17

Анонимен

преди 3 години

До 13...после какво? Събуждаш се и целия си мокър ли?:)))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 3 години

До тест драйвДа бе мислиш! С мизерните тролски доходи- 2 ще си вземеш:)))))))))))

15

х

преди 3 години

Търкалям едно 20 годишно Пежо. Крадат ми тасове, драскат ми купето, обаче върви пущината и докато не грохне тотално, ще си го карам.

14

Пенчо

преди 3 години

От 2006 само слушам как новите коли са страшни ***, и как старите коли са правени от инжинери, а не от счетоводители и не са еднодневки и колко по-добре е да взмеш нещо на 10-15 години....само че вече сме 2021 и ония трошливите от 2006 са на 15 години и сега по тях се превъзнасят хората....а самата истина е, че сме бедни и нямаме пари....иначе по-добро от новото в гаранция няма, кой каквото и да ми говори...казвам го като човек сменил 5 нови коли от 2006...

13

Тест Драйф

преди 3 години

Цените за една година скочиха сериозно.Мислих да си купя нова,един път тоз живот,но няма да е.Пък и условията и гаранциите тук в Бг са потресаващи.Яки мошенници са всички.Цените на някои модели са по високи от тези вЗападна Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

Незнам какво се е свило, но са се навъдили една нова порода шофьорини със шкодички, обичайно до пет годишни. Карат като диваци, нещо средно между голфаджия-алфист, взел назаем петстин конювото бенве на приятел. Няма правила, няма закони, само газ на дръгела чешки. И погледа им, на хора от сой.

11

Анонимен

преди 3 години

И в проценти ги дават цифрите, все едно хората си сменят коли на всеки 3 години като на запад. Кой ги поръчва тези статии?

10

БАНко

преди 3 години

ПРОЦЕНТ В БЪЛГАРИЯ Е НЕЩО СТРАШНО !!! А БРОЙ Е ДРУГО !ЛАНИ .....4 БРОЯ СЕГА ......3 БРОЯ 25 % !!!

9

НигогаПовечеГробЧума

преди 3 години

Но пълненето на нощни шкафчета с кюлчета чрез дрон се е разширило

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Няма човек който ако може да си купи нова кола да не го направи."Зави си какво разбираш под "може". Ако ще я купя с 1/10 от парите, део ъсм изкарал за годината и ще я карма 8 години, да. Навит съм.

7

Анонимен

преди 3 години

До ХхцьТова научи два лафа и ги ринеш днеска цял ден, нали?"Дали не е по-добре да се кара една трошка дето да не я мислиш."Не. Не е. И как няма д ая мислиш? Ако те остави по средата на пътя, кна -4 градуса, ще те питам, как не си я мислил."Или пък направо 15к в някоя истинска и здрава кола втора ръка и толкоз?"И "толкоз"? Какво е истинска кола? БМВ? 15к за колата и си мислиш, че "след ичитичане"-то на гаранция, дето е било преди 3 години за тебе, няма да има нужда от ремонти?

6

Ххць

преди 3 години

Новата кола са пари хвърлени през прозореца! Кво излиза за Шкода 25к евро? Ще я караш няколко години и ще ти писне. Нали сме все пак консуматорско общество! И като тръгнеш да я продаваш след 5 години тя вече струва 8к ! И излиза по 3к на година. И това без да се смятат ремонтите на новите бракми които чупят скоростна 2 дена след изтичане на гаранция.Дали не е по-добре да се кара една трошка дето да не я мислиш. Или пък направо 15к в някоя истинска и здрава кола втора ръка и толкоз?

5

Браво

преди 3 години

Има хора които могат да си купят нова евтина кола а купуват бракми по над 10 години. Пълно е в бг с такива ***.

4

Анонимен

преди 3 години

При тези заплати в страната, няма навалица за нови коли, все пак глада е по-голям. Това е показателно колко добре живеят хората. Няма човек който ако може да си купи нова кола да не го направи. Възможностите са сведени до 0.

3

Анонимен

преди 3 години

До Ужас50 000 за 5 местен седан с всички екстри си е добра цена. Просто в другите страни нямат запалти от рода на 325 евро минимална и около 650 средна.

2

Ужас

преди 3 години

За сметка на това цените на новите модеи са с рекорден ръст! Новата Октавия с нормален двигател и екстри е 50 000лв! Не говоря за рекламираната Октавия за 32к с мотор от косачка с три цилиндъра и размер на лист А4, който я изкара гаранцията, я не... Хитро правят един модел за нормални пари с двигател, който не става за нищо, а нормалните са мнооого по-скъпи. Е, качеството на сглобка и материали пада де, наравно с кубатурата на двигателите :)

1

Анонимен

преди 3 години

От две продадени коли преди, сега е една?