89

Анонимен

преди 6 месеца

Долни мутри всичко става заради изборите но защто лъжете народа да се ваксинират всички жертви са от тези ваши убийствени ваксини няма да се ваксинираме това давие ясно като закон бог да ви накаже най скоро време

88

Бо

преди 6 месеца

Плашат ни с изфабрикувани данни, като че сме без мозъчни овце..

87

ФАЛШИВА НОВИНА

преди 6 месеца

ТАКЪВ Е ЖИВОТА ЛЪЖАТ НИ

86

такъв е живота

преди 6 месеца

Навремето Тръмп обеща на избирателите че ще извие врата на зелените, но не успя. На изпроводяк му спретнаха пандемия. Е, взеха властта.Налага ни се да продължим да живеем и със зелени и със вирус.Лекарската професия е най-социалистическата от всички професии.Ще трябва да се нагодим да живеем при новите обстоятелства.

85

МНЕНИЕ

преди 6 месеца

Мисля че Ковид не е виновен - виновна е ваксината с която се ваксинираха масово англичаните . Не обвинявам никой , но се получава парадокс - ако се чувствате добре , и отидете да си правите тест PCR , изведнъж ставате болен от Ковид - започвам да се съмнявам за умишлени действия от здравните власти .

84

Анонимен

преди 6 месеца

Някой досеща ли се с какво се занимават около 200 биолаборатории на Пентагона пръснати по света като най известните са в Украйна, Полша, Грузия, Англия ? Допускам, че нашите наведени управници са разрешили и на наша територия да има такава лаборатория.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Виждали ли сте нагледно бързината, с която пълзи периферията на плаката при вирусно заразяване на клетъчни култури? Аз съм виждал. Направено е с камера, която снима по един кадър през няколко минути, а после снимките се възпроизвеждат с повишена скорост. Да сте виждали нещо подобно при различните щамове на Ковида, за да оцените заразност и нейната скорост? Няма и да видите? Лекарската пропаганда няма нужда от това.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Дори и по-високата заразност на новия щам не е доказана. Виждал съм подобни изследвания в биологията, направени върху здрави мишки с други вируси. Там ясно се виждат "камбанките" на вирусните концентрации по часове и дни. Да сте виждали подобни изследвания с Ковида? Няма и да видим. Сериозните научни изследвания нямат място в лекарски театрални водевили.

81

Анонимен

преди 6 месеца

"В документа на британскито правителство се подчертава, че като цяло рискът от смърт при инфекция остава нисък."Рискът от смърт - нисък! И защо тогава се въвеждат локдаун и вечерен час?Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш - така беше някога... Сега насила ни дават грижа за здраве, ваксини, за да им дадем доброволно свободата си...Неограничени невъзможности - светът откачи!

80

Анонимен

преди 6 месеца

За измерване на вирусни концентрации са създадени ефикасни методи още от средата на миналия век. По-високи концентрации се доказват недвусмислено. А не да ми се подмятат внушения, "че по-високата смъртност се дължи вероятно на по-високите концентрации на вирусите от новия щам". Дори не се казва, че са направили такива измервания с мишки. Типични лекарски манипулации.

79

Анонимен

преди 6 месеца

А как лъгаха тези ингилизи, че нови щам бил по безобиден.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Остарили работи. Вчерашните бяха по-нови - нигерийски щам и японски вариант. Много се смяхме.Нещо ново за смях днес?

77

т.н. учени

преди 6 месеца

са група умрели от глад индусидокарани с работна виза на разноски на Сорор или някоя друга евреиска фондацияиндусите винаги правят изводите и изследванията които им заръчват от евреиските фондации

76

Анонимен

преди 6 месеца

Предполагам че днес времето ще е идеално за плаж. Някъде около 35 градуса на сянка ще е, предполагам. Някой иска ли днес да отиде на плаж? Щото предполагам ще е жега. Някой за плажче?Ако е около нулата или вали дъжд и сняг - аз нямам вина, да знаете. Аз прдполагам че ще е около 35 градуса на сянка.

75

Анонимен

преди 6 месеца

"Предполагат британски учени." ПРЕДПОЛАГАТ???? Кви учени са и какво по-точно работят по въпроса, щом ще се базираме на предположения и ще плашим хората?Аз предполагам че утре ще спечеля 5 млн. от тото 2. Ама дали ще стане или не - аз си предполагам. Е?!?!?!Учени, а? Смъртоносни вируси, дет идват със страшна сила, а? А да ви *************** , А????

74

ако не възстанете

преди 6 месеца

срещу т.н. пандемия скоро че изпукате от глат !!!евреина Бил Геитс от години тръби че гоимите трябва да се редуцират до 1 милиард

73

Анонимен

преди 6 месеца

Ъпгрейднаха вируса. Следващата мутация ще е 80% смъртоносна. По-следващата 90% и така до края на света.

72

Секишмиш

преди 6 месеца

Даме гъ препускаме во ЕС

71

Анонимен

преди 6 месеца

Троловете са... уморени.

70

Анонимен

преди 6 месеца

В Този сайт в много да не кажа всички статии драскачи преписват чужди материали, слагат само заглавието без да са прочели и вникнали в материалаГубене на време 100%Сбогом