22

Анонимен

преди 3 години

Заради мутациите за мен няма да има първа, досъщ като с грипните ваксини не съм се ваксинирал и не съм се разболявал.

21

Анонимен

преди 3 години

Единственият начин да се спасим е, всеки да се прибере в дома си, и да бъде зазидана вратата, като се остави само един отвор, през който да се подава крайник за периодична ваксинация. Екипите, които зазиждат вратите, ще бъдат съставени от доброволци, които накрая ще се самоубият, за да не разпространяват вирусни мутации. Това е единственият начин да се спасим от коронавирус след няколко години, освен ако мутира, тогава ще е след още повече години, докато всички умрат от старост в дома си.

20

Tonita-7

преди 3 години

Само трета ли?:)) Всяка седмица по една,може И през ден!:)))

19

Всъщност

преди 3 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА И ИСТЕРИЯ У ХОРАТА С ЦЕЛ ПЕЧАЛБА ОТ ПСЕВДООПАЗВАЩИ ГИ СРЕДСТВА СЪС СЪМНИТЕЛНА БЕЗВРЕДНОСТ.

18

Всъщност

преди 3 години

НАШЕТО поколение ВСЯКА ГОДИНА Е СВИДЕТЕЛ НА БЪРЗО ПАЗХРОСТРАНЯВАЩА се епидемия, която обикаля света за точно 1 година. Нарича се ГРИП. А имунитетът след грип и след ваксинация трае НЕ повече от 8 - 9 месеца. Шведи съобщиха същото и за ковид.

17

Анонимен

преди 3 години

Трета доза ще има, точно преди четвърта и пета, които ще са транслационни към шеста и седма, малко преди осма и девета доза. После следват десета и . Абе в някакъв момент ще трябва да се усетите, да се събудите,да прочетете каквото и да е извън официалните източници на пропаганда, да се запознаете с малко история на коронавирус ваксините, РНК вирусите, и така нататък, понеже ако не го направите, това просто никога няма да свърши. Не знам кой още не е разбрал,че нито с тази доза ще свърши,нито...

16

минувач

преди 3 години

Тъй като никой не пита лекарите - казват Фарма компанийте и Политиците.Според тях - поне 108 ваксинаций ще са нужни!

15

Анонимен

преди 3 години

"Моето поколение не е свидетел на толкова бързо разпространение на епидемия" - тоест, не е свидетел на такава батална медийна истерия около сезонния грип?"Това, което не заем е колко ще продължи имунитетът. Голяма част от производителите са склонни да мислят, че срокът е 2 г."Тоест, просто си измисляме някакъв срок, и го казваме? Базирано на АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА?Аз пък съм склонен да мисля, че имунитетът след преболедуване ще продължи 26 години. А?

14

Бахахахха

преди 3 години

И 477668 доза ще имате, баламурници слепи!

13

Обективно

преди 3 години

Ако имаше нещо вярно - досега в махалите и гетата щеше да са батални сцени - без мерки, накуп много хора, неспазващи почти нищо.... В бежанските лагери - също не съм чул да пишат въобще нещо за тях и ковид. Дори 1% не са ваксинирани там. Някой яко лъже!!!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен11Който се вакцинира ще му пораснат косми по езика! Не се вакциниръйте!И с таа на Остра Зегерка - таа е най - опасна!

11

Анонимен

преди 3 години

Голям сериал, голямо нещо!? "Долност и Грозота"

10

Анонимен

преди 3 години

"Сякаш се провежда кампания да мислим лошо за ваксините."? КВоо?Всяко мнение, всяко съмнение, всяко обосновано подозрение или тревога, свързани с псевдо-ужким-ваксините, се изтрива светкавично от всички "социални" медии, дори когато е от доказано медицинско лице. Пък дори да не е -нямаме право на съмнение, на мнение, на въпрос? Това ми казва абсолютно всичко, което ми е нужно да знам за ваксините. Буквално за нищо на света няма да се "ваксинирам".

9

Дедо Изгорио

преди 3 години

До НанеМи, Нане, там има висока раждаемост и статистиката е друга. Ама ти искаш да живееш до 120.

8

БКП

преди 3 години

НИЕ! Дето Ви не давахме Банани Искаме!ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НАС!

7

Нане

преди 3 години

Всеки ден се ваксинирам с виноват-вак.Айде да излезне един от тия платени разбирачи и да обясни примерно, как триста шивачки без мерки и работа всеки ден не се заразяват, а видиш ли в кръчмите щели да се заразят. В гетата без мерки и накуп толкоз хора, трябваше да е леш... *** не е... Защо?

6

Анонимен

преди 3 години

Начи ако се ваксам - пак ще нося маска и пак ще мъкна PCR тестове, и пак ще ме карантинират като близък контактен? А - и може и наистина да се разболея. А ако е по време на ваксата, даже щяло да е по-тежко.Ми тогава за къф ч-п ми е тази вакса? Да изразходя бройка, да си оправдаят разхода? Да покрия на Ботокса провала? А, не, мерси. Ботокса да си бие дозите на него си.

5

Ку40

преди 3 години

Ваксината не те освобождава от тест при пътуване, защото и ваксинирани може да се разболеем, а и да пренасяш вируса. Имате право да умрете от всичко, държавата не я интересува, само от корона нямате право да умирате. Леле леле

4

Активист на БСП

преди 3 години

Печалбари,печалбариииии...

3

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам направо да почваме всеки ден да се ваксинираме, за да бъдат доволни шайкаджиите и мисирките