21

Анонимен

преди 3 години

Вече НЕ гледам бг филми. Оставам с впечатлението, че актьорите са наказани първолаци да четат на глас ролите си.

20

Анонимен

преди 3 години

Опитах се да гледам някои от българските сериали дето ги въртите по телевизиите. Просто не стават! Направени са като театър с изкуствени артисти без някакво изражение, все едно са комсомолски секретари на събиране. Действието мудно, а специалните ефекти са като кръжок по художественасамодейност и ТНТМ. Напомнят западни неща от 70-те. Чък Норис в "Балканския ренджър".Спрете тази мъка!

19

Анонимен

преди 3 години

Какво кино бе. пълни бози. По зле от турски сапуни.

18

Анонимен

преди 3 години

Българско кино ли? Какво българско кино? Днешните български филми са невероятни бози, а актьорите са просто декламатори - връзкарчета, които имат само една физиономия. А през соца се правеха нелоши филми като "Време разделно", имаше тук-таме големи и талантливи актьори - Йосиф Сърчаджиев, Руси Чанев, Тодор Колев, Григор Вачков. Сега актьорите ни са една шепа шуробаджанаци - едни и същи във всеки филм и всяка роля.

17

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са комунисти и в мозъка на костите си!Какви са тия субсидии!?Трябва кинаджийте ,да си търсят инвеститори,нали сме пазарна икономика!Незнам в ,,Холивуд" държавата да им инвеститора филмите!

16

Анонимен

преди 3 години

Българско "кино" ! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха! Чакам го на Нетфликс! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

15

?????

преди 3 години

че и субсидия ще дават за ако някои тук чужденец снима на чужденеца

14

боже

преди 3 години

какво да очакваш от това министерство с актьор министър , няма ли друга култура , театър , книги , художници , писателии тн не четохте ли за кинаджиите дето вече имат село в гърция с вили от субсиидиите , от бойко е така самоактьорите се субсидират , тоест шутове които изпълняват смешки за царя , автори , учени с принос не го интересува

13

Наблюдател

преди 3 години

Тоя *** вместо да се снима в сери яли да хване да свърши нещо като депутат че само заплата взима

12

Анонимен

преди 3 години

Сега за това ли вземат заеми герб ? Да раздават подкупи а ние да ги връщаме ? Това е герберасо корупция .Тия не правят кино за зрителя а за субсидия с която герб си купуват изборите с нашите пари. Въпреки че няма пари и се теглят заеми се дават тези напълно доказуеми подкупи щото народа плаща.

11

Анонимен

преди 3 години

Страхотна е и топлата ти работа,младеж!Млади пишман комсомолци!!!Взимай заплатата докато можеш, за народа остана да ви гледа сеира!!!

10

Gxgyvyhdr

преди 3 години

Българското кино след 1989 г е изкуствено и слабо.

9

Джеронимо

преди 3 години

Производството се увеличава, творчеството изчезва!

8

Анонимен

преди 3 години

Добре, че произвеждате нещо, ама дано някой да плаща да ви гледа, че ни писна да издържаме пишман творци.

7

V

преди 3 години

Аве кви комисии кви пет лева ? Аз трябва да съм комисията . Да правят малки филмчета в тубата и там държавата да плаща още толкова колкото плаща тубата .Само така пазара ще разпределя парите. Освен това колкото повече клипове правят и колкото по добри са за да се гледат по дълга време толкова повече пари ще вземе от данъкоплатеца .Така пазара ще разпределя парите а няма боко да си купува изборите с наши пари. То никой не ги гледа а те два пъти повече хора подкупват.

6

Анонимен

преди 3 години

Един слаб артист. И още по-слаб политик. Всъщост с актьорство не чожа да се издържа и стана политик заради парата

5

Активист на БСП

преди 3 години

Внук на комунист,който има паметник във Връбница/Надежда/ Ама внучето взема апартамент от дядото като АБПФК и напусна нашите редици ...

4

Оффффф!

преди 3 години

Най-известната му роля на тоя е в реклама на лекарство за хемороиди

3

Анонимен

преди 3 години

Не мога да го понасям!

2

Анонимен

преди 3 години

От 1990 година насам няма хубав български филм,само един сериал на историческа тема ,останалото прош/ляци,про/ститутки,индийци,убийци и *** имитации на холивудски >комедии>.Едни сърби дето не са по-богати направиха камара хубави сериали,не само мафиотски глупости а и хубави романтични с историческа тематика,а не са ми любимци сърбите но умеят да правят ГЛЕДАЕМИ филми.