117

Анонимен

преди 3 години

До 118Искам шаман или хомеопат да излекува бактериална инфекция. Ще почакам.

116

Гологлавият пингвин

преди 3 години

За едно погалване по голата тиквичка от голямата тиква е готов на денонощно .изане.

115

До 88 Маслините

преди 3 години

Само дето не казваш че ПЕНСИЯТА беше 30-40 лева Земеделската дори 10-20 лева а Заплатите 80-120 лева.Защо не казваш че цените на основните продукти бяха с цени като сега или 2 до 3 пъти повече.Справка:Шпеков салам 6-8 лева, кренвирши 3 лева, краве сирене 2,60 овче сирене 3,60 яйца - 10-12 стотинки, за дрехите да не говорим едни ДЪНКИ струваха 100 лева колкото една заплата.Айде скрий се с тази политпропаганда

114

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, страх ви е да се ваксинирате, страх ви е да пиете Ивермектин, а не ви е страх да се заразите , да заразите ваши близки и най - лошото да умрете в болниците борейки се за глътка въздух... Да аз лично бих се ваксинирал веднага ако го нямаше и не пиех Ивермектин бил пък той и за животни ( инжекционния разтвор )!

113

Анонимен

преди 3 години

До 118Мне, хомеопатите не са лекари а шарлатани. И по това няма две мнение просто няма закон забраняващ ги.

112

Анонимен

преди 3 години

Ваксинира той... Нещастие!Да бяха сложили един нормален, скромен и съвестен човек да ръководи тоя щаб, пък то... Как да повярваш на такъв?

111

Психопат

преди 3 години

Само ваксинирани да имат право на живот. Ваксините да станат платени и да струват по 2000 лева бройката.

110

Анонимен

преди 3 години

И аз съм убедена че всичко ще се оправи и животът в България ще бъде прекрасен и ще имаме всичко, убедена съм.

109

Чудесен експеримент

преди 3 години

Нека всички желаещи да се ваксинират, това е един от най-масовите експерименти в историята на човечеството. Резултатите ще бъдат много интересни. А останалите могат да се опрат на факта, че въпреки дирижираната истерия в медиите реалната смъртност от този вирус не надвишава 1/1000. Хомо Сапиенс е оцелял и при доста по-страшни епидемии.Не съм антиваксър, но не отбягвам зомбиране и кампании от типа "юруш на маслините". И не ми допада бизнесмен да се прави на главен епидемиолог на планетата.

108

Анонимен

преди 3 години

Хомеопатите не са шамани, и те са като докторите. А шаманите имат много по-големи успехи при лекуването на хора отколкото цялата наука и медицина.

107

Селянин

преди 3 години

Ееее, ама само гражданя ли ваксинира?

106

Анонимен

преди 3 години

Ей представете си ако по времето когато са пуснали ваксините против детски паралич е имало интернет и фейсбук :))))))))))))))))))))

105

Анонимен

преди 3 години

Никакви ваксини отивам на хомеопат шаман!

104

Анонимен

преди 3 години

До Е?Такова детско мислене просто е невероятно ...

103

Анонимен

преди 3 години

До Е?И като се ваксинира на живо по бтв както точно ще стане :))))

102

Е?

преди 3 години

Боко да даде пример, като се ваксинира в пряко предаване по бтв и нова!

101

Анонимен

преди 3 години

Имаме отлични лекари. Ще имаме и отлична бг ваксина, убедена съм. Астрата обаче да си я заврат в оксфордския г., сори. Ще си поставя РНК или ще почакам за Янсен

100

само да попитам

преди 3 години

какъв е смисълът да сме ваксинирани и ДА ХОДИМ ПАК С МАСКИ?????????....без уши останахме от тези маски!!!...а след като ни заплашват отвсякъде тарикатите(работодателите че ще умираме от глад и без работа ако не им работим без пари....какъв е смисълът от ваксиниране като ни плашат че ще умрем от глад???(моля гърбавите *** на сайта да подминават този коментар смело)

99

Анонимен

преди 3 години

До Млад меринджейЗавиждаш, а?

98

1234

преди 3 години

До Анонимен 99Четох - заразени са ( дали положителен ПСАР тест) но НЕ СА БОЛНИ. Изолирани са за да не предават вируса нататък, че все още има доста неваксинирани . Да отричаш ваксините е глупост. Че се печели от ваксините е абсолютно вярно, но какво да направим, да се заразим с риск да изпукаме за да не спечели някой ли? То по тази логика да не купуваме нищо - ни дрехи, ни храна за да не печелят производителите