137

Анонимен

преди 3 години

Покрай тази пандемия разбрах колко глупаво население броди по тази земя наречена България и защо никога няма да се оправим. Дерзайте.

136

???

преди 3 години

Не давайте за пример другите ваксини, напр. за полиомиелит е разработена за 20 години,преди масова ваксинация, а за туберкулоза за10 години.

135

Анонимен

преди 3 години

До Чудесен експериментА останалите могат да се опрат на факта, че въпреки дирижираната истерия в медиите реалната смъртност от този вирус не надвишава 1/1000.Че това малка смъртност ли е. Вие като пишете, поне четете ли после каква глупост сте написали. А тази от претоварване на болничната система или от недостиг на медицински персонал, защото и те се разболяват и умират. Или бързо разпространение няма да има хора и другите дейности. Откъзе ви намират такива Анталигенти.

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи да, ти си мислиш така, но не ми пречиш, продължавай да ставаш още по смешен и много ти здраве.

133

Анонимен

преди 3 години

До До 107ей смешкооо, има си изрично решение на комисията по лекарствата, ваксината на астарзенека да не се прилага на хора над 55 години и бременни, какво искаш да ми кажеш че тия в комисията по лекарствата са по-малко специалисти от Баце и неговите карикатури в НОЩ, нашите бащи и майки не са опитни зайчета та да експериментират с тях, ЯСНО ЛИ ТИ Е !

132

Анонимен

преди 3 години

До ЯзеВие явно още се имате за крепостни селяни що се имате за простолюдие.

131

Анонимен

преди 3 години

До фактиВ Израел броят на заразените нараства, недей да тролиш и да си измисляш цифри.

130

Анонимен

преди 3 години

До 139Ми не станахте смешни вие, които се правите на компетененти.

129

Язе

преди 3 години

А така- за простолюдието ще е най-малко тестваната и с най-много въпроси ваксина. Айде на масовото тестване на ваксината... ;)

128

Анонимен

преди 3 години

Ти в нищо не си сигурен, защото нищо не ти е ясно, както и на докторите нищо не им е ясно и станаха смешни от сезонен вирус.

127

Анонимен

преди 3 години

До 135Няма ваксина която да ти гарантира 100%. Дори тези които са ти били като дете.

126

факти

преди 3 години

Израел - 25.01.2021г. - 15937 заразениИзраел - 19.02.2021г. - 2579 заразениКогато фактите говорят и боговете мълчат!

125

Анонимен

преди 3 години

вземали са пари от Астразенека та да я тестват на възрастни хора, това е ясно, иначе нема логика в целия ЕС тази ваксина да е забранена за прилагане на хора над 55 години, само у нас боцкат на воля пенсионерите с нея, опасни кримки са, от всяко нещо пари прааат и то все на наш гръб

124

Ваксина???

преди 3 години

Ваксиниран-не боледуваш(което още не се знае как и до кога),но както стана ясно може пак да се заразиш и да разпространяваш вируса навсякъде.Разпространява се ,после мутира ,после нов щам и т.н.-груповият имунитет отива на кино.Всичко е налучкване,учене в движение и май още дълго ще се въртим в този хаос.Учените нищо не гарантират, лекарите се чудят,е***ти лудото време.

123

Анонимен

преди 3 години

До 131Справят се много добре с едно нещо което МЕДИЦИНАТА е открила и се казва антибиотик.

122

Анонимен

преди 3 години

До 129Не съм сигурен, че знаеш какво всъщност е хомеопатията... това не е медицина.

121

До 107

преди 3 години

До АнонименЯ си стой на село с тоя изказ! НЕ Е ВРЕДНА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА. Това ти се обяснява от 1 час. Нямаше достатъчен брой ваксинирани над 65 г. възраст и се разглеждаше ефикасността й. Никъде не е забранена, а само има препоръки. От ЕС са поръчани милиони дози от тази ваксина. Повтаряш едно и също като развален грамофон, а само трябва да си дочетеш информацията, ама и да вникнеш в нея. Можеш ли? Явно не

120

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА лекарите защо не се справят с бактериалните инфекции?

119

Анонимен

преди 3 години

До колкото чета из нета проблема на българина е че не знае какво имало във ваксините :) сякаш ако знае е компетентен да разбера :) сякаш знае какво има в другите ваксини които са му били едно време или бие на децата си :) пълна трагедия. Пие антибиотици ама що не пита ко има в тях? :)

118

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи да, хомеопатите са като лекарите, действат с подобни средства ни имат успехи, а шарлатани и търговци са лекарите от конвенционалната медицина които нито една болест не са преборили.