39

Йосарян

преди 3 години

"Ваксината", която не е ваксина в никакъв смисъл на думата, трябва да бъде навряна на ВСЕКИ, за да може ужким да ни оставят най-после да живеем! Обаче, опа новите МУТАЦИИ не се ловят от първата псевдо-уж-ваксина, значи - ще има втора! И ще се наложи и нея ДА Я НАВРЕМ НА ВСЕКИ за да "си върнем живота"! ОООООООООООБАЧЕ, междувремено ОЩЕПОНОВА-О-УЖАСМУТАЦИЯ! ПОЗНАЙТЕ СЕГА дали ще трябва ОШШШТЕ ЕДНА ваксина да наврем НА ВСЕКИ за да си "върнем живота!? А сега който има мозъче, да познае докога?

38

Анонимен

преди 3 години

Току що Меркел каза че вироса нямало да свърши докато всички не били ваксинирани

37

Асен

преди 3 години

До АнонименРусия е затворена братко, а за Китай, там е друга бира. За Китай информация надеждна от тяхното правителство не може да има. На всякъде властват мерките, защотото никъде не е бил проблема във вируса. Проблема е политически и икономически.

36

Ами

преди 3 години

Здрав на Болен, не Верва! А истината е, че Яко Ке Се Мре!!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен После ще има ,,мутацията от Луабаба е 70 % по -смъртоносна от британската ,, И така ,до време оно . Като строежите на Червен Герб -ремонт на ремонта на ремонта .

34

кака

преди 3 години

стига с вашите вируси и лъжи

33

Анонимен

преди 3 години

Ахахахахахахахахаха, смях смях. Е такава простотия не бях чел скоро.

32

Анонимен

преди 3 години

От една година питам всички, такива които познавам и всички непознати с които завързвам разговор по една или друга причина, дали познават болен или умрял от това. Познайте колко положителни ми е скорето? Отговора е 0, зеро, нула, нонче.Аре у лево с тази измама.

31

Анонимен

преди 3 години

В Русия и Китай вече отдавна са забравили мерките и вируса, това там вече не е тема, за вирус се споменава само в новините от чужбина. Русия и Китай се справиха успешно а западът никога няма да се справи, защото не вирусът е проблемът на запада.

30

Хехехехех

преди 3 години

Тиквун си е свършил работата за деня - станал е в 6-7 сутринта, обиколил е да си направи лайфовете, разпоредил е на медиите какво да въртят и сега най-вероятно мис бикини 2020 му отделя кокала от филето. После ще си я заведе в спалнята, ще си я думне, да и се завие свЕт и ще я отпрати с думите: "Отвори шкафчето и си вземи надника, после да те нЕма, че си имам работа. Ай чао."Ежедневието на Бойко Борисов е ЯСНО.

29

Хахахах

преди 3 години

До Анонимен 33"сам ще си напиша звездичките" :Dдобро

28

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание на градацията :"е 70 %...""Вероятно е до 70 %""Вероятно е от 35 до 70%"Брилянтна журналистика сам ще си напиша звездичките ** ***** ** * ****.

27

Тонката

преди 3 години

От ден ЕДНО на корона-паниката си обикалям града. Срещам се с хора постоянно.Ежедневно разменяме флуиди с хора в Lidl. До момента Covi не ме е добарал. Това са 8 месеца никакво пазене. НИКАКВО. НУЛА. ЗЕРО.Сед те си дома вие, страшно е.:) :) :)

26

Император ЖиЗинПин

преди 3 години

нема се плащите КОВИД-21 още не сме го пуснали, но очаквайте скоро!

25

Корона Чао Айде Чао

преди 3 години

Пихте ли си ваксината вече? 40 градусовата?

24

Истукан

преди 3 години

Направо умрях от корона. Силата им е да плашат.

23

На Го Ди Го

преди 3 години

Честита Нова Лунна Китайска Комунистическа Година!

22

Пародия

преди 3 години

Абе тоз британеца кат пие българска огнена вода не знае де се намира. Сега се чудя втората или третата голяма го трепе барбар с короната. Зорът е ако се налага четвърта голяма.

21

Вейхайвей

преди 3 години

Обаче само предполагат.

20

ЙЕС!

преди 3 години

Утре в 11:00 има Съдебен спор. ЙЕС! ЙЕС!