48

Dnеs.bg

преди 3 години

Това е целта - намаляване на приходите на републиката чрез новини като тази. Благодърност към Иво Славов. Може да са няколко милиона паунда но все пак са нещо. Пишете, не спирайте имаме нужда от ВАС.

47

Анонимен

преди 3 години

Даа, а по брой полицаи на глава от населението сме в челните редици на света. Къде се крият, какво работят и защо най-безсрамно си получават заплатите?

46

Анонимен

преди 3 години

Не е смешно!Това са реалиите в Бг за 30 г "демокрация" от български тип!А, по селцата е направо "Дивия запад"!За да живееш на село ще ти трябва цял арсенал и поне две обучени кучета от "тихите" породи, дето може да влезеш но надали ще излезеш!

45

Шафъл

преди 3 години

Лопата Пауър ,ойейеееее

44

Anonimen

преди 3 години

Нали щеше да има полиция по селата, ама това така и не се случи. Кой, кой е виновен за това? Искаме оставки!!!

43

Анонимен

преди 3 години

А тя защо е прелъстила мъжа му!

42

БХК

преди 3 години

Особености на етноса.Да бъде освободен,и награден от патрона си Банго Борисов,защитник и спонсор на етноса!

41

Анонимен

преди 3 години

Затова има смъртна присъда, ама ние я отменихме, щото сме големи либерали. Такива хора не могат да се поправят, напротив - стават още по-зли в затвора.

40

Анонимен

преди 3 години

и ся какво ще правите с извършиля - течен или на калъп

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен48 Очаквайте протести от БСП и компания,срещу власта. Престъпност е имало и ще има ...но комунистът яхва всяка възможност, да се добере до власта и да краде

38

Анонимен

преди 3 години

очаквайте показна акция с-у престъпността в района, с поздрави от каскета... и да не забравяте кой ви пази ей! идва доброволно "посочване" на из мекяри не " избиране" ние вече сме ги избрали за вас просто посочете най-удобния за вас... ай спете овцИ.

37

приятески съвет

преди 3 години

Призив КЪМ АНГЛИЧАНКИТЕ в България:Не спирайте да давате пари на БАНГО ВАСИЛИЙ иначе ще заиграе ПРАВАТА ЛОПАТА!НЕ БЪДЕТЕ расисти каквито са българите и обичайте гражданите от индийски произход!Да живее либерализЪма,онанизЪма,Истанбулската конвенция и ЛГБТ обществата....либерали от всички страни

36

Даскал

преди 3 години

На бас, че има и други престъпления зад гърба си, криминални регистрации и пр., ама си се разхожда на воля. И убива!Съболезнования на близките на нещастната жена.

35

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 3 години

Аз бях, обичах я

34

Анонимен

преди 3 години

И през 2015 в Маламир мъж от познатото малцинство уби, насили и ограби английска заселничка. Посегателствата срещу българки са още повече. Позор за страната ни, която не може да осигури здравето, живота и честта на самотно живеещи по селата жени.

33

в съдебната зала

преди 3 години

Тя ме нападаше вербално на чужд език, а аз отвръщах с удари с права лопата...Моля да бъда условно осъден...че знаете ли още колко такива "самотни" англичанки има в България...ВРЕМЕТО Е ПАРИ...АЙ ШУКАРИЯ,ПАЛАМАРКААаа...

32

банго василий

преди 3 години

Таз версия не е изненада за мен...аз я лупам,а тя ми ломоти на английски че ме обича...и накрая ми писна и я излупах с правата лопата....при неизбежна самоотбрана!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Горката жена! - да дойде дотук, за да намери смъртта си.А престъпникът лъже на поразия. Ревнувал е парите ѝ, макар че едва ли са били големи суми.Съболезнования на близките. Ужасно е да загубиш близък човек и то по такъв начин.

30

Що е то ревност?

преди 3 години

35 годишен *** абориген от местния табор "РЕВНУВАЛ" 60 годишната хубавица англичанка Роуз...Как ли пък не...приказки от ШЕХЕРЕЗАДА от ИНДИЙСКИЯ ЕПОС....

29

Мдаааа....

преди 3 години

Тя му говори на английски ,че го обича ,а той мургавелникът УДРЯ с ПРАВА ЛОПАТА...това си е чиста проба неизбежна отбрана...