45

бай Даньо

преди 3 години

Ха сега! *** антиваксъра това лято май няма да търка кълки по гръцките камънаци!? А как е зажаднял завалията!?

44

До 39

преди 3 години

Ами дано си жив тогава евентуаааално може би.

43

Анонимен

преди 3 години

Това е добра новина :) Чобаните с торбички от Била и Лидъл ще си останат, където им е мястото.

42

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка вируса е навсякъде, не се знае кой е за заразен.

41

Анонимен

преди 3 години

Дано да има тестове.сте спасим от разни дебелоглави Балкаци с пластмасовите торби които си мислят за туристи

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБлъФ...неграмотнико

39

Рабинович

преди 3 години

Като чуете за..."двустранни договори с трети страни извън ЕС...разбирай..Израел".. Тоест....евреите ще разпущат по гръцките плажове с чаша Узо в ръка...и октопод на вилицата. И практичните гърци...веднага ще сменят табелите на български...с такива на иврит...и ще предлагат кашерна храна!!!!! Тия малаки хептен се подложиха....Пфу!

38

Ахмед

преди 3 години

Браво. Полезна статия.

37

Анонимен

преди 3 години

А по една еврейска зелена значка няма ли да искат? Не за друго, ами да знам какво да си купя от битака. за 20тина лева каквито искат значки и бележки ще им дадем

36

Анонимен

преди 3 години

Блъв за наивници.

35

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно за да въведат подобно абсурдно изискване да имат сключен рекламен договор с Пфайзер. Всеки който има деца знае че ваксинирането единствено помага болестта да се кара по-леко, и то не винаги.

34

Ами добре. Пас съм.

преди 3 години

Колкото и да ни кандардисвате, от тия гмо ваксини няма да си туря. Като минат 3-4 г и ваксинираните още са здрави, тогава евентуаааално може би.

33

Край

преди 3 години

Изкарах го леко - имам антитела Маляките да си ядат прокисналото ланско дзадзики и да си пият захаросаното узо сами.Повече едно евро няма да им занеса

32

Перник Изток

преди 3 години

Що така дискриминирате преболедувалите бе, малаки? Да не би щото антителата им са некачествени? Простотиите на фармацевтичната мафия ли лансирате? Ами май за поредна година ще минем без скъпото ви моренце!

31

С

преди 3 години

Заглавието на статията да се чете: "Бум на ваксинациите в България". Ако ББ не може да ни ваксинира, то Мицотакис може.

30

Анонимен

преди 3 години

Има си местенца в Гърция където си е като преди,без маски и други измишльотини.Е на границата няма как.На ферибота също вътре няма как.Но през лятото е и много по-малко разпространението на вируса.Живи и здрави да опече яко слънцето пък ще видим къде ще се ходи.

29

Анонимен

преди 3 години

Ами да продължават като миналата година с тези тестове и ще получат от същото - празни хотели и таверни, без туристи и почиващи, без приходи.

28

Анонимен

преди 3 години

До по-миналата година всяка година поне по веднъж джиткахме из гръцко. И то не Тасос-Халкидики, и не само за уикенда. Миналото лято, с техните безумия с тестове и прочие, пропуснахме. Ако продължават така и това лято - съвсем ще ги зарежем. Свят голям - все ще се намери местенце за нас без ковид-простотии.

27

Анонимен

преди 3 години

Аз ще приемам гръцки туристки, ако са хубави, къпани и си носят резултат от тестове за болести на Венера, негативен разбира се

26

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината е спасението за туризма в света", категоричен е гръцкият министър. Атина очаква тази година много по-силен туристически сезон, но няма да премахне изискването за отрицателен тест за Covid-19 за пристигащите в страната--------------За очакваш "много по-силен туристически сезон", като същевременно запазваш изискването за отрицателен тест като миналото лято - трябва да си леко ***-eн. Даже не много леко. Гръцкият министър на туризма е такъв?! Не ми се вярва. Значи играта е друга.