42

Анонимен

преди 3 години

В България проблема е управленски. Управленската немощ прави населението още по-мнително. всеки ден лъжат че ваксинират. Реално ваксинират по 500 човека - ЗАЩОТО ВАКСИНИ НЯМА. НЕ НИ ДАВАТ ДОСТАТЪЧНО. ГЛЕДАТ ПЪРВО ДА СЕ ВАКСИНИТАТ ТЕ, ЕДИН ВИД КРАДАТ СИ ВАКСИНИТЕ ЕДИН- ДРУГ. ЕТО ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКОТО РАВНОПРАВИЕ. УНГАРИЯ ЗАТОВА СЕ ОТКАЗА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ УСЛУГИ.

41

Бонус

преди 3 години

само сега ,евтино,бързо и лесно стерилизиране и кастриране .Бонус към ваксината букет от 100 венерически болести и 1001 незвестни болести !Гарантирано от ГЕРБ!Обичаме ви ,за нас всеки човешки живот е безценен !Гласувайте пак за нас!Гласувайте за СПАСИТЕЛЯ ОТ БАНКЯ и за най- добрите гербаджиии сме приготвили изненада още пет ,да правилно сте чули цели пет ваксини бонус за наша сметка!За по голям кеф ще ви ги бием в Дирника!

40

Баба Вуна

преди 3 години

ТВА ВАКСИНА ЛИ Е КАТА ЧАС ИЛИ НЯКВА ЗАВИСИМОСТ А????

39

Анонимен

преди 3 години

Каква трета доза, те докато я поставят, вируса ще мутира 10 пъти. Няма да се учудя ако епидемията напълно отшуми преди да са започнали да ваксинират основната група, която е заплашена-възрастните хора. Нещата вървят толкова мудно и неорганизирано, че цялата тази работа с ваксинирането се обезмисля. Направо е някаква пародия, тоя щаб по ваксинирането. Да видим какво ще направят до края на месеца, но като гледам отиват към провал.

38

Анонимен

преди 3 години

Дори и да бях за ваксината щях да преосмисля намеренията си след агресивната политика на евро-бюрократите и идеите им за имунизационни паспорти, разрешителни и т.н.Това нещо дълбоко ме възмущава

37

Анонимен

преди 3 години

Пише се основниЯ вирус.

36

тестера

преди 3 години

Ами направо от всичките по две бийте на всеки тестващ. А що се отнася до имунитета, едва ли ще е по различен от този на преболедуване 3-6 месеца.Според тях де.Няма логика от ваксина да е 2 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Кво бе? Не ви работи връзката с 5джи? Забранете ракията. Тя влияе на сигнала.

34

????

преди 3 години

Тоя вирус много мутира....................хаха.....................и как ваксините помагат за новите мутирали форми на вируса, или новите щамове!!!Да кажат великите професори..............да ги видим сега!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Масово гласуване на изборите против дпс.Всеки глас против дпс е победа за българите.турците в България са нищожен процент, който не може да влияе на партиите в Парламента. турците лъжат с избирателните секции в турция, твърдейки, че от секция мат по 20 000 гласа, което е физически невъзможно.

32

Анонимен

преди 3 години

Като гледам кръчми и след първи няма ми добрее

31

Въпреки

преди 3 години

Цялото говорене и боцкане пред камера не разбрахме най важното за ваксината: 1 предпазва ли от заболяване 2 предпазва ли от заразяване. 3 предпазва ли завинаги. 4. На всеки ли може да се постави / на кого е противопоказно - точно. 5 кой носи отговорност за нея и съответно ще бъде съден и плаща, ако нещо се обърка. Как ще бъдем обезщетени? Ако отговорите на всичко по горе са НЕ то излиза че с ваксина или без нещата си остават същите като до сега - тогава защо да се дават милиони за дим/пушек/ПР

30

Р0бе на Пекин

преди 3 години

и 10-та доза ще ви е малко! Боц!

29

Фен на Бил Гейтс

преди 3 години

Браво! Къде е опашката за ваксини? Може ли да се имунизирам 10 пъти, за да съм си спокоен! Дай, бий тая инжекция! Ох, кеф!!!

28

SALT

преди 3 години

"Сякаш се провежда кампания да мислим лошо за ваксините."___________________________Не. Освен вашата кампания: "да излъжем 70% от населението", друга кампания не се провежда.Сблъсквате се просто с правото на избор на хората, за което така или иначе считате, че е нормално да бъде пренебрегнато или в противен случай поне да бъде изопачено.

27

БоянаХарем

преди 3 години

Борисов ни боде безплатно от 12 години

26

Ботоксян

преди 3 години

След третата ще има четвърта, пета.Който наивник се е хванал на хорото, ще го бодат цял живот. Не си правете експерименти със здравето си.

25

Анонимен

преди 3 години

Ваксината има същия ефект както за хората ходещи на чародей през средновековието. С тях и ез тях все тая, но едни пари валят.

24

Анонимен

преди 3 години

Десетки патенти на фармацевтичните компании изтичат, което означава рязък спад на приходите. Какъв невероятен късмет за тях, че се появи "НЕОБХОДИМОСТТА" от ваксини за сезонен грип, тоест КОВИД19

23

Анонимен

преди 3 години

Това може да е начин да се търсят здравите, хора нямащи нужда от ваксини и да се ваксинрат за да има само болни, кекавите пъви отиват да се ваксинират.