35

Анонимен

преди 3 години

До СатираЩо не вземеш да си прочетеш постовете, че и тия на приятелите ти по тролене, щото май за друго не ставате и пак да кажа, с пищене няма да стане, с зинали муцки - също.

34

Анонимен

преди 3 години

Хората бачкат като волове за 600-700 а тука некъв робовладелец ще ги изкарва че не работили затова вземали толкова ...

33

Сатира

преди 3 години

До 35 Кой ти е казал че "някой" се тръшка и оплаква ? Друже ако тук във форума ще се правите на някакъв псевдо психолог, най-добре не опитвайте повече, не ви се получава... Гледайте си работата във фирмата, не всичко на всеки се отдава.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Няма да има оправия за мъзеливците, които си мислят, че някой трябва да им "даде" за да свършат нещо и то да им "даде като в Чехия, Унгария и Австрия".Е, НЯМА ДА СТАНЕ. СТОЙТЕ СИ ГЛАДНИ И СИ ЧАКАЙТЕ "да се оправи".

31

Анонимен

преди 3 години

До СатираНаправило ми е впечатление, че такива дето се тръшкат колко било зле, като ги подпукаш с това защо са стигнали дотам, че да реват по тоя начин НИКОГА не били говорили за себе си, все "само по принцип", "за другите" и "за хората, които нямат".Нека ти кажа нещо, лъжите ви си личат отдалече: няма човек, който да си е извоювал с работа добър стандарт, който да мисли по такъв проссташки елементарен начин. За да вземаш пари трябва да работиш и да се квалифицираш.

30

Анонимен

преди 3 години

великите българи не рабраха че мутренсите връзкари бейове собственици не са бизнесмени и няма как да им дават нормални европейски заплати защото си мислят че другите са им длъжни да им работят безплатно защото са много велики смърдящи чалгаджии партийни бизнесмени. Докато собствеността в тая чалга република не се смени нищо няма да се оправи тоест няма оправия

29

Анонимен

преди 3 години

Егати майтапа! Това и да го видя, пак няма да повярвам.

28

Сатира

преди 3 години

До 29Ти нормален ли си въобще бре ? Защо не отидеш да се прегледаш! Къде видя че говоря лично за мен. Коментирам цялостното положение в държавата, и една малка съпоставка със съседни страни.

27

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаНе сте ли разбрали: НИКОЙ няма да реве за вас. Света върви напред. Като не искате идва следващия, а вие си гнийте по панелките и селата и се правете на умни по форумите.

26

Анонимен

преди 3 години

До СатираВъобще не съм се "засегнал". Приказките ти не ми влияят на финансите или на работата, тъй че не можеш да ме засегнеш, но е интересно как сте ЗИНАЛИ да ви дават, без да става ясно на какво основание. Какво предлагате вие? Какво качество, каква организация, каква дисциплина, какво постоянство? Аз започнах да работя във мебелна фирма като студент, най-обикновен общ работник. Получавах по-малко от кондуктора в автобуса. Сега съм на светлинни години. Но не съм чакал някой да ми "даде".

25

Истината

преди 3 години

Преди три години едни робовладелци от Русе решили , че ще решат проблема с персонала и ще внасят шивачи от Виетнам. Речено - сторено и ох, чудо!!! Оказало се, че след като им платили самолетните билети, настаняването в общежитие и заплатите, им излизало точно двойно на българските им колеги. Хубаво е българския робовладелец да си го набие в алчната *** глава - за парите, които плаща има супер работна ръка. Но да, инжинери и доктори джихадисти от Афганистан, Ирак и Сирия винаги можете да внесете

24

Сатира

преди 3 години

До 24 РобовладелецаМай нещо много се засегнахте и взехте да давате акъл а? Не се обръщайте към хората лично, без да сте запознати със положението им. Факт е че заплащането в България е най-ниското в ЕС, и едно от най-ниските в Европа въобще! Тук на Балканите единствено в Албания, Косово и Северна Македония е по-ниско. Но в С.Македония и много от цените са по-ниски, следователно 1:1. Румъния отдавна ни изпревари, Гърция не може да я настигнем, Сърбия и тя ни изпревари миналата година по заплати.

23

Анонимен

преди 3 години

Те и тези дето идват ще се окопитят и ще разберат, че тук не е за работа. Със заплатата едвам ще си покриват нуждите и ще започнат да се взират в Европа.

22

Истината

преди 3 години

Някакъв робовладелец по-долу взел да дава акъл. Нещо за 35 ЧАСОВАТА работна седмица във Франция да си чувал?! Нещо за управление на операциите, та работниците да не се "шматкат" като мухи без глави?! И въобще - кой отговаря за управлението на фирмата ? Собственикът? Шефът назначен от собственика? Или работниците? Когато си отговориш на тези въпроси ще спреш да ръсиш буци с акъл и ще ЗАПОЧНЕШ да си гледаш работата !! Ако си собственик де!

21

Анонимен

преди 3 години

До СатираПреди малко написа "Проблем е, че и заплащането е доста ниско ... далече сме от държави като Австрия". Ти май забравяш какво си написал преди 5 минути.Какво ми философстваш: ако искате работа има, при това в производството. Хем реват, че искат, хем не им се работи. Ето това са резултатите от комунизма: зинали сте да искате, ако може без да правите нищо. Затова ще сте бедни, а нормалните хора ще ви се смеят.

20

Сатира

преди 3 години

До 21Да си видял някъде, че искам заплати като в Австрия ? И кажи кое от написаното не е вярно ? И през 2018-2019 имаше глад за работна ръка, безработицата падна на 3,5 - 4 %. Но не и благодарение на това че всяка година 15-20 000 хиляди души заминават за Европа и остават там. Без да бройм тези който ходят на сезонна работа.

19

Анонимен

преди 3 години

До СатираАбе, вие НОРМАЛНИ ли сте?Искаш заплати като в Австрия, но организацията ти и работата ти са като в Ориента. ТАКА НЕ СТАВА. И вземете първо разберете какви пари дават и за какво. Седнали ми по цял ден да тролят, и да реват как нямало. Е, как става тоя номер, от какво се издържате?

18

Сатира

преди 3 години

Това предстой и в цяла България, след като премине Коронакризата. След 2022 год. вероятно в страната ще има глад за работна ръка и кадри. Населението застарява а раждаемостта е една от най-ниските в Европа. Проблема е че и заплащането е доста ниско, далече сме от дъжави като Чехия, Унгария,Австрия, че да си позволим внасянето на работна ръка от други страни. А безродното правителство не прави нищо по въпроса.

17

Анонимен

преди 3 години

Те затова ли назначават регулировчици, за да нестават катастрофи от прииждащите:)?Кой ли ще иде някъде от където и п0маци бягат?

16

Анонимен

преди 3 години

До 123Ти кандидатства ли там за работа. ЯВно си запознат със заплатите. Я кажи колко ти предложиха и за каква работа?