20

Анонимен

преди 3 години

И как разбрахте, че е ковидкризата? По каква логика, да спазват хората социална дистанция и вкъщи?

19

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагАко не си на зор, може да го пуснеш и за 5 години да стои, докато дойде човек с парите, които му искаш. Виж, ако си на зор, работата е като с мобиле.бг - сваляш доде започнат да звънят :)

18

Анонимен

преди 3 години

До пресен случайЕ нормално - кой и защо ще се нанесе в кутиика за 300 лева? Някой *** без друг избор. Това да купиш имот с цел инвестиция трябва да си яко п.р.о.ст

17

Елемаг

преди 3 години

Откакто има сайтове за продажби като имот бг или базар, да речем за възпитаване на вкус, разглеждам обявите.Има някои апартаменти и къщи ,които стоят и сега от 4 години насам.Аз на очите си ли да вярвам или на платена брокерска статия?

16

фарма лобист

преди 3 години

Право дума жената - откакто дойде короната, кръгчетата около Боко си разпределяме толкова европейски кинти, че вече не знаем какво да ги правим. Затова се търсят все по-големи имоти. И нашата не е лесна!

15

Анонимен

преди 3 години

Ниски цени няма, и няма да има, докато банките държат и строителството и кредитирането, и инвестирането. Проумейте го вече, и стига сте смятали колко живи, колко умрели и колко жилища. Ниски цени няма да има във София.

14

Стела

преди 3 години

Кой купува апартамент за да изкарва пари от него по дяволите? Купуваме ги за да живеем в тях - за да се разкараме от мизерните панелки

13

пресен случай

преди 3 години

Мои приятел "инвестира" в кутийка, която отдаваше под наем. От началото на корона, търси за 4-ти път човек. Последната не стига, че не си платила наема, който е паднал на 300 лв, ами му завеща и ток - 250. Брокерчетата казали на моя човек, че шансът да намерят човек клони към нула и са затрупани с опразнени кутийки. Дотук с тъпотията да забогатееш от мижав наем на апртамент, взет за 60-70 к е. Накрая плащаш на селяните и сметките. А тези тристайни ги търсят много, така е..в съня на брокера.

12

Анонимен

преди 3 години

Само цените им се стараят брокерите да ги поддържат високи. Търсенето отдавна спря да се покачва, защото за у нас стигна върхове и по-нагоре няма накъде да върви.

11

Анонимен

преди 3 години

Ми вярно е - един приятел се премести с жена си и 2те деца в къща в симеоново, от тея луксозните ново строителство. Другите ми приятели и познати си купиха апартаменти в младост, дружба и в красно село. Аз правя пълен ремонт на тристаен в момента.

10

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков за аварията в Чернобил "Ще мълчим"!!Демократите за Ковид 19 "Дайте да стресираме хората и да ги докараме до просешка тояга"!!Няква разлика между двете системи да виждате,и все пак си мисля че действията на Тато са били 2 идеи по хуманни от сегашните!!

9

Христо

преди 3 години

Айде пак реклама на имотната мафия. Всичко е прекрасно, високи заплати и народа на юруш към апартаменти за 80,100,150 000 евро , купува ли купува. И да се върне Божков за да трия билитчета защото един приятел ми каза че негов близък е спечелил....ама многооо. Айде със здраве че отивам до имотна агенция.

8

Анонимен

преди 3 години

Статия от Понеделник "4076 жилища с обща площ от близо 414 хил. кв. м са били въведени в експлоатация в София през миналата година спрямо едва 1559 през 2019 г."Математика:2019 са родени 13075 (НСИ). Умрели за 2019 15635 (НСИ)Две деца правят семейство и живеят в едно жилище = 6500 жилища са нужни на година. Умират в София същия брой възрастни и се освобождават 7600 жилища (ако приемем че почиват от едно семейство двамата)Значи не са нужни тия 4076 и 1559 жилища. Наемите ще се задържат ниски

7

Манчо от Люлин

преди 3 години

До Данчо от Елин ПелинИ аз не бих купил имот у биволарско.

6

ЗКПЧ

преди 3 години

Демек народа цъфти,върже,богатее и се шири охолно под мъдрото ръководство на Първия партиен и държавен ръководител другаря господин Бойко Борисов!

5

zzz

преди 3 години

Кога продажната цена ще стане равна на данъчната оценка?

4

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Никога,ама никога не бих купил апартамент в София...какъвто и да е !

3

Милко

преди 3 години

За по-мащабни частни партита!

2

ковидуплашен

преди 3 години

До СЕЛЯНИННе бе, за да имаме повече отстояние един от друг.

1

СЕЛЯНИН

преди 3 години

По-голями жилища... да си живеем заедно с мама и тате, до края на света.