43

ирония

преди 3 години

Готина държава с хубави хора ще ни управляват.

42

МАЯ е 100 пъти

преди 3 години

по-добре от Фандъка, дето като маймунките: нито чула, нито видяла, и безмълвна срещу крадците

41

Оркестър КОЗАРИ

преди 3 години

ЯКО ЗА СЛАВИИИ !ГЕРБ Е НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА, МАСКИРАНА КАТО ПАРТИЯ .БОКО Е ОБИКНОВЕН МУТРАГЕНН, БЕЗ ДАР-СЛОВО И МИСЪЛ ДОРИ ЗА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ .Удряме БОКО в ЗАТВОРА---И ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА в КАНАЛА НА ИСТОРИЯТА .КАКТО СТАНА СЪС ''КПСС'' --- ИЗЧЕЗНА ЗА ЕДНА НОЩ след пуча от 20 авг. 91СЛАВИ--ЦЕЛИЯ НАРОД Е СЪС ТЕБЕ..ИСКАМЕ ОТМЪЩЕНИЕ ЗА 12 ГОДИНИГЕРБАВ РЕЖИМ И ТОТАЛИТАРИЗЪМ .ИСКАМЕ И НОВИ ПРОКУРОРИ = ОБВИНИТЕЛИ СРЕЩУ САМИТЕ ГЕРБАВИ ПРОКУРОРИ, КОИТО ПАЗЕХА БОКО И ГЕРБ ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ГОДИНИ .

40

ДДРОнег

преди 3 години

Програмите на много партии могат да съвпадат, съвсем друг е въпросът с морала на ръководителите на тези партии и дали реално искат да свършат това, което обявяват на думи !!!В случая нито на плешивия вярвам, нито на шерепа !!!

39

4epa

преди 3 години

До Анонимен 1 ЗА МАЯ КОСТИНБРОДСКА ИЛИ ЗА МАЯ СЕСТРА ГАЛЕВАШ ЩЕ ГЛАСУВАШ !

38

БОЖКОВ ТАКЪВ ОНАКЪВ

преди 3 години

обаче си е честен мафиот. МУЗЕЙ искаше да направи за да останат в БЪЛГАРИЯ хиляди откраднати от иманяри находки. А сега ще ги продадат тайно зад граница пак. За мен този човек има повече морал от такива като Слеви, дето се гънеха в кръста: ГУСИН ГЕНЕРАЛ

37

Лудко

преди 3 години

До Анонимен 29Триото пак са си трима, щото и пчеличката се включи :)И не, не са хора на президента. Тая тройка е финансирана от Мария Капон.Може да го провериш това, защото сметката им за дарения е на ЕНП на Капон.Тя обича да си "играе" на политика още от времето, когато беше съучредител на ГЕРБ!

36

РЕАЛИСТ

преди 3 години

е.да.ама парламента не е сцена за изиява на шоу плешивецо твърде много си си повярвал.но като паднеш от високо ще видиш колко боли.ще има да потърсиш черепа.

35

До 29

преди 3 години

Злобарю,ако великия пилот те качи на някой изтребител,ще напълниш гащите преди да си излетял.А неговите способности са оценени и в Америка и в Русия.Даже и тук.Затова го направиха шеф на ВВС.И то твоите хора.Ядец!

34

АнонимеН

преди 3 години

БСП НАПРАВИ УСЛУГА НА ГЕРБ И ЗАТОВА МАНОЛОВА БЕШЕ НАЗНАЧЕНА!БСП НЕ Е НИКАКВА ОПОЗИЦИЯ!!!РАДЕВ И БОРИСОВ СЪЩО СА ЗАЕДНО И ДВАМАТА ИСКАХА ГЛАСУВАНЕ НО ПОЩАТА ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВОТА КАТО МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ПРИЕТО С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ДПС!

33

СЛАВЧО

преди 3 години

30 г вземаше пари от БОЖКОВ, ПЕЕВСКИ, ТИКВАТА, пък сега е станал много срамежлив...

32

Анонимен

преди 3 години

Слави, ако влезеш в парламента ще докараш ли и оркестър да открива заседанията?

31

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЛАВИ 30 ГОДИНИ СА ОПИТВА ДА НИ РАЗМИВА . ВРЕМЕ Е ДА СТАНЕ ЗА СМЯХ ТА ДА СЕ ПОСМЕЕМ

30

Анонимен

преди 3 години

По време на протестите разни хормонални лелки се оплакваха, че Бойко говорил просто и само в първо лице, ед.число. А сега добрата "алтернатива" била Слави Трифонов и Божков...

29

Анонимен

преди 3 години

Българско лято...Да разбираме протестите през лятото ли?

28

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио или вече дуо са.подставените лица на Радев. Реално те управляват троловете и защитават всеки оът Краля Слънце, Великия Пилот без една бойна мисия.

27

Анонимен

преди 3 години

Боже, колко са объркани и безсилни всички, които без покритие се правят на политици. И като "влезнат" в парламента, какво ще правят?

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕХ ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ

25

Радо

преди 3 години

Такова падение на политическата ни сцена досега е нямало.Алтернатива на герб са.... Престъпник с 11 присъди и търсен с международна заповед за арест.Чалгар изгонен от тв обкръжен от бивши сикаджии и висаджии.Костинброската аферистка и изпечена мошеничка М. манолова. Бивши дс кадри нарече ли се ДБ.Нереформирана компартия и вечния Ахмед Доган.Страшна подигравка и унижение за българския избирател.

24

Анонимен

преди 3 години

Че той да не е луд да си направи харакири. Този модел с парите върви за ромските избиратели, само че те не правят продукт увеличаващ бюджета на държавата, а европейските помощи за колониално васалничество не могат да компенсират ямите от липси.Ще го видим и него след 4 април. Ако и той се обаречи, явно трябва гражданска война с много убити, особено били в парламента последните 30 години. И те, и семействата им додевето коляно.