46

чобан Али

преди 3 години

многу я аресвам да ми е,доячка и вечер да се топ лим под юрганя,многу мечтая за нея

45

ран

преди 3 години

Уф, колко сме щастливи българите, и в Дубай е гадно, какво му е на Дубай, така им се пада и.т.н. Вече сме спокойни, най-после нещо лошо за прекрасната страна, можем да си позлорадстваме. Кисело е гроздето.

44

ира

преди 3 години

До АнонименНе обобщавайте, моля. Познавам Дубай от времето когато в България едно 100 души знаеха къде е, като включвам екипажите на самолетите. Това е върховно място, авангардно, красиво, модерно и мистериозно. Съжалявам за вашите познати ако работят тази професия, и съм възмутена от историята на пинцесите Хая и Латифа. Но, все пак, да не прекаляваме със злорадство.

43

Анонимен

преди 3 години

аааа, има мнооого още вода да изтече, докато стигнат 9ти век арабите. 9-10 век персите (иранците) създават медицина, математика, химия и поезия. а тия още си коват дъски по прозорците и държат дъщерите си вътре под охрана.

42

Анонимен

преди 3 години

дубай..мечтата на всяка наша и руска коврентия. а едно местно момиче е затворник от близо 4 години и не може да се махне оттам. и какво като баща й е еди какъв си? айде, мрънкащите за дубай и за арабски принц -сменете се с момичето, да ви видим?

41

1

преди 3 години

щом е затворник от къде има достъп до интернет и телефон, за да си идпраща съобщенията? хората измират от глад и болести, тя реве, ли реве от луксозния си живот.

40

Анонимен

преди 3 години

хахаха тая е най-набутаната от всички в тоя ад, баща и е ненормално богат ама е и ненормалник... чудя се какво е правила в предишния си живот сигурно е търгувала с детски органи.

39

Анонимен

преди 3 години

Това са психарии, че някой създал някого, не означава че му е собстеност. Това го има само при комуноидите, питеците и арабите, въобще при подчовеците.

38

ХаХа

преди 3 години

Кадънчето ми харесва.Аз бих останал с нея в банята да не се чувства самотна.

37

Анонимен

преди 3 години

Пишете на БайДън да иде да национализира Дюбай и да го присъедини към останалите щати. Всички ще спечелят от това. *** как си взе Крим?!?

36

Анонимен

преди 3 години

Тия са си в 9 ти век....

35

коко брайс

преди 3 години

АБЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО НЕПРЕКЪСНАТО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ДЕВОЙКЯ...НЯМА ЛИ ДРУГИ ПО АКТУАЛНИ НОВИНИ...КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ЖИТИЕТО И БИТИЕТО НА БОГАТО...РАЗГЛЕЗЕНО МОМИЧЕНЦЕ,КОЕТО БАЩА МУ СЕ ОПИТВА ПО НЯКЪКЪВ НАЧИН ДА ЗАПАЗИ ПО ДЪЛГО ДЕФФФФСТВЕНО...АКО Е ОЩЕ ДЕ... ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА.

34

Анонимен

преди 3 години

Животни дето още не са излезли от средновековието.Не мога да разбера само защо им позволиха на тия *** да забогатеят.Никой да не е обелил и дума срещу евреите когато се оправят с тях както трябва и ги връщат по дупките където им е мястото.Вижте Ердоган на какво заприлича. Кой ще го спре сега?ООН които са едни смешници без никаква тежест ли?

33

Анонимен

преди 3 години

Дубай трябва да бъде освободен от тираничния крал. САЩ трябва да спасят местното население,принцесата и петрола в Дубай.

32

Край

преди 3 години

След тия видеа не съм спал цяла нощ. Що мъчат тая сгодна арабка бе. Ми то тя се мъчи повече и от Навални. Да и носят пилав да яде и шербет да пие та да не изпосталеее че после не може се ожени.

31

тулуп

преди 3 години

е като е затворник как може да праща с телефона инфо на тоя и оня? и техните *** истории са най-важни.............има хора дето няма какво да ядат..................*** милиардерски.

30

От бай Тошо

преди 3 години

Еее, бетер турска работа.!.

29

Анонимен

преди 3 години

Много вълнуваща новина... Личния живот на едно семейство - причина за "международен" натиск....А войната кога започва, за да се удевлетворят мераците на "международната демократична" общност?

28

Анонимен

преди 3 години

А едно време жените си мечтаеха да бъдат принцеси ... На ти сега принцеса.

27

ГосТ

преди 3 години

Тази робинсън изглежда като класически английски***