45

ХАН КРУМ

преди 3 години

преди да се самопредлагаш на тиквата първо презкочи четирите процента което е невъзможно за пишман патриоти като шкембе воиводата стига ни търговия с .бг.паспорти.парламен само през крив макарон.

44

Анонимен

преди 3 години

да върнем казсармата а после и комунизма!

43

1

преди 3 години

паспортчиков,а дали дпс,ще иска да се коалира с вас,защо едностранно говорите всички питриотки,през крив макарон,ще видите Народното Събрание.

42

123

преди 3 години

Когато някои е бил доносник на комунистическата ДС и е получавал облаги от това, няма как да му повярва човек. Може, ако иска, да работи за патриотични каузи и извън парламента.

41

Щерю

преди 3 години

Каракачановата шия не е от туршия. Фрашкан с пари милионер...

40

Анонимен

преди 3 години

С тази пълна гуша каква може да те претесни? Е в гроба нищо не можеш да отнесеш.

39

Тикволандия

преди 3 години

С ДПС да е забранено - това е разбираемо. Но защо с БСП коалиция да е невъзможна? Усладиха ви се държавните служби покрай бат'ви Бойко и пак се гласите за там. Военни поръчки, имоти за продаване - за такъв ли "патриотизъм" се готвите пак.

38

Анонимен

преди 3 години

Защото вече уредихте пазарлъка с Проклятието на България. Това трябва да е повече от достатъчно доказателство, че изборите се манипулират от ДПС. ГЕРБ им е перфектната маша!

37

Бунгар

преди 3 години

А би трябвало да се притеснява. Подобни псевдо патриоти и крадци доносници ченгета нямат място в Парламента. Прокуратурата е тази която трябва да провери как заграбиха и присвоиха цялата собственост на Македонските дружества в България,като Македонски домове в големите градове и имоти за милиони направени с дарения и труд от македонците в България.

36

20 пъти

преди 3 години

сме по-зле от северна корея

35

Така си мислят

преди 3 години

всички кандидат депутати, защото знаят, че българите спят и не ходат да гласуват. При малка избирателна активност, този праг от 4% е по нисък и такива продажници лесно го прескачат с малко гласове. Ако активността е много висока, и прага става много висок, и тези мутри няма да влязат отново да лапат и дебелеят! Я вижте този какъв *** стана, като Боко!? Добре хранят в парламента, затова шопарите отново се натискат за там.

34

Анонимен

преди 3 години

Мачкай г-н Каракачанов комунистите и лигавите макета.

33

Анонимен

преди 3 години

Предалю дано никога, да не ти виждаме физиономията в парламента,те македонците ще те наредят там ти беше грешката ,българите са глуповати,но другите балканци няма да излъжеш нито сърби,македонци те ще ти направят живота черен.Македонците си имат език и култура и са прави че ти си татарин .

32

Анонимен

преди 3 години

Всъщност двмокрацията не може да издига светни и начетени хора.Като заварено положение виждаме тук и там ,но те са наследство от тоталитания режим.Демокрацията произвежда *** навсякъде ,защото бандитския пазар няма какво друго да предложи.В състезание по наглост ще спечели бандюгата и нахалника.Свестни люде могат да бъдат издигани само в комунизма,фашизма и монархиите.Нещо повече ,там се произвеждат качествени хора.Демокрацията произвежда ***.

31

Анонимен

преди 3 години

Левски му е простено на човека е не знае какво е демокрацията. Бил е в османска деспотия,но ние знаем.Демокрацията е управление на бандитите чрез избори. Съд,медии,училище,всичко е зад тях.Ние го знаем за разлика от Апостола.Левски трябва да се почита като комита срещу ислямското робство и нищо повече.Той и не е нищо повече от Хитов,Филип Тотю и Караджата.

30

София

преди 3 години

Ах добрия той... Притиснен за народа е, много ясно идва април и така де... Жалка България

29

Анонимен

преди 3 години

Стига с Левски.Републиката и демокрацията са най-лошото управление в света.Кого заблуждавате с Левски.

28

Анонимен

преди 3 години

За Каракачана гласуват хора, които са жадни за власт, а не са "комити". Та тоя човек е от Русе, няма в рода си хора, свързани с ВМРО! Той заедно с Г.Първанов и ако не се лъжа един от Варна са били вербовани от ДС да пишат трудове за Македония. Не си спомням техни научни трудове, а сетне пътищата им се разделят - единият президент, Каракачана от ляв стана върло десен. Последва аферата с паспортите в Македония, подпирането на кадъра пожарникар, превърнал се в сикаджия и сетне пишман полицай ББ.

27

Анонимен

преди 3 години

Представя желаното за реалност ... това е края за всеки политик ... когато започне да се самозаблуждава. Пример - Волен Сидеров

26

Аха

преди 3 години

ГЕРБ и БСП ще се коалират.Може и ДПС да се включи ,ако се наложи. Звучи невъзможно,но ще видите ,че.ще го направят. Ако не фалшифицират изборите Слави и ДБ ще имат около 35%. Но ако продължи както е започнало и хората излезнат масов ,може и 40%. Така ,че ще видим странната и смешна коалиция. Те така или иначе са в коалиция,заедно с ВМРО.