49

Пъчи

преди 6 месеца

От медицината -преди великия ковид нов ред - "Ваксината е биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест."ъммтва ся ко е уа?

48

РЕПТИЛ

преди 6 месеца

Плашете стадото, уфсътъ трябва да живее в непрекъснат стресиначе ще си помисли, че е вълк и ще поиска да стане богата катонас.Иначе, не забравяйте, че има пълна свобода за пътуване - кеф ти Хамерика, кеф ти Хиспания, кеф ти Африка.Вече не е комунизъм - няма Москвичи и Лади, никой не строи панелки, сега има къщи от по 10 милиона нагоре.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Асен,Вярвате ли, че Русия дава верни данни?Та те са най-най във всичко ... без коронавирус-данните!

46

Politics

преди 6 месеца

в Разговор между журналист и щаба, Мутафчийски става сърдит и си тръгва.Журналист: Ама чакайте, не виждам защо реагирате по този начин.Мутафчийски: Чи видиш!На другия ден излиза до Боко Тиквата, облечен с елечето на Ал Капоне и гледа злобно.Това трябва да се направи на комедиен сериал.Много е смешно.Смешно е и как оня Ангел Кунчев беше дрипав и оръфан в началото на Ковид "пандемията", а след 6 месеца започна да се появява "оправен" след грууминг. :DЕбахтти смешниците ни управляват.

45

Йосарян

преди 6 месеца

"Ваксината", която не е ваксина в никакъв смисъл на думата, трябва да бъде навряна на ВСЕКИ, за да може ужким да ни оставят най-после да живеем! Обаче, опа новите МУТАЦИИ не се ловят от първата псевдо-уж-ваксина, значи - ще има втора! И ще се наложи и нея ДА Я НАВРЕМ НА ВСЕКИ за да "си върнем живота"! ОООООООООООБАЧЕ, междувремено ОЩЕПОНОВА-О-УЖАСМУТАЦИЯ! ПОЗНАЙТЕ СЕГА дали ще трябва ОШШШТЕ ЕДНА ваксина да наврем НА ВСЕКИ за да си "върнем живота!? А сега който има мозъче, да познае докога?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Русия успя да възстанови здравеопазването от времето на съветския съюз - масово и достъпно за всеки. Не че в Русия няма вирус, но болниците не са търговски дружества а са предназначени за лечение на хората и нямат никакъв проблем да поемат тежките случаи. Паника има на запад, където болниците са търговски дружества с цел печалба и никой не държи излишни капацитети когато няма пандемия, а когато дойде не могат да поемат болните и слагат намордници на населението. В Русия нищо не е затворено, отворени са магазни, хотели, театри и няма ограничения, животът тече нормално.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Току що Меркел каза че вироса нямало да свърши докато всички не били ваксинирани

42

Анонимен

преди 6 месеца

Pandemic will be with us until EVERYONE on earth given Covid-19 vaccine, says Merkel after G7 summit!The coronavirus pandemic can only be considered beaten once everyone in the world has been immunized against Covid-19, Germany's Chancellor Angela Merkel said, after she'd met with the G7 leaders at a virtual summit on Friday.

41

Асен

преди 6 месеца

До АнонименРусия е затворена братко, а за Китай, там е друга бира. За Китай информация надеждна от тяхното правителство не може да има. На всякъде властват мерките, защотото никъде не е бил проблема във вируса. Проблема е политически и икономически.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Empty shelves & long lines outside stores as Texas runs out of food amid deadly cold snap (VIDEO).

39

Ами

преди 6 месеца

Здрав на Болен, не Верва! А истината е, че Яко Ке Се Мре!!

38

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен После ще има ,,мутацията от Луабаба е 70 % по -смъртоносна от британската ,, И така ,до време оно . Като строежите на Червен Герб -ремонт на ремонта на ремонта .

37

кака

преди 6 месеца

стига с вашите вируси и лъжи

36

Анонимен

преди 6 месеца

Ахахахахахахахахаха, смях смях. Е такава простотия не бях чел скоро.

35

Анонимен

преди 6 месеца

От една година питам всички, такива които познавам и всички непознати с които завързвам разговор по една или друга причина, дали познават болен или умрял от това. Познайте колко положителни ми е скорето? Отговора е 0, зеро, нула, нонче.Аре у лево с тази измама.

34

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия и Китай вече отдавна са забравили мерките и вируса, това там вече не е тема, за вирус се споменава само в новините от чужбина. Русия и Китай се справиха успешно а западът никога няма да се справи, защото не вирусът е проблемът на запада.

33

Хехехехех

преди 6 месеца

Тиквун си е свършил работата за деня - станал е в 6-7 сутринта, обиколил е да си направи лайфовете, разпоредил е на медиите какво да въртят и сега най-вероятно мис бикини 2020 му отделя кокала от филето. После ще си я заведе в спалнята, ще си я думне, да и се завие свЕт и ще я отпрати с думите: "Отвори шкафчето и си вземи надника, после да те нЕма, че си имам работа. Ай чао."Ежедневието на Бойко Борисов е ЯСНО.

32

Хахахах

преди 6 месеца

До Анонимен 33"сам ще си напиша звездичките" :Dдобро

31

Анонимен

преди 6 месеца

Обърнете внимание на градацията :"е 70 %...""Вероятно е до 70 %""Вероятно е от 35 до 70%"Брилянтна журналистика сам ще си напиша звездичките ** ***** ** * ****.

30

Тонката

преди 6 месеца

От ден ЕДНО на корона-паниката си обикалям града. Срещам се с хора постоянно.Ежедневно разменяме флуиди с хора в Lidl. До момента Covi не ме е добарал. Това са 8 месеца никакво пазене. НИКАКВО. НУЛА. ЗЕРО.Сед те си дома вие, страшно е.:) :) :)