123

Божкоф

преди 3 години

Ла де моме ла !

122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУчиндолският шоумен обслужва себе си и впоследствие Боце от Банкя. Сега го дава тежко, но бързо ще разбере разликата между шоу и политика, а тя е доста голяма и не е нито за устата на Сл.Т., нито заТошко Йорданов, който сега се кукушини, но сетне ще се превърне в мокра кокошка. В.Божков би следвало да се съюзи с такива, които могат да съберат електорат, но нямат финансови ресурси. Трябва да се формира АнтиГЕРБ фронт, а не всеки политик главатар. Иначе Боце и сие няма да паднат.

121

Loyko

преди 3 години

Мислете с главите си,за да не се почесвате след това където не ви сърби. Политиката и управлението на държавата не е шоу за чалгари и псевдо патриоти.

120

Анонимен

преди 3 години

Партия на Божков хазартния бос и крадец на артефакти ,обявил се за "спасител" с 18 обвинения укрил се в Дубай подстрекател и фанинасист на метежите,плюс други подобни,сценарист на нападения и провокация срещу полиция,оставил Левски пред фалит,голям " икономист" да бе," чакаме" го ,а Чалгаря опростачил поколения и той тръгнал за власт.А триото доматояйцехвъргачи,и те големи " капацитети" ,другата партия на др.Череп ,дъното и те ламтят,все оправачи.Гротеска!А броихте ли аборигените?

119

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския пъпеш обслужва червените тулупери

118

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския пъпеш обслужва червените ***

117

Изненадата

преди 3 години

Ще дойде на 5 априлСлафчу ще се гушне с тулупа.Вземете си пуканки:)

116

Златка

преди 3 години

И каква е тази простотия, никъде не видях как смята да повиши доходите на хората! Това става с работа, работата идва със създаване/съживяване на имдустрията! В БГ нищо не се произвежда, как смята да вдигне доходите? Като всички работим в интернет ли какво? И какво е това електронно гласуване, тоя чували се, няма нищо, което да е свързано с интернет и да не може да бъде хакнато! Ако по този начин иска да си гарантира преизбиране за близките 100 години, давай смело въвеждай електронно гласуване!

115

Анонимен

преди 3 години

Слави за записа за номер на бюлетина в ЦИК. Но досега това му е участието в публичния живот. "НЕМА такава партия"

114

Анонимен

преди 3 години

Малко му е предложил, кеш.

113

Анонимен

преди 3 години

116 Защото е в Дубай, а тамошните власти отказват да го екстрадиран, също като Цвъки Василев в Белград.

112

Анонимен

преди 3 години

бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай-----Защо не го съдят като е подсъдим?

111

Анонимен

преди 3 години

Охо..не се знае ,явно му трябват пачки,то за това ако станеш член на има такъв народ...членски внос е 10 лв на месец )а за изборите април на блюдатели и застъпници няма да получат и лев . )

110

Анонимен

преди 3 години

Имате за кандидати:1. Бивш охранител, бивш мафиот, настоящо-бъдещ премиер2. Шоумен с ниско iq, приятел на горния3. Десни партии, които с радост биха ви сменили пола 4. Леви партии, по-срамежливи, които биха направили същото,

109

Анонимен

преди 3 години

Като страничен на людател ми се струва, че на Божков му е под нивото да се коалира със Слави, не знам защо му се предлага. С подледното интервю дето го изтрихабитвдякъде доста постове разклати. Аз лично съм за него

108

Бай Коко

преди 3 години

Василе , Слави ще те предаде, той е къртицата на Бойко за следващия парламент. Явно са големи артисти щом са те подвели да ги удостояваш с внимание. На тях не им се управлява. Те искат само да отклонят електорат който сега гласува наказателно за да не отиде при други .

107

Поп

преди 3 години

Бог да ги прости, чалгарите просто!

106

Анонимен

преди 3 години

Спомняте ли си плаката "Заговорът" на Атанас Панайотов и другарите от новото време.

105

Смее ли

преди 3 години

Някой да накриви шапката на Боци. Иначе всички борци за справедливост, всъщност се борят да се наредят на хранилката.

104

БЕДНИЙМИ БЕДНИНАРОДЕ

преди 3 години

СЛАВУЦА=БОКО МУТРАТА. НИКОЙ ЛИ НЕ ВИЖДА, ЧЕ СА ЛИКА ПРИЛИКА - БОКО ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖЕ КАТО РАЗПРАН, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЯ, КОИТО Е ДАЛ. ДА, АМА ТОВА Е ЛЪЖА ЗА НАИВНИЦИТЕ, КОИТО ОЩЕ МУ ВЪРЗВАТ.СЕГА ПЪК СЛАВИ, КОЙТО Е СПОНСОРИРАН ОТ БЛИЗКИ ДО ГЕРБ,ДПС И ДС БИБЛИОТЕКАРИТЕ, БИЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В ТОВА, КОЕТО Е КАЗАЛ, Т.Е. КОЕТО МУ КАЗВАТ ДА КАЖЕ. ЖАЛКА РАБОТА! ТОВА Е ПОРЕДНИЯ "СПАСИТЕЛ" И "ЧЕСТЕН МОШЕНИК", КОЙТО ПРАВИ ОПИТ ДА СЕ ПРОМУШИ В ПОЛИТИКАТА И СТРИКТНО ДА ИЗПЪЛНЯВА ВОЛЯТА НА СПОНСОРИТЕ СИ