25

Бай Пешо

преди 3 години

Тази година, ще бъде като миналата. Малко народ ще им стъпи. Или казано иначе златната кокошка наречена туризъм умря. Хората ще спестят едни пари за тях си, вместо да ги пръскат по измислената мода наречена морска почивка.

24

Анонимен

преди 3 години

Чакайте туристи на кукуво лято.

23

Handel

преди 3 години

ДГД

22

Анонимен

преди 3 години

В Гърция никой от семейството ми не е стъпвал от 11 години,за разлика от Хърватска,където е страхотно.Така че голям зор кво е казал някакъв си византиец.Някой беше казал,че на византиец не трябва никога да се вярва

21

Анонимен

преди 3 години

До ГосТПак ли се мислиш за висша класа?

20

Анонимен

преди 3 години

Фалиралите етиопци ще се скъсат тотално.

19

Анонимен

преди 3 години

Да, бе спасение ама чушки! ""Ваксината е спасението за туризма в света", категоричен е гръцкият министър." Ваксинираните могат да го карат като безсимптомно. Те могат да заразяват и да се заразяват. Само където ваксината им обещава по-леко да го прекарат вируса и да не стигат до кислородните апарати.Тоя гръцкия министър е многоо злее.

18

ГосТ

преди 3 години

Много харесвам нововъведението "не наложително пътуване" надявам се да остане. Всички такива пътувания трябва да бъдат ограничени. Простолюдието да се кротне малко.

17

Анонимен

преди 3 години

Представям си че съм с тест pcr и до мен в самолета сяда някакъв неграмотен които бил ваксиниран. И вземе да си свали маската щото той бил ваксиниран и не му пука. Какво правя аз? 150 евро плащам за тест а пък ме заразява един *** в самолета.

16

Анонимен

преди 3 години

Те гърците нали уж с sms излизаха до магазина и вечерен час имаха, и пак са в червената зона. Забравиха като фалираха и реваха на Европа за подкрепа. Сега пак вирнали носа да ограничават. Няма да им стъпя на границата на тези елини.

15

Анонимен

преди 3 години

Аааа, ето къде е крюча за баракаmа. Те за това са опашките за ваксини в България. Ама нали нямали пари, но се готвят за Гърция да ходят по плажовете и бързат да не останат валаm от ваксините. :D

14

Анонимен

преди 3 години

На запад задължават хората по същия нагъл начин. Има ресторанти които заявяват че ще искат само ваксинирани. Засега ваксинираните са малко затова не протестират когато в ресторанта влизат клиенти. Но скоро щели да започнат да искат. Значи сега няма проблем щото иначе ще им отиде бизнеса ама после изведнъж ставало важно да си ваксиниранПълни прocтoтии

13

Ми добре

преди 3 години

Мен да не ме чакат. Заради една седмица почивка да се набода с нещо, което не е тествано поне 5 г. - не съм толкова луда, колкото изглеждам.

12

Анонимен

преди 3 години

ТЕСТОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАМЕНЯТ С ВАКСИНИРАНЕ. АКО ИМАШ ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ МОГАТ ДА СА СПОКОИНИ НО АКО СИ САМО ВАКСИНИРАН ТО МОЖЕШ ДА ЗАРАЗЯВАШ ОКОЛНИТЕ

11

Анонимен

преди 3 години

PCR тестовете станаха сериозен бизнес и те.

10

Анонимен

преди 3 години

Туристи ваксинирани. Това ме навежда на мисълта че няма голяма опасност от вирус. Иначе би трябвало да изяснят че:ВАКСИНИРАН ПРЕНАСЯ ЗАРАЗАТА ВАКСИНАТА ЕДИНСТВЕНО ПАЗИ ВАКСИНИРАНИЯТ НО ТОЙ Е ПРЕНОСИТЕЛ. ХОРАТА ОКОЛО НЕГО НЕ СА В БЕЗОПАСНОСТ(ако наистина имаше такъв страшен вирус)

9

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Супер, по-малко де би ли ще има от България значи :) Колкото по-малко българи по местата, които посещавам, толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 3 години

По скоро накупуваха купища ваксини и трябва по някакъв начин да задължават хората иначе ще се разбере за провала

7

ГосТ

преди 3 години

Затова пък у ориенталските страни, нема проблем да пръскаш зарази и въртиш кючек. Цивилизация и простолюдие.

6

GHT

преди 3 години

И тази година няма да стъпя в Гърция. Въпросът е принципен и подобни гаври дразнят. Дори с настоящата поставят в риск здравето ми. Ваксинираните също могат да се заразяват и да разпространяват, но на тях няма да им искат отрицателен PCR. Сега вече заразени хора могат да влязат в Гърция и да ви заразят.