78

Анонимен

преди 3 години

Тия милиарди не дойдоха ли от ЕС? След някоя година ОЛАФ да не си ги потърси обратно?

77

Анонимен

преди 3 години

Запазването на работните места в никакъв случай не е станало за няколко милиарди лв! Това са неистини, произнесени от устата на бивш СИКаджия с подходящо за тая "специалност" образование - милиционерско, дори по-ниско от него - Пожарно дело в школата -Симеоново... И този екземпляр ни командва вече 3 мандата, изпростявайки и превръщайки в покорна р-а-я цели 6 млн. души! Тая до него е от Контролно-пропускателния Кърджалийски пункт КПКП. Търкулнало се гърнето, намерило си капачката!

76

Pe Dali

преди 3 години

Работник е пострадал при ремонта на третата метролиния Все още не е ясно какво точно се е случило

75

Giorgio Armani

преди 3 години

С коженото манто до изборите ли ще бута Буци?

74

Ебе ми се циганка

преди 3 години

Тая вечер тряя да обиколя маалата да видя дали ще ми хареса нещо ,винаги във ***!

73

Анонимен

преди 3 години

А в завода за поцинковани кофи ще инспектира ли ?

72

oho

преди 3 години

през ръкава го дава на познайте кой

71

Анонимен

преди 3 години

С мерките за няколко милиарда, до днес са ваксинирани към 85 000 души, с това темпо на ваксинация ще ни трябват поне 5 години и излиза, че ще за "подкрепа" ще трябват няколко десетки милиарда !

70

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Свърши времето на празните приказки на Борисов! Избори 2021!

69

Миро от завода

преди 3 години

Милиарди левове! А стига бе! Колко от тях отидоха в чекмеджето? Тиква и поцинкована пекинска патица или *** .Изпълзяха като червеи,а до преди месеци се криеха като партизани.И има,които са на държавна хранилка и ще гласуват отново за упадъка и погребването на България.

68

Анонимен

преди 3 години

***пак е без маска. Явно за него мерките не важат.

67

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този бродяга, това не може да е вида на поста който заема. Все едно е отишъл до мегдана на раздумка. С това неуважение към хората не се печелят гласоподаватели.

66

Помнещ

преди 3 години

До 37 Бойкофиле! Днес.Всеки би стоял по добре,от бившата нагла мутра д-р Борисов Бойкофилче! Такива само *** Ни питат за кого да "гласуват"!Ти само за мутрата си гласувал до сега а? И още и още ли искаш Той да те клати? Ами Точно за това ще излезем масово И гласуваме на тези избори! Ще използваме този път това си ПРАВО! Аз ще пропътувам лично 200 км,за да гласувам ПРОТИВ тази МУТРА която помня прекрасно след 1989 г!

65

о

преди 3 години

Точно от тая фирма всички напуснаха.Сега назначават украинци и молдовци понеже парите са малко:минимала заплата.Та се чудя кого е спасил Боко.

64

Коритаров LIVE

преди 3 години

Бокос , това е завода на Ислямистите на Ерджоган, преди 2 години и 7 месеца--на 21 май 2018 г. Турския Посланник се изгаври със тебе Тиквоний..Завод ТЕКЛА..Правене на кабелчета и малки джунджурии за коли втора и трета ръка..Тоест части за подменяне от бракувани коли .

63

Анонимен

преди 3 години

Айде сега не може всеки да е Ит , директор или приближен до властта , вземал 3,4 бона другите били мързеливи. Колелото се върти утре може и да не ги вземеш.

62

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП ни докараха дотам, че трябва да ходим с фазомер по улиците

61

Борисов

преди 3 години

Не обичам да чета книги, обичам да разпределям заеми, а вие да ги плащате.

60

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно *** това са социалистическите ***.

59

Анонимен

преди 3 години

До 54Ами работете! Аз не съм взел една стотинка от държавата. Дори детските не взимаме, нямаме нужда от тях. От работа не мога да се обърна. Когато и да поискам имам работа, ако искам 24/7 мога да работя. Нямал съм месец с по- малко от 3-4 хиляди и така е вече 12 години. Оплакват се само мързеливите и неспособните.