40

Sperko

преди 3 години

Добре, да приемем, че цените на имотите само ще се повишават. До кой момент ще е това, тъй като в тоя живот няма нищо вечно? Разберете пък вие вече, че на всяко нещо му иде края, рано или късно. Това в момента не е никакъв капитализъм, а изродщина на изкуствено дишане. Капитализма умря заедно със социализма, двете системи се поддържаха живи една друга.

39

Анонимен

преди 3 години

Търсят с много спални защото ще правят по няколко деца вече.....понеже живота в България е толкова луксозен и хората ще плащат вноските на кредита с част от детските добавки, както братята гласопдаватели живеят. Отворили сме се и ние вече българите.

38

Анонимен

преди 3 години

Само ЦвЦв може да напише компетентна статия за цените на имотите!

37

Киро Рамбото

преди 3 години

Побратими от Банско, точете вино ланско.

36

Смях

преди 3 години

Побратаимия сайт имоти.бг го е закъсал зверски и днес.бг веднага почва с партенките! Но няма ли отворена държава, всички браншове отворени, продажбата на имоти ще се срине до момента в който ще трябва да ги продавате на загуба, за да се спасите! Лошото за вас тепърва предстои!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонименама то и в самоков има апартаменти собственост на роми,които се продават по 1 лев с обзавежадането,но въпреки това желаещи да купят тези апартаменти няма.защо ли?

34

Анонимен

преди 3 години

А защо в Италия са по едно евро имотите ? В държава с 5 % ддс на храната .3400 тона златен резерв .Мек средиземноморски климат без зима. Без студ сняг и ранно ченгеджийско пенсиониране . Само питам .Не че са съмнявам у цената .

33

Синда

преди 3 години

Свиквайте с новите реалности.Който е имал пак ще има.

32

Anonymus

преди 3 години

Поредната лъжлива статистика. Тия проучвания се пишат от брокери.. Партерните етажи се търсили много.. голяма глупост, просто пазара е препълнен с партерни апартаменти и се чудят как да ги разкарат. Имало по-голямо търсене спрямо миналата година.. те половината хора измряха, другата половина са без работа.. процента закупени апартаменти за периода 2020 спрямо 2019 е нищожен, но брокерите не искат да го знаете за да продължат да си вземат комисионните :) Дерзайте

31

Анонимен

преди 3 години

снимката по-горе е един от южните квартали на софия...елитен квартал,който прилича по-скоро на работнически район на бразилския град сао паоло,отколкото богаташки квартал в европейска столица!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензащо говориш глупости?в софия и в българия като цяло няма средна класа!още повече,че софия прилича по-скоро на работнически квартал в някой латиноамерикански град отколкото на европейска столица.а истинската средна класа в западна европа и америка не се бута в апартаменти построени от евтин гипсокартон а в обширни потънали в зеленина домове извън градовете.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Не те знам какво работиш, аз работя в сферата на индустрията и производството и също има спад в производството на продукция най-вече заради световен спад. Ама ти това от къде да го знаеш сигурно си някоя хоумофис програмистче.

28

Архимандрит Груйчо

преди 3 години

Апартамент на Пиротска - 150к евро = 300кКупуваш си акции за 300к на 8% доходност = 24к на година = 2к на месец. С тия 2к можеш да си наемеш почти каквото искаш.

27

Анонимен

преди 3 години

въпреки "огромния" според някои брокери интерес за закупуване на апартамнети в софия има цели новопостроени квартали в столицата,които стоят празни от години!

26

Анонимен

преди 3 години

Тука някви хора май още не верват че в София вече има средна класа

25

Анонимен

преди 3 години

До 23Наемите са колкото да не стои празно жилището, но и зависи как е направено, къде е, какво е финансовото състояние на собственика, етц. Иначе изцяло съм съгласен - ще са надолу, особено и заради края на уикендните пияници т.е. края на airbnb в София. Но и не бих коментирал хора, затворили 60-70к-80к евро в нещо, за да вадят 400-500 лв на месец :)

24

Анонимен

преди 3 години

До 21Да, фалират кафенета, кръчми тип"квартална дупка", будки, някакви двуетажни псевдо-хотелчета и всякакви подобни "бизнеси". От тия, дето са 100% сива икономика, че даже някои са и нелегални. Дето цялата им "бизнес стратегия" е "ако сваля цената с 1 лев трябва да фалирам"

23

До 15

преди 3 години

Ниски (задържащи се същите) цени на наемите ще има. При повишаващи се заплати значи по-малко възвращаемост. Защото се увеличават празните апартаменти в София и някои си стоят заключени и празни, но някои се опитват да ги отдават под наем.Никой не е казал, че покупката на имот ще е по-евтина или цените им ще падат.

22

...

преди 3 години

Очаквам цените на жилищата в София да скочат драстично в близко бъдеще. 3000-4000 евро квадрата ще е новата норма. Не чакайте, а купувайте.

21

Анонимен

преди 3 години

Странно! Криза бизнеси фалират, хора остават без работа пък вие на обратно отчитате?!?!