28

трагедия от Шекспир

преди 3 години

Ромео и дЖулиета в български вариант с ромски напеви...и вместо да изпият отрова...уадари в главата с ПРАВА ЛОПАТА....удри..удри...докато си каже къде са парите...!!!!!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Има такъв народ...

26

Дебелия адвокат

преди 3 години

Ако е била права лопата ,си е умишлено убийството и касапница. Ама ако е била крива лопата е непредумишлено убийство в състояние на афект или просто излупване.

25

Анонимен

преди 3 години

Бе странно ми беше като взеха англичани да се заселват по тия наши села.И ето - резултата е ясен.

24

Анонимен

преди 3 години

*** са атакували селото на бледоликите.

23

Анонимен

преди 3 години

Този е от Пернишката секта

22

Анонимен

преди 3 години

Донякъде индотракиеца е бил провокиран. Англичаните и германците,особенно последните, имат много неприятен навик, като избухнат ,да ти крещят високомерно и надменно ,което на техния език звучи много неприятно . Някак си те изкарват извън нерви ти идва да им треснеш една лопата.

21

хе

преди 3 години

Ревност,а!?На 60 год!?Що ли си мисля,че става дума за едни 20 лв!

20

По.скоро

преди 3 години

20 години не 29

19

По скоро

преди 3 години

По скоро за пари , но е казал ревност. Но ако има законодателство доживотен затвор без право на отмяна. Но като знам от предишни случаи всичкоме възможно. Имаше 15 години и 20 години за подобни престъпления. Какво стана с бащата който уби майката и детето си. Май 29 години му бяха дали и мисля ,че не беше от малцинствените групи.

18

Жалко, но факт

преди 3 години

Голяма драма, жената решила да живее като холивудска звезда- да има собствена къща и да отморява с латиноса дето идва да коси райграса.

17

Менто

преди 3 години

Ех, ако беше жив Шекспир, отело -, дездемона,....., чудесии, а сега само лупатъ у глъвътъ! За участниците в драмата или добро или нищо! НИЩО.!.

16

не ли

преди 3 години

Ами най-вероятно 60 годишната е напъдила "ухажора" и му е спряла "кранчето"....А те тези " любовници" без издръжка и на аванта не виреят, та явно е побеснял . Обикновено май са едни като люляк прекрасни същества,с аромат допълнително на ром и ванилия, дето им влизат в либералните ценности на всичкото западняр?

15

Анонимен

преди 3 години

А Радев и Нинова искат да ни изравнят доходите с такива като този с лопатата. Бой по средната класа!

14

Анонимен

преди 3 години

Ревността не е право, но откъде накъде самката-наглосакс ще си въвежда на територията на наше село нова седмица и ще дава на дните нови имена - Алчо, Мюмю, Ибря и т.н.

13

Кармен Златарева

преди 3 години

Като се научат в Англия ще ги "заобичат" още повече и ще започнат да се отнасят с тях подобаващо. На англичаните и без това им е писнало от пакистанци,индийци,турци,араби,черни и Балкански ***....

12

Мяу

преди 3 години

Каква е жертвата, не е важно. Важно е, че тя е била беззащитна в момента, при това жена. Можело е да бъде и възрастен мъж. Убиецът винаги търси по_слаби от него за саморазправа.

11

Дааа

преди 3 години

Определено е ром. Все пак има малка вероятност да е местен алкохолик.

10

Granik

преди 3 години

Докога тия ще ни убиват,бият,крадат,изнасилват и тормозят ? Всеки ден има новини ,за техните издевателства.

9

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аэ па имам една комшийка, де с мотика борави. Напрао потроши на комшията колата, щото нейната била в гаража.