да усвоява (краде) , или не отварят.

1

Анонимен

преди 1 година

Кастрирайте и чипирайте добитька да ви е мирна главата и богата реколтата.