38

Анонимен

преди 3 години

Браво Борко, но ти кажи защо се разцепи като басма построеното от ТЕБ около Лъвов мост?

37

Джедай Мастър

преди 3 години

Що не се хвали на Лъвов мост или пред Иван Рилски? Ами цъфнал в Малко Търново и раздава милиарди. Впрочем за апологетите му, които се възхищават, нищо от приказките му не е вярно.

36

Анонимен

преди 3 години

Заводите и банките трябва да фалират щом не могат да работят. Така държавата ще фалира ако им плаща заплатите, а директорите стават милионери грабежа на ГЕРБ.

35

Анонимен

преди 3 години

Ако махнете Борисов и си изберете някой друг, направо ще ви облива с мен и масло и ще се къпете в прясно мляко. Живот ли бе да го опишеш?Кой ще ви оправи? Слави чалгата или интернационалните/безродни комунисти?Работете здраво и се оправете сами. Щом има хора които са добре, значи вината, че сте зле е във вашите вкиснали ратайски гени.

34

Жалко, но факт

преди 3 години

Хората в Бг изпадат в паника когато Еврак Чекмеджанов им отиде на гости в завода, защото това е сигурен признак че бизнесът им е привлякъл нечие внимание и следващата стъпка е да трябва да се разделят с пакет акции за оказаната помощ

33

Анонимен

преди 3 години

Кърджалийската трактористка се е кланяла на Борисов, а знаем как я нарече.

32

Анонимен

преди 3 години

Тия милярди са само за мутро шайката на ГЕРБ и кухи фирми или банки на ЕС. Много българи нямат пари за храна и за лекарства.

31

КрадНелия

преди 3 години

Всичко това е вярно, но как да го признаем с Кауна безделник. Ние фалирахме държавата без пандемия, Борисов прави растеж и върви напред по време на пандемия.

30

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа е Борисов, построеното от него ще стои 100 години.

29

Анонимен

преди 3 години

след около 20тина години, който помни това 10 годишно недоразумение което уби България, ще се чуди как е възможно толкова много години на власт да е била такава амеба и производните му ***-та и симеоновци и останалите жалки подобия на хомо сапиенс...но ще си заслужава да стои в книгите да дава пример за най-отвратително човешко същество ...

28

Помнещ

преди 3 години

Избори до дупка българино! Тази мафия ГЕРБ.Създадена от бившето борче с бухалка д-р Борисов след 1989 гТрябва да бъде измерена от политическата сцена! Управляваха ни повече от 10 г.С реални 24 процента! Ако имат и толкова де! Възползвайки се Че Ти Не гласува през тези 10 г! Време е да се събудим И УЧАСТВАМЕ МАСОВО В ТЕЗИ ИЗБОРИ!!! Гласувай за когото си искаш! Но просто гласувай!!-:) Успех българино! Време е за промяна!!!

27

мак

преди 3 години

Колко пъти на ден пишете за него, сега и за тая екскурзиантка . Много работни, бе. Много им се мазните с отразяване на "инспекции". Разбрах, защо т.лупа не носи маска - за да му гледаме физиономия, една такава съсредоточена, или строга, или разбираща, или добродушна, зависи от случая и зависи, с кого се среща.

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва всички социални системи по целия свят да се стопират. Държавата не е длъжна да хрантути мързеливци. Има си частен сектор, ако си способен оцеляваш, ако не - на гробището!Писнало ми е да гледам мързеливите си комшии на социални помощи. Плащат по 40-50лв ток и по цял ден горят дърва събрани от пътя, егаси мизерията. Някои не знаят защо съществуват.

25

Местя

преди 3 години

го

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден се разминавам с бедни хора , със скъсани обувчици , стари дрехи , без зъби и аз отивам към това положение и после да ми говорят че стандарта е добър с тез заплати и пенсии . Финансово може би са добре някъв малък процент

23

Ужас

преди 3 години

Тиквата и кофата при стадото и вместо да ги освиркат и бият с камани, стадото гледа и блее!!!

22

6Брех , той можел да

преди 3 години

Той можел да смята1

21

Анонимен

преди 3 години

От милиардните мерки на Борисов не съм получил 1 лев.

20

V

преди 3 години

И кой е искал да се запазват нископлатени и нискоефективни работни места с милиарди на данъкоплатец който няма пари да се размножава и може да изчезне ? Нали това беше една от грешките на комунизма ? И Си Дзинпин за това говореше в речта си за Давос .По добре е да има свободен пазар и да няма ,,мерки,, Само два месеца са минали от началото на годината а вече втори заем тегли тиквата. Не може всеки месец заеми да теглим и срещу тях да няма нищо за тия дето ще ги връщат заради рекетьора боко

19

Анонимен

преди 3 години

До 11 - Данчо Полицая ти ли си ве?