36

Анонимен

преди 3 години

Ми той си знаеше, че дължи пари, ама си мислеше, че ще му сие размине.Великият крадец Тръмп.

35

Анонимен

преди 3 години

Той си знаеше че ще го погнат кредиторите когато му падне имунитета и затова до последно се мъчеше да остане на поста, дори се опита да прави пуч като изролзва за целта тълпи от по-глупави от него хора. Днес в курорта Атлантик сити му събориха фалиралото казино през 2014 година. Шоуто беше наблюдавано от хиляди зяпачи като най-атрактивните места струваха по 500 долара и включваха закуска освен зрелището по взривяването.

34

Много

преди 3 години

От инвеститорите му прекратиха отношенията си с него след 6, 02 . 2021 и се дистанцирана. Зелените е шотландския парламент са внесли законопроект за национализирането на двата му гол клуба в Шотландия, който най вероятно ще бъде приет след изборите през май. Никоя банка няма да даде кредит на човек срещу когото се водят дела по много обвинения. Дончо бързо напредва към тотален крах.

33

Анонимен

преди 3 години

Защо Бил Спринцовката не посещава Индия?

32

Анонимен

преди 3 години

Бочко и той, едвам вързва двата края, сега и гласове трябва да купува...

31

Анонимен

преди 3 години

Разярената тълпа все някой ден ще настигне Бил Ваксината, ще успее ли да се измъкне?

30

Анонимен

преди 3 години

Деменцията застигна Байдън а смъртта медузата Шорош, ще успеят ли да се измъкнат?

29

пенсионер

преди 3 години

Много го харесвам Тръмп, на един акъл сме. Слава Богу, че не сме на акъла на Байдън, че това е отвъд старческа деменция, напреднал Алцхаймер. Бог да пази Америка, че с тотално дементирал Президент Байдън, не ги чака нищо добро - в Тексас вече *** като мухи, щото ток нямат вече с дни. Малко почна да напомня последните мигове на СССР...

28

Питър

преди 3 години

На света надали има друг народ, който толкова искрено и колективно да мрази Тромбона, както героичните шотландци (майка му е такава). Специално на него са посветили старата келтска дума bawbag - мъдна торбичка... Така е, защото гнусното *** се е опитало да присвои къщата на един обикновен шотландец, за да си разшири голф игрището (неуспешно). Надига се такава вълна от гняв, че е неясно дали въобще някога същия ще може да си нагледа имота. Вижте в ютюб THE ORIGINAL TRUMP HATERS

27

Питър

преди 3 години

До ПатриотЩо така предпазливо, другарю патриот? "Не блести с акъл", "чак почва да ми става жал".... Истерията по Тръмп почва да се насочва към мръсния канал, а? Гледай колко по-жал ще ти стане, когато дойде кварталния от Ню Йорк и му представи сметките за десетиления дерибейство. Гарантирам ти, че ако не ритнал менчето до 4 години, не само няма да иска да е президент, а ще съжалява, че е бил... Може да лъжеш някои хора понякога, но не може да лъжеш всички и винаги

26

Анонимен

преди 3 години

Съветите на Барак не са разумни, тъй като по този начин Тръмп сплоти електората си. Сега болшинството от гласувалите за него вярват, че изборите са фалшифицирани, независимо дали е така или не. Чувстват се огорчени, измамени и гневни. Тепърва Тръмп ще се възползва от това, защото той има проект да промени Америка. Тук парите не са важни. Тръмп може да си позволи да загуби няколкостотин милиона, но бъдещето ще му донесе много повече.

25

Ами

преди 3 години

не е като Обома, Клинтън, че дори й Вицето им Ал Гор, да стане Мулти-Милиардер с Президенството си!

24

Аз

преди 3 години

Дори не сте си направили труда да преведете статията от сигурния източник СНН!Да риташ по паднал е толкова долно и низко че само някой хм...медии са способни на такъв позор!Толкова сте жалки!Човека работи без заплата,ама кой да знае като само045 преписва като двойкаджия?

23

Рави Овадия

преди 3 години

Леле,развълнувах се от ачикфейка на семитските клоаки NYT и CNN....

22

бай Тъпчо

преди 3 години

Ееее завалията... то кой са е хванал с политиката добро не е видял бе... Дайте му номер тамка или сметка в дск ако има, да му пратя некой лев, ама да не е друга банка, че такса взимат.

21

Анонимен

преди 3 години

Офффф, нашите с гайдите се загрижили за Тръмп

20

Истукан

преди 3 години

Тръмп фалира. Сбогом, Тръмп, съдът те чака.

19

DVORAK

преди 3 години

"...ще успее ли?"- Ами не знам... надявах се вие да ми кажете. Аз нямам представа?

18

Любо питен

преди 3 години

До Анонимен 14Не съвсем, не съвсем...

17

Анонимен

преди 3 години

До Хвала на ЕрдоганОт Ердоган се страхуват англичаните, затова искат да го свалят. Но не могат.